2777
2789

به اون تاپیک ها کار ندارم که شوهرش خیانت کرده اون  منظورم اون متاهل های که خونه زندگی خودشون رو دارن برای خونشون خودشون تصمیم میگیرن کی ناهار باشه کی عصرانه کی صبحانه ، خونه رو دسته ی گل میکنن قانون مقرارت میزارن به خدا خسته شدم نه اتاق درست حسابی دارم نه چیزی خونمون هم کوچیکه همه تو هم دیگه ایم این خواهر برادر واموندم هم همیشه اینجا پلاسن تاپیک قبلیم گفتم داداشم چیکار می‌کنه خواهرم میلی آدم نمک نشناس و بی شخصیتو بیشعوره ولی داداشم از این نظرات خیلی خوبه اخلاقش خوبه ولی خیلی کثیقه تا یکم هم کنارش میشینم حالم بد میشه حالا چون داداشم بلد نیست تو خونش غذا درست کنه بیشتر اوقات اینجا موردی نیست میشه یه کاری کرد ولی خواهر واموندم که خونه زندگی ماشین هم داره میاد اینجا میخوره چیزی هم باشه نصف بیشترشو می‌بره  

تاپیک قبلیام گفتم اون تاپیک که داداشم توسینک ظرفشویی دستشویی می‌کنه

چون مجردی خوبی نداری اینطور فکر میکنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

منم همین فکرا رو داشتم تو مجردی ولی الان با قرص اعصاب میخوابم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان میان میگن نههه خیلی بدهههه بعد تاپیک میزنن که تو اقدامم! خب اگه انقدر بد و فلاکت باره چرا طلاق نمیگیرید دوباره مجرد بشید:/

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

اشتباه فکر نکن منم اول ناراضی بودم از خونه خودمون الان ازدواج کردم دارم تو ی خونه با پدر شوهرم و مادر شوهرم زندگی میکنم تو ی اتاق و هیچ لذتی و خوشبختی ک نو میگی تجربه نکردم

مجردی و مستقل باشی خیلی خوبه قشنگ راحت زندگی میکنی 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
2810