2777
2789
عنوان

عکس هوووو

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه ولی از نظر من قشنگی بعد یه مدتی عادی میشه.گزینه های مهمتری هست که قشنگی طرف جلوش کم میاره.چرا ...

چی میگی تو اصلا تاپیکو خوندی؟ اشتباهی نیومدی جانم؟ سناریو چیدی چرا واسه خودت؟ کی گفت میخام شوهر کنم اونم زن یه مرد متاهل😐😐

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
خب چرا گفتی هوو؟وای دلم آروم گرفت؟چقدر خوشگلی؟انشاالله همیشه خودت و دلت جوون بمونی.

وایییی هوو رو فکر کردی میگم هَوو😂😂😂😂😂😂😂وای دخترررررر منظورم هووو بود😂😂😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

فکر نمیکردم پنج صبح تاپیکم ۱۰ صفحه جلو بره دمتون گرم😂

منه خنگم فک کردم میگی هوووووو😂🤣🤣🤣🤣🏃‍♀️

اشکال نداره پیش میاد 😂😂😂

چی میگی تو اصلا تاپیکو خوندی؟ اشتباهی نیومدی جانم؟ سناریو چیدی چرا واسه خودت؟ کی گفت میخام شوهر کنم ...

واه چرا میزنی.عنوان تاپیکت رو زده بودی عکس هوو.فک کردم هووته.

خیلی تعداد صفحات زیاد بود دیگه نخوندم.شرمنده سوبرداشت کردم.

واه چرا میزنی.عنوان تاپیکت رو زده بودی عکس هوو.فک کردم هووته.خیلی تعداد صفحات زیاد بود دیگه نخوندم.ش ...

قربونت عزیزم پیش میاد این‌پستم مال وقتی بود که توضیح ندادی چی برداشت کردی معذرت میخوام😂❤