2777
2789
عنوان

نامزدم زیادی آس و پاس

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 100 پست
عزیزم این خانم توی تاپیک های قبلش گفته طلاهای نامزدیم رو بفروشیم خونه میخریم اینجا میگه یه انگشترم ن ...

عزیزم توضیح دادم تو تاپیک های بعدم گفتم که نامزدم بی پول اینا اوایل نامزدی گفته بودم یعنی برنامه ریزی کرده بودم وگرنه تا الان طلایی برای من نگرفتن من خودم مجردیم طلا زیاد داشتم 

واقعا یه چیز بگم چرا بعضیا انقدر بیمارن!!اسی تو ما رو مسخره کردی و جواب سوال دوستانی که ازت پرسیدم تاپیک قبلیت این بوده اصلا ندادی!!

نامزدت یه نشون سبک هم نداره بخره بعد تو تاپیکهای قبلت طلای نامزدی داری!راسته میگن دروغگو کم حافظه ها!حداقل موقع تاپیک زدن یه نگاه به تاپیکهای قبلت بنداز 😂

این توهین به شعور مردم هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بد اخلاق نیستم شاید نخوام کسی بدونه شغل همسرم چیه و اینکه درست نیست شما بیای پیاز داغشو زیاد کنی ...

عزيزم شوهر شما در كنار شغل اصليش خريدفروش ماشين ميكنه؟راضين؟شوهر منم ميخواد اين كارو شروع كنه به عنوان شغل دوم 

هيچوقت نباید رو حمایت خانواده حساب کرد چون اکثرا کاری نمیکنن مگر خیلی پولدار باشن من که یه قرون خانو ...

من چون خانواده خودم خیلی بچه هاشون مخصوصا پسر حمایت میکنن این جوری فک کردم 

عزيزم شوهر شما در كنار شغل اصليش خريدفروش ماشين ميكنه؟راضين؟شوهر منم ميخواد اين كارو شروع كنه به عنو ...

ارع عزیز دلم کار خیلی خوبی میکنن

خیلی درآمدش خوبه و اصلا وقت گیر و خسته کننده هم نیست

متاهل🩷🍃
اگه چشمای کورت باز کرده باشی میبینی همه جواب دادن پس الکی قضاوت نکن

اولا کور خودتی بعدم فکر کردی با کی طرفی !!دقیقا تو تاپیکت نوشتی طلاهای نامزدیم بعد الان میگی طلای خونه بابات بوده!

منم دوستان گفتن برام عجیب بود تا رفتم خوندم مطمئن شدم

وقتی زور احساس به منطق میچربه …

😂بلندخندیدم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
چه پیاز داغی !!گارد گرفتنتون عجیب بود!الانم من آروم انتقاد کردم و شما دعوا داری کلا ...

نه عزیزم منو اکثرا میشناسن اصلا دنبال بحث و دعوا نیستم

ولی واقعا لحن با لحن فرق میکنه و بااینکه خودم همیشه میگم تو سایت نمیشه متوجه لحن ها شد برای همین دعوا پیش میاد

منم مثع بقیه یه لحظه حس کردم لحن این خانوم با طعنه و کنایه هست

و دوما من خودم هیچوقت تو بحث و دعوای دیگران دخالت نمیکنم

شماهم برای آرامش خودت اینکارو نکن شاید الان یکی دیگه بود با شما بد برخورد میکرد و باعث میشد بخاطر یه چیز بی ارزش اعصاب و روانتون تا چند روز بهم بریزه🩷💋

متاهل🩷🍃
واقعا یه چیز بگم چرا بعضیا انقدر بیمارن!!اسی تو ما رو مسخره کردی و جواب سوال دوستانی که ازت پرسیدم ت ...

من تو تاپیک های قبل ترم گفتم نامزدم بی پول ما تازه ۲ ماه نامزد کردیم و این برنامه من برای آیندم بود چون خودم تو مجردی طلا و پس انداز داشتم پس گفتم اونم برام میگیر رو هم پولش زیاد میشه از طرفی اون گفته بود ماشین دار که قیمت ماشینش حدود ۸۰۰ میلیون بود اما بعد متوجه شدم که ماشین فروخته و الانم آس و پاس پدر من حدود ۱ میلیارد میخواست بهم کمک کنه برای ازدواج و خرید خونه پس گفتم بابای اونم زیر ۵۰۰ کمک نمیکنه در حالی که همش سراب بود 

این ازدواج تهش عاقبت به خیر نمیشه هر چه زود تر جدا شو . به حرف منطقت گوش بده نه احساست . 

کسی که از اول با دروغ اومده جلو با دروغ هم میره خودتم قانع نکن که نه اینطور نیست ... خود دانی 

2810