2777
2789
دیگه ساقیت نمیشم😂😒

مارو دور ننداز🥲😂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه حماقت بچگی:/ ک به کات کشیده شد/ رابطع سمی😐🤝

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
ببین عزیزم من نمی دونم تو چه شرایطی هستی ولی من گفتم و نه شنیدم و جلوی خودم دوست دخترشم بغل کرد ولی ...

عزیزممم🥲

تاپیکام هست

مورد من ی پسر مثبته، اهل نماز، سر ب زیر، اوایل نمیدونستم البته چون بهش نمیخورد مذهبی هم باشه تا حدودی ولی خب.. 

بعد خودش گفت پیام بدیم شبا، روزا هم گفت کم و بیش پیام بدیم، داشت ی حسایی از خودش نشون میداد و همه چی خوب بود، ولی ی شبه 180 درجه تغییر کرد، گفت من مشکل خودمم و ارتباطو قطع کنیمو... 

من نمیخوام فاصله بگیره، میخوام اگر مشکلیم هست کنارش باشم، میخوام بهش بگم حداقل شرمنده ی خودم نباشم... 

... 🤍🦋
😂😂خوبه  والا من خودم همههه میگن عالیم اما کسایی ک پیشنهاد میدن .... اصلا نگم برات 😂😭

عه پس من خوش شانس هستم...حالا ایشون که نشد و جداشدیم ولی به نظرخودم شوهرمم از من بهتره،زشت نیستما ولی شوهرم بهتره...انشالا که موردهای شماهم ارتقا پیدا کنه یه جیگر مثل خودت بیاد سمتت

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
چطوری با هم آشنا شدید؟ اگه دوست داری توضیح بده 

مجازی بود عزیزم اول اون اومد و پیشنهاد داد ولی بعد یه هفته رفت 

من تو اون یه هفته دیدم که چقد با بقیه پسرا فرق داشت 

دختر در حد چند نفر فالو کرده بود از رفتارش فهمیدم هول نیست برام جذابیت پیدا کرد 

حتی برا خودم دست نیافتنی شده بود 

رفتم بهش گفتم من نتونستم فراموشت کنم و اگه میشه بازم اوکی شیم‌ اونم قبول کرد 

دیر ابراز علاقه می‌کنه و سرده ولی وقتی باهات وارد رابطه شد بهترین پسری میشه که تا حالا دیدی 

🥲

یه شرطی با خدا بستم اونم اینو انداخت تو کاسه ام   

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
دیگه گردن نمیگیرم😂 وای از وقتی امتحانا تموم شده کرمم گرفته یکی و ایسگا کنم😑😂مخصوصا مذهبی ها🤣

وای😂😂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
عزیزممم🥲 تاپیکام هست مورد من ی پسر مثبته، اهل نماز، سر ب زیر، اوایل نمیدونستم البته چون بهش نمیخو ...

به نظرم رفتار قبلیش گواه این بوده که بهت تعلق خاطر داشته 

به نظرم اصلا بد نیست و جویای احوالش بشی و دلیل کارش رو بپرسی .

این اصلا ابرازعلاقه کردن نیست که بابتش نگرانی .

دو تا ادم عادی هم جویای حال هم می شن و دلیل ناراحتی هم دیگه می رو پرسن 

عزیزممم🥲 تاپیکام هست مورد من ی پسر مثبته، اهل نماز، سر ب زیر، اوایل نمیدونستم البته چون بهش نمیخو ...

پسر مذهبی با نامحرم چت نمیکنه مراقب دلتون باشین

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
الهی بمیرم 😂😭😭😭😭تو هم شرايطت مثل منه  منتها مال من دکتره که از اینجا رفته 💔😭 من قرار ب ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺عزیزمممممم شماره پیجی چیزی ازش نداری اونم ازت خوشش اومد چی بگم ما شانس نداریم عاشق ادمای نامناسب میشم💔🥺

2810