2777
2789
عنوان

چقدر بعد از سقط میشه با خیال راحت اقدام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 66 پست
نه اصلا خونریزی هم نداشتم به من دکتر گفت میتونی بعد سه ماه دوباره اقدام کنی برای بارداری

نمیدونم عزیزجان منم خیلی دوست دارم دلیلشو بفهمم

بعد از اینکه کیسه آب پاره شد بچه دفع شد؟

اللهم عجل لولیک الفرج
منگ بعد از زایمان اولم تا یک سال و خورده ای نشد طبیعی بودم ولی خب بچه شیر میدادم

من بچمم از شیر گرفتم ، دکترم گف شاید واسه اون نمیشه. دیگه بعد دو سه ماه که شیر ندادم شد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم آره برای منم علتشو نگفتن برای خودم جای تعجب بود شما قبلش خونریزی داشتین؟

تورو خدا اشتباه منو نکن حتماااا برو آزمایش های مربوط به سقط رو بده.ازمایش های خاصی داره.من بچه ندارم.پارسال اقدام کردم اولی تو ۸هفنه ایست قلبی کرد کورتاژشدم.۲ماه صبر کردم دوباره اقدام کردم ۴ماه بعدش حامله شدم دوباره ایست قلبی و کورتاژ.داغون شدم.رفتم ازنایش های سقط دادم متوجه خیلی چیزا شدم که تو سقطم دخیل بود.

منم 15 هفته بودم بدون هیچ علاعمی کیسه آبم پاره شده به شما نگفتن دلیلش چیه؟؟؟

من فکرمیکردم غیرطبیعیه ولی هم دکتر هم دکتر سونوگرافی بهم گفتن اینجوری زیاد پیش میاد

اونا چون سقط زیاد میبینن براشون طبیعیه ما چون ندیدیم اینجوریه ولی انگار زیاد پیش میاد

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم عزیزجان منم خیلی دوست دارم دلیلشو بفهممبعد از اینکه کیسه آب پاره شد بچه دفع شد؟

رفتم زایشگاه دیگه برام شیاف وقرص زیر زبونی گذاشتن بچه دفع شد ولی 4سانت جفت موند دیگه کورتاژ شدم  دکتر فقط دلیلشو پرسیدم گفت ممکنه به خاطر عفونت لگن کیسه آبت پاره شده 

تورو خدا اشتباه منو نکن حتماااا برو آزمایش های مربوط به سقط رو بده.ازمایش های خاصی داره.من بچه ندارم ...

من بچم قلب داشت دقیقا قبل سقط صدای قلبشو شنیدم بعد رفتم خونه کیسه آبم پاره شد

به دکتر گفتم برای آزمایش گفت نیازی به هیچ آزمایشی نیست چون یه سقط بوده 

دیگه فقط برام داروی تقویتی نوشت

اللهم عجل لولیک الفرج
رفتم زایشگاه دیگه برام شیاف وقرص زیر زبونی گذاشتن بچه دفع شد ولی 4سانت جفت موند دیگه کورتاژ شدم دکت ...

ای جان مال من که خونه دفع شد

ولی اگه دیدین کسی سقط کرده برای دفع بقایا بهش بگین روزی دو سه لیوان جوشونده تخم شوید با نبات بخوره همه چیز دفع میشه

برای من اکسی توسین زدن لخته اینا دفع شد بعدش تخم شوید خودم جفتمم دفع شد تا چند روز خوردم

بعد از ۱۲ روز رفتم سونو هیچی نمونده بود خداروشکر

اللهم عجل لولیک الفرج
رفتم زایشگاه دیگه برام شیاف وقرص زیر زبونی گذاشتن بچه دفع شد ولی 4سانت جفت موند دیگه کورتاژ شدم دکت ...

عفونت لگنو از کجا میشه فهمید؟

اللهم عجل لولیک الفرج
من چون ذخیره تخمدانم کم بود دکترم گفت ۶ ماه بگذره از سزارین کافیه ، بعدش اقدام کن. ولی خب تا یک سال ...

شما حتما دوست داشتی فاصله بچه ها کم باشه آره؟

دکتر بهم گفت دو ماه جلوگیری کن بعد اقدام کن

اگه تا سه چهار ماه باردار نشدی بیا دارو بدم

اللهم عجل لولیک الفرج