2777
2789
عنوان

همسر سابقم زامبی شده ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 45 پست

سلام و عرض ادب

مدتهاست که تاپیکهاتون را مطالعه می کنم ... علتش شخصیت زیبا، فرهیخته و منطق استوارتان است که آنهم نشآت گرفته از مطالعه زیاد شما و رشد در خانواده ای اصیل و محیطی open mind است !

من ظاهر شما را ندیدم ولی با تفکر و اندیشه تان تا حدودی آشنا شدم ...

بعنوان یک مرد می توانم بگویم آرزوی خیلی از مردها هستید !

به نظر می رسد همسر سابق شما هم مردی تحصیلکرده و نابغه بوده ولی متاسفانه در برهه ای خاص ( و در اوج بحران شما ) آنچنان که شایسته بوده ، نسبت به حمایت شما و ایفای نقش واقعی مردانه کوتاهی داشته ( که علت آن را نمی دانم ) !  متاسفانه در حق شما خبط کرده و تصور نمی کرد که آن گناه خبط، از سوی شما   نابخشودنی باشد !! بویژه اینکه در اوج نابالانسی و بدون هیچ منطق عمیقی به شم اجازه دیت داده است ( شاید تصویر ذهنی ایشان حتی تصور نمی کرد که روزی  شما اینکار رو می کردید ) ! 

به هر حال هر دو خطا کردید ولی شاید درصد تقصیرهایتان متفاوت باشد یا شروع آتش تقصیر از جانب ایشان باشد !

همدیگر را در حالت خلاء تنها نگذارید، همانگونه اگر عزیزی فوت می کند و از دست می رود برای آن عزیز زمان سوگواری و پذیرش مصیبت در نظر گرفته می شود، به هم فرصت بدهید ولی جدایی را بپذیرید !

( می دانم که از لحاظ دینی فرد معتقدی نیستید ولی انسانیت را در حد اعلی درک نموده اید، برای همین عرض می کنم که در قرآن آمده است که زنان را بلافاصله پس از مرگ شوهرانشان، به دوستی نگیرید ! یا در جایی دیگر می فرماید که عده نگه دارید ! ) .

استرس جدایی از منظر روانشناسان در حد مرگ همسر است!

کاش یکیتان گذشت می کرد ( که نکردید ) یا  شرعا" و قانونا" جدا می شدید  ( که نشدید ) ! همه از لج بازی و خشم بوده و آن از ناحیه شیطان است !

حال هر دو توبه کنید و شرعا" بهم فرصت دهید و صادقانه جدا شوید !

از خانواده هایتان کمک بگیرید که هیچ کس‌به اندازه خانواده خیر و صلاح خواه شما نخواهد شد ! 

مواظب خودتان باشید !

پیروز و سربلندباشید  ای بانوی ایرانی سرشار از احساس و انسانیت