2777
2789
عنوان

خیانت تقصیر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 51 پست
زنا فرق دارن هوس باز نیستن بعدم یه مرد تو خیابون هیچوقت جاهای حساس و ممنوعش رو باز و لخت نمیزاره وگر ...

اینا همش حرفه مردا اینطورن زنا اونطورن ی چیزی ک زیبا و مجذوب کننده اس واسه همه اس چ زن چ مرد منم از دیدن ی مرد با قد بلند و عضله های برجسته و تیپ مرتب و آراسته لذت میبرم و خب همیشه دست بالای دست بسیار است تا دلت بخواد زن و مرد خوشگل ریخته پس منم برم بهشون نخ بدم چون از شوهر خودم خوشگل ترن؟

زیبایی برای همه اس چ زن چ مرد کلا ذات انسان همینه جذب زیبایی میشه ولی قرار نیس مث حیوونا راه بیفتیم تو خیابون ب هرکی رسید نخ بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صد درصد مرد باید جلوی خودشو بگیره وگرنه با حیوون فرقی نداره من کلی دارم میگم الان چقدر زنا هم هستن ک ...

پس ببین بازم برمیگردیم به همون ذات درست، نه جنس زن و مرد 

چون هر دو میتونن کثیف و هرزه باشن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
تاپیک گفت زنایی که خودشون رو بخاطر پول در معرض مرد ها قرار میدن درصورتی که مردا میرن سراغ همچین خانو ...

ولی من منظورم زنایی بودن که میرن مخ مرد رو میزنن می‌خوان برن نفر سوم یه رابطه بشن بود

ولی من منظورم زنایی بودن که میرن مخ مرد رو میزنن می‌خوان برن نفر سوم یه رابطه بشن بود

داری خودتو گول میزنی، شوهرت خیلی خیلی بیشتر از اون زن مقصره، چون در واقع کسی که پا روی تعهدش به شما و ازدواجتون گذاشته شوهرتونه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
پس ببین بازم برمیگردیم به همون ذات درست، نه جنس زن و مرد چون هر دو میتونن کثیف و هرزه باشن

دقیقا ربطی به مرد و زن نداره ولی می‌دونی من به عنوان یک زن ناراحت میشم میبینم زنا سر پولی که قراره به خاطر سرویس دادن بگیرن چونه میزنن زنا خیلی ارزششون بالاتر از این حرفا بود حیف 💔

داری خودتو گول میزنی، شوهرت خیلی خیلی بیشتر از اون زن مقصره، چون در واقع کسی که پا روی تعهدش به شما ...

عزیزم من مجردم ازدواج نکردم اصلا 

من کلی دارم حرف میزنم خواستم نظرات شما رو هم بدونم

دقیقا ربطی به مرد و زن نداره ولی می‌دونی من به عنوان یک زن ناراحت میشم میبینم زنا سر پولی که قراره ب ...

اون که بله... منم فک میکردم خیلیییی کم پیش بیاد زن خیانت کنه اما متاسفانه داریم میبینیم که اینجوری نیست و خیلی اوضاع خرابه، زن و مرد و پیر و جوونم نداره 💔

یسریاشون مخم  نمیتونن بزنن منتها دیدم میچسبن عین کنه ولکن نیستن بعنوان یک زن حتی غرورم اجازه نمیده ب همچین چیزی فکر کنم واقعا چقد بی ارزشن یسریاشون چند روز پیش تو کافه پسره با اینکه نامزدش پیشش بود دختره ولکن نبود هی نخ میداد هی چشمو ابرو پسره ام جاشو عوض کرد پشتشو کرد باز پاشد رفت روبروش نشست با اینکه داشت میدید یارو پارتنر داره اخه ادم وجدانش کجا رفته 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اون که بله... منم فک میکردم خیلیییی کم پیش بیاد زن خیانت کنه اما متاسفانه داریم میبینیم که اینجوری ن ...

اره قدیم زن و شوهر دعواشون میشد مرد باید کلی ناز خانم رو میکشید تا دل خانم رو بدست بیاره الان دعوا میشه زن نگرانه نکنه شوهرش بره دنبال زن ه ر ز ه ...

افکار مریض بعضی آقایون

خانمهایی که برهنه یانیمه برهنه و...درخیابان هاهستند

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃