2777
2789
عنوان

چقدر بعد از سقط میشه با خیال راحت اقدام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 66 پست
شما حتما دوست داشتی فاصله بچه ها کم باشه آره؟دکتر بهم گفت دو ماه جلوگیری کن بعد اقدام کناگه تا سه چه ...

من خودم تک فرزندم، مامانم سر ندونم کاری و دخالت اطرافیان که میگفتن بچت بره مدرسه بعد دومی بیار  نازایی گرفت، 

خودم بدون اهمیت به حرف اطرافیان سه تا پشت هم آوردم ، بچه اولم ۴ ساله بود، دومی ۲ ساله؛ سومی دنیا اومد 😅

انقد گفتن نمیتونی ، از پسش برنمیای و... همش چرت بود، الان میشینن ساعت ها با هم بازی میکنن من فیلم میبینم یا به کارام میرسم.

دوستم بچه اولش ۶ سالشه تازه اقدام کرده، باردار نمیشه، تنبلی تخمدان گرفته! خب منم میتونستم راحت طلب باشم و فاصله بندازم ، ولی عواقبش پای خودم بود

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم تک فرزندم، مامانم سر ندونم کاری و دخالت اطرافیان که میگفتن بچت بره مدرسه بعد دومی بیار نازا ...

چقدر عالی عزیزم خدا حفظشون کنه

الان من همون دو ماه صبر کنم برا اقدام کافیه؟

چون هردفعه رحمم یک سال و خورده ای بعد گرفته 

یا ممکنه الان زود بگیره آره؟

اللهم عجل لولیک الفرج
آزمایش خونه فقط؟

آزمایش خون و سونو بود ، گفت اگه تا ۶ ماه نشد عکس رنگی و سونو سه بعدی و نمیدونم چی و چی هم باید بدی

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
چقدر عالی عزیزم خدا حفظشون کنهالان من همون دو ماه صبر کنم برا اقدام کافیه؟چون هردفعه رحمم یک سال و خ ...

مشخص نیس دیگه، شانس! 

یه ماه دیگم صبر کن

ممنون گلم

❤️