2777
2789
عنوان

همسر سابقم زامبی شده ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 45 پست
ما جفتمون خارج بودیم و هستیم، اون ی سر رفت ایران و من اینکارو کردم

اره متوجه شدم از نوشته ت اما برام سواله چجوری اینکارو کردی؟چون طبق قانون ایران زن نمیتونه مرد رو ممنوع الخروج کنه. مثلا بخاطر مهریه یا چی اینکارو کردی؟

دیگه گذشته ها گذشته...شما که قطعا قصد برگشت نداری پس کلا این افکاری که آزارتون میده رو کنار بذارید و ...

شما درست میگید

من روال زندگیم عادی میشه بعد چند ماه ایشون سرو کله اش پیدا میشه.

میدونم که داره اشتباه میکنه درباره من، میدونم که بیماره و تنها و من اگه جای اون بودم اون هرگز جوابم رو نمی‌داد، متوجه منطق ماجرا هستم.

ولی بشدت بلحاظ جسمی و روانی بهم میریزم با شرایط اون و این موضوع که منتظرمه و شب و روز با شبح من زندگی میکنه

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره متوجه شدم از نوشته ت اما برام سواله چجوری اینکارو کردی؟چون طبق قانون ایران زن نمیتونه مرد رو ممن ...

بله بخاطر مهریه 

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
ول کن بابا از ایران رفتی هنوز درگیر تعصبات اینجایی رهاش کن بره

چه تعصباتی؟ درگیری من رو درچین میبینید؟ چه مشکلی دارم

واقعا نیاز دارم نقد بشم

شما درست میگیدمن روال زندگیم عادی میشه بعد چند ماه ایشون سرو کله اش پیدا میشه.میدونم که داره اشتباه ...

بهتون حق میدم

ولی اینو مطمئن باشید که حال و احوال ایشون تقصیر شما نیست.نتیجه اشتباه خودشه

شما بنظرم تنها کمکی که میتونید به ایشون کنید اینه که بهش پیشنهاد بدید مراجعه کنه به روانشناس

وگرنه کار خاصی از دستتون بر نمیاد

ایشون با تصمیم خودش رفته تو چاه...

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

به نظرم طبیعیه درگیر احوالات کسی بشی که زمانی دوستش داشتی و باهاش کلی خاطره داری اماااا منطقی نیست که بخاطر این درگیری احساسی دوباره به اون آدم فرصت بدی وارد زندگیت بشه.

بپذیر که این احساسی که داری طبیعیه و زمان بده تا بگذره.

اون خودش با دستای خودش زندگیش رو نابود کردشما هم اگه قصد کمک بهش داشته باشی از روی لطف و انسانیتتون ...

بله خودش نابود کرد، شاید در ناخودآگاهش میدونه و برای همین علیرغم خشم و قضاوت های رادیکال منفی درباره من، همچنان بشدت درگیر من و زندگی از دست رفته است.

از دهنش در رفت دیشب، گفت که فهمیده که چقدر نیازه آدم یکی رو داشته باشه.

تنهاست به شدت و بخاطر درگیری با من حتی دیت هم نمیکنه و نمیخواد وارد رابطه بشه.

میخواد ازش عذرخواهی کنم تا منو بلخشه و برگرده به زندگی! کلا متوجه نمیشه که تموم شد، دیر شد!

چرا خودتو آزار میدی ؟ احساس میکنم خودت زندانبان خودتی

آره دارم خودمو آزار میدم.

شاید چون عذاب وجدان دارم، شاید چون باور دارم که نباید مهریه رو اجرا میذاشتم...

شاید چون یادمه که اوایل زندگی تو ایران چقدر حمایتگر بود.

شاید...

واقعا نمیدونم چرا اینقدر متاثر میشم.

میدونم که تموم شده، میدونم که نمیخوامش، ولی دلم بشدت براش میسوزه، ی قسمتی از مغزم باور کرده که من زندگی یک انسان رو نابود کردم

تکرار یه اشتباه از انجام دادن اون اشتباه واسه اولین بار بدتره.

این آقا اگر حضورش حس میشد توی زندگیتون همون موقعی که شما بهش نیاز داشتین میبودش

نه حالا

بنظرم شما تموم تلاشتونو برای حفظ زندگیتون کردی حتی با رفع ممنوع الخروج بودنش جای بخشش رو هم گذاشتین براش 

ولی اینکه زنگ زده و دوباره شما رو مقصر دونسته نشون میده پشیمون نیست و هنوزم خودشو محق میدونه

شمام خودتو مقصر ندونین چون مشکل از شما نبوده.

رهاش کنین و بذارین روال قانونیش طی بشه و با اون آقا هم قطع ارتباط کنین.

میفهمم وجدانتون درگیره اما شما هر چی در توانتون بودو انجام دادین.زندگی به آدم اینقدر فرصت حیات نمیده که بخواین پای عذاب وجدان و حس مسئولین اضافه و از خودگذشتگی صرف کنین

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
بهتون حق میدمولی اینو مطمئن باشید که حال و احوال ایشون تقصیر شما نیست.نتیجه اشتباه خودشهشما بنظرم تن ...

بله حق با شماست

بهش پیشنهاد دادم، بسیار با احترام و دوستانه. خیلی اوضاعش خرابه، بمن اعتماد نداره، فکر میکنه دروغ میگم چون یکبار فریبش دادم و مهریه رو اجرا گذاشتم.

از رنج لذت میبره و احساس خاص بودن میکنه. فکر میکنه که فقط اونه که انسان مونده و من به رذالت و شناخت های اخلاقی مبتلا هستم.

کسی که باورهای متوهمانه داره رو چطور قانع کنم.

فکر میکردم بفهمه در رابطه ام ناامید میشه و دیگه منتظرم نمیمونه، ولی ترسناکه اینکه هنوز فکر میکنه برمیگردم.

که هنوز با من زندگی میکنه در خیالش، که عکسام رو مرور میکنه که لباسام رو نگه داشته، 

کاش بره ایران پیش خانواده اش....

تکرار یه اشتباه از انجام دادن اون اشتباه واسه اولین بار بدتره.این آقا اگر حضورش حس میشد توی زندگیتون ...

ممنون از صحبت هاتون💕

کاملا دقیق نوشتید.

متاسفانه در این مورد ضعف دارم، باید تراپی برم چون ناخودآگاهم درگیره و همیشه بعدش مریض میشم طولانی مدت

بله حق با شماستبهش پیشنهاد دادم، بسیار با احترام و دوستانه. خیلی اوضاعش خرابه، بمن اعتماد نداره، فکر ...

نگران نباشید اون اقا به مرور حالش بهتر میشه

فقط لطفا مراقب روح و روان خودتون باشید که اون حس منفی رو به شما تزریق نکنه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

چرا فک میکنی موظفی ایشونو قانع کنی؟ تو هیچ مسئولیتی در قبال زندگی این مرد نداری 

نذار بازیت بده احتمالا اونم دست رو نقطه ضعفت و دلسوزیت گذاشته که برگردی تا ازت انتقام بگیره 

تو فقط در قبال خودت و زندگی خودت مسئولی ایشونم هر گندی زده خودش به زندگیش زده  

نگران نباشید اون اقا به مرور حالش بهتر میشهفقط لطفا مراقب روح و روان خودتون باشید که اون حس منفی رو ...

امیدارم.

تا الان فقط بدتر شده.

ولی با تمام وجود میخوام خوب شه، بخاطر وجدان خودم هم که شده.

چشم، ممنون از توصیه تون💕

2810