2777
2789

خدایا شکرت.....

من معلم زبان انگلیسی هستم😍آموزش مجازی و حضوری زبان دارم 💗 با پایین ترین قیمت😳 بیاید و بل من زبان انگلیسی یاد بگیرید😍هر جلسه کلاس خصوصی ( به صورت مجازی) ۵۰ تومن ، و هر جلسه به صورت حضوری ۸۰ تومن برای پایه های هفتم ، هشتم، نهم، دهم، یازدهم . شماره ارتباط ایتا / تلگرام : ۰۹۳۳۴۸۳۱۰۷۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا شکرت بابت انرژی و حال خوبم ❤️‍🔥

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

خدایا شکرت بابت آب، برق، دوست‌هام و انگشت‌هام.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱

خدایا شکرت دعاهایم را میشنوی و اجابتشان میکنی

خدایا شکرت روزی رسونم تویی وامیدم تویی

خدایا شکرت پول از هر طرف به زندگی من سرازیر میشود

خدایا شکرت بابت نعمت های بیکرانت که وارد زندگیم میکنی

خدایا برای برآورده شدن خواسته‌ام  هزاران بار شکر

خدایا آغوش گرمی جز تو سراغ ندارم

اعتماد بر خدا محکم ترین امید من است خدایا شکرت

خدایا چقدر خوشحالم تو تنها پناه منی وامیدم تویی

خدایا تمام زندگی ام را به دست تو میسپارم

خودت برایم از نو بساز

پروردگارا هر خیرو نعمتی که برایم بفرستی نیازمندم

خدایا شکرت حال دلم و زندگیم عالیه و عالی تر هم میشه

من همه چیو سپردم به تو خودت برایم بچین یا رب

خدایا دری به رویمان باز کن که هیچ کس قادر به بستن آن نباشد

خدایا همه چیز با تو ؛ به نیکویی و زیبایی ست

وجودت را سپاس

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

.

.

.

.

.

این نیز بگذرد .....

چه قدر خوشحال شدم شکرگزاری رو درست نوشتید.🌱

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱

خدایا شکرت تن و بدن سالمی دارم.

خدایا شکرت میتونم از خواب لذت ببرم .

خدایا شکرت که مهتاج بنده ات نیستم .

خدایا شکرت میتونم درس بخونم.

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

2810