2777
2789
عنوان

وای چقدر متاهلی خوبه خیلی خوبه خوش به حالتون همش ناشکری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 42 پست

خانواده سمی داری

فعلا فکر ازدواج و از سرت بیرون بنداز و وضعیت رو تحمل کن

به جاش تا میتونی درس بخون و کار کن و شخصیت و برند اجتماعی خودتو بساز تا بتونی با یه خانواده خوب ازدواج کنی

با این خانواده نمیتونی با یه خانواده سطح بالاتر ازدواج کنی 

همون رابطتونو قطع کنید بابا ،همین که ادم سمی زندگیت شوهرت نباشه کافیه بقیه رو میشه حذف کرد 

همین قصد رو دارم

به شوهزمم گفتم دیگه نه خونش میرم و نه اگه مهمونی داشته باشم اونو دعوت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله  شرائطت ازدواج. مناسب برات پیش بیاد خوشبخت شی 

اما 

کلا این دنیا  جای خوشبختی کامل نیست

هر دوران زندگی  موردی داره ک ممکنه رضایت بخش  نباشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

اره اینکه یک خونه مستقل داری.یک شریک زندگی و یک زندگی مستقل دارید دوتاییتون خیلی دلچسبه و شما مسئول و مختار زندگیتون هستید.از وسایل خونتون تا ساعت خواب و بیداری تا اینکه کی و چه چیزی بخورید حتی... گردش و تفریح و همه چیز خلاصه دست شماست وقتی یک همراه خوب و پایه و کمک حال دارید ازدواج عالیه.

ولی وای اگر ادم بدی بخواد کنارتون قرار بگیره... خیلیییی دردناک میشه مسئله ی ازدواج اگر همسر خوبی نداشته باشید.

الهی شکرت واسه هرچی دارم و ازت طلب بخشش می کنم بابت قدر ناشناسی از هر نعمتی که دارم و نمیبینم و نمیفهمم.دوستم یه دعای قشنگی میکنه،میگه خدایا بی بها و بی جزا آگاهمون کن 

اره والا ،متاهلی خوبه ،خونه زندگی خودتو داری ،اختیار زندگی دست خودته، کسی تو کارت دخالت نمیکنه، هر وقت دوست داری میخوری میخوابی ،میزنی بیرون ، هر چی دوست داری میپوشی.

و خدایی که در این نزدیکیست...
متاهلی ام بدی داره  اگه سیاست برخورد با شوهر و خانواده شوهر رو نداشته باشی زندگیت رو هواست

افرین مجردا اینم بدونین و بهش توجه کنید تا قبل ازدواجتون خیلی یادبگیرید و سعی کنید رو خودتون کار کنید