2777
2789
عنوان

چقدر بعد از سقط میشه با خیال راحت اقدام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 66 پست
یعنی نه ماه تو شکمتون بود بدنیا اومد بعد از یک ماه فوت شد؟دلیلش چی بود؟

آره ۹ماه با بدبختی گذشت اومد دنیا یه ماه بهش شیر دادم فوت کرد دکتراهم خودشون نفهمیدن یک ماه زردی داشت 

بچم تو یک ماه یک کیلو اضاف کرد هیچیش نبود عروسک بود گفتن از خوشکلی چشم خورده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها من طبیعی بودم الان دو سال فاصله شده و ۱۶ روزم از سقطم میگذره ۱۳ هفته بودمبنظرتون برای منم یک ماه ...

منم چون خیلی از کسایی که سقط داشتن پرسیدم دیدم میگن فاصله زیاد بندازی رحم دیر تر میگیره واسه اون باردار شدم ماه بعدش 

بعدم اخه چرا باید خطر ناک باشه طرف بعد نه ماه بارداری میبینی ماه بعدش دوباره باردار شده سالمم هست کمم ندیدم این مدلیا که بچه هاشون نه ماه فاصله دارن 

آره ۹ماه با بدبختی گذشت اومد دنیا یه ماه بهش شیر دادم فوت کرد دکتراهم خودشون نفهمیدن یک ماه زردی داش ...

الهی بگردم چقدر اذیت شدین😭

چقدر گذشته؟

اللهم عجل لولیک الفرج
خودشونم نفهمیدن زردیش زیاد بود ولی قصور پزشکی هم صورت گرفت شکایت

اگه کسی تقصیری داشته خدا خودش اون دنیا حواسش به همه چیز هست خیالتون راحت

اللهم عجل لولیک الفرج
منم چون خیلی از کسایی که سقط داشتن پرسیدم دیدم میگن فاصله زیاد بندازی رحم دیر تر میگیره واسه اون بار ...

آره عزیزم منم دیدم که زیر یک سال فاصله دارن و الحمدلله سالمن

ولی آخه میگن بدن بخاطر خونی که از دست داده باید تقویت بشه رحم باید تقویت بشه

اللهم عجل لولیک الفرج
از نظر هزینه که به قول شما اشکالی ندارهباشه حتما میرم چشمآره منم بهش گفتم ایمنی انعقادی برای خودم آز ...

ببخود کردن اونا که دلشون برای ما نمیسوزه .اگه خودت دلت به حال خودت و جسمت و روحت میسوزه پیگیری کن.ببین شاید اصلا کاملا بی دلیل باشه و دیگه تکرار نشه ولی احتیاط شرط عقله.

۹سال

حدس زدم زیاد گذشته وگرنه نمیتونستین راجبش صحبت کنین 

حتما خدا خودش صبرشو بهتون داده اون دنیا هم براتون جبران میکنه گلم

نی نیتونم جاش الان از همه ما بهتره چون پاک و معصوم بوده

اللهم عجل لولیک الفرج
ببخود کردن اونا که دلشون برای ما نمیسوزه .اگه خودت دلت به حال خودت و جسمت و روحت میسوزه پیگیری کن.بب ...

درسته عزیزم چشم حتما میرم متخصص سقط مکرر ممنون گلم

اللهم عجل لولیک الفرج
خواسش میکنم عزیزم بخدا انقد خودم اذیت شدم دلم نمیخواد کسی دردایی که من کشیدم چه روحی چه جسمی دوباره ...

کاملا میفهمم عزیزدلم

ممنون خیلی لطف کردی

اللهم عجل لولیک الفرج
آره برای منم مکمل نوشته

مکمل هاتو بخور ، آزمایش های سقط مکرر هم انجام بده. من سقط اولم بود ولی اصرار کردم دکترم نوشت؛ فهمیدم ذخیره تخمدانم کمه! دیگه چون بچه زیاد دوس داشتم سه تا پشت هم آوردم🤭

اگه میخواستم چند سال جلوگیری کنم دیگه نمیشد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘