2777
2789
عنوان

همسر سابقم زامبی شده ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 45 پست

اگه قصد برگشت ندادی که نباید امیدوارم کنه 

این دوره سوگواری جدایی هست که اقا در حال گذراندن هست

حالا نمیدونم خودت اون دوره رو گذروندی ایشون براش تازه پیش اومده تا تموم نشه اوضاع همینه 

به نظرم از یه نفر سوم بدون اینکه اقا بفهمه کمک بگیر 

مثل رفیقی کسی رو نداره بهش غیر مستقیم بگی که یه کم تایم با همسر سابقش بگذرونه و یه کم دور و برش باشه 

چرا فک میکنی موظفی ایشونو قانع کنی؟ تو هیچ مسئولیتی در قبال زندگی این مرد نداری نذار بازیت بده احتما ...

نمیدونم.

موظف نیستم ولی انگار طوری رفتار میکنم که هستم.

درسته اون منو خوب میشناسه، میدونه چطور در روانم رسوخ کنه.

منو واقعا میخواد، ولی نه چون دوستم داره، دوستم داشت سه سال بی پول و تنها و سوگوار ولم نمیکرد. منو میخواد چون تنهایی هیولاوار داره میخوردش

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زمانی که شما ایشون رو ممنوع‌الخروج کردید شاغل بودند ؟موقعیت شغلی یا درسی ایشون اونجا چطور شد ؟

درسش تموم شده بود و از شغلش هم استعفا داده بود.

میخواست بره ی شهر دیگه و اونجا کار پیدا کنه.

ولی میگه بخاطر ممنوع الخروجی مصاحبه شغلیش رو از دست داده و پول بلیط رو هم. فکر نمی‌کرد من این کار رو انجام بدم و تحقیر شد.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
اگه قصد برگشت ندادی که نباید امیدوارم کنه این دوره سوگواری جدایی هست که اقا در حال گذراندن هستحالا ن ...

نه اصلا امیدوارش نمیکنم.

در مرحله آنکارا هنوز، بعد این همه جدایی خواهی تازه به اینجا رسیده.

از دوستاش خوشم نمیاد، خود اونا در جدایی ما نقش داشتن و خاله زنکن و ادعای روشنفکری دارن.

و الانم خودش سرگردان شهرهای مختلفه، پیش کسی نیست و نمیدونم کجاست اصلا.

به حرف خانواده اش هم نیست که اونا کمکش کنن

میدونید چرا سوال کردم چون خودم تا یک ماه دیگه مهاجرت میکنم و سختی هاش و استرس هاش رو کامل درک میکنم . البته درکی از شرایط شما ندارم که چرا این کار رو کردید ولی به نظرم با ممنوع الخروجی ایشون کار خوبی نکردید به طریق دیگه ای میتونستید ایشون رو تنبیه کنید  و امیدوارم بهترین برای شما اتفاق بیفته 

بنظرم اگر قصد برگشتن نداری زودتر طلاق بگیر تا اونم باورش شه و به زندگی عادی برگرده

طلاق نمیده، دادگاه کنده، مگرنه تلاشم رو میکنم

میدونید چرا سوال کردم چون خودم تا یک ماه دیگه مهاجرت میکنم و سختی هاش و استرس هاش رو کامل درک میکنم ...

راستش به هیچ طریقی نمیتونستم انتقام بگیرم جز این. تنها اهرمم بود. ولی از کارم دفاع نمیکنم. زخمی و آسیب دیده بودم و فقط انتقام آرومم میکرد. اگه وضعیت الان رو داشتم این کار رو نمیکردم.

البته واقعا انتظار نداشتم انقدر بهش آسیب برسه و بعد سه ماه هم که ویدئوکال کردیم و دیدم حالش بده سریع برخلاف نظر وکلا رفعش کردم.

ولی درکل ارزش نداشت این آدم به اینجا کشیده بشه.

امیدوارم مهاجرت آسونی داشته باشید و به آرزوهاتون برسید

اینجوری خیلی سخت میشه .

اوهوم، ایران هم نمیتونم برم، ممنوع الخروجم میکنه.

پاسپورتم هم منقضی شده و برای تمدید اجازه اون لازمه.

کلا گیر کردم اینجا. دو سال و نیمه ایران رو ندیدم سر مزار پدرم نرفتم...

ممنونم .چقدر خوب که انقدر با خودتون صادق هستید . بعضی وقت ها فقط گذر زمان میتونه کمک کنه . موفق باشی ...

مچکرم

خودفریبی فقط مسئله رو پیچیده تر میکنه و حلش رو سخت‌تر.

بله زمان لازمه، امیدوارم که روانش اونقدر رنجور نشه که زمان هم درستش نکنه

بله حق با شماستبهش پیشنهاد دادم، بسیار با احترام و دوستانه. خیلی اوضاعش خرابه، بمن اعتماد نداره، فکر ...

اون خودش انتخاب کرده گه توی گذشته بمونه و توی گذشته زندگی کنه.شما بِکنین از گذشته.از اشتباهاتتون درس بگیرین و رها کنین و ایندفعه به کسی تکیه کنین که قابل تکیه دادن باشه.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
چه تعصباتی؟ درگیری من رو درچین میبینید؟ چه مشکلی دارمواقعا نیاز دارم نقد بشم

به اینکه هنوز دلسوزی های ایرانی داری 

به اینکه خطتت عوض نمیکنی 

تو اون کشور ک شوهرت نیست

یه وکیل بگیر غیابی  جدا شو ایران فقط لازمه پول خرج کنی 

اصلا اینقدری ک درگیرش شدی اتفاق مهمی نیست 

امیدارم.تا الان فقط بدتر شده.ولی با تمام وجود میخوام خوب شه، بخاطر وجدان خودم هم که شده.چشم، ممنون ا ...

🌹🌹🌹

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
2810