2777
2789
به جمع درد هایم، درد عشق افزوده کی میشد اگر آن روز در چشمان تو دقت نمیکردم💔

ای چشم تو دلفریب و جادو

در چشم تو خیره چشم آهو

در چشم منی و غایب از چشم

زآن چشم همی‌کنم به هر سو

صد چشمه ز چشم من گشاید

چون چشم برافکنم بر آن رو

چشمم بستی به زلف دلبند

هوشم بردی به چشم جادو

هر شب چو چراغ چشم دارم

تا چشم من و چراغ من کو

این چشم و دهان و گردن و گوش

چشمت مرساد و دست و بازو

مه گرچه به چشم خلق زیباست

تو خوبتری به چشم و ابرو

با این همه چشم زنگی شب

چشم سیه تو راست هندو

سعدی به دو چشم تو که دارد

چشمی و هزار دانه لولو

حسبی الله ونعم الوکیل.                                                           خدایا هم میدونی،هم میتونی🙏    

تو ماشین دیدمش اولین بار نمیدونم دقیقا چی شد فقط به زور خودمو کنترل کردم نگاش نکنم 

به خودم اومدم دیدم دلم تو ماشینش جا مونده 

اونم دلش پیش من جا مونده چن ساعت بعد پیام گداشته بود نخ میداا بعدا جایی خواستم بدم ببرتم🤣

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم تو اینستا کلیییی باهم دعوا کردیم و بعد فهمیدم تو شهر خودمه و خیلی اتفاقی چند بار همو دیدیم از نزدیک (اون منو نشناخت چون پیجم پیویه ولی من شناختمش عکس زیاد میذاشت) همینطوری گذشتوو یهو دیدم عهههه باهمیم و قراره ازدواج کنیم

... 

تو مطب دکتر 🥲 اولین بار اونجا دیدمش کاملا اتفاقی و تصادفی در صورتی ک هم دانشگاهیم بود، بغل گوشم بود و خبر نداشتم 

امشبم میخوام بهش حسمو بگم، ممنون میشم دعا کنین ب خوبی بگذره🥲

... 🤍🦋
رفته بودم  درمانگاه اونجا  دیدمش یک دل نه صد عاشقش شدمممم 🥺🥺😭😭😭😭 قبلا دیده بودمش ول ...

الهی بمیرم 😂😭😭😭😭تو هم شرايطت مثل منه 

منتها مال من دکتره که از اینجا رفته 💔😭

من قرار بود بزم پیش همکارش اونروز ولی خوب اونروز همکارش نبود و اون به جاش بود و من شناختمش 

بعضی وقت ها میگم کاش اونروز نميرفتم و نميديدمش 💔😭

عاشق صداش شدم اول دقیقا صدای خنده اش اصلا بدون برنامه ریزی بود من اول حس خاصی بهش نداشتم یهو اومدم ب ...

وای خدایا تو کما هست 🥺😢😢؟

ایشالا هرچی زودتر حالش خوب بشه خوشبخت شی

خدای بالا سرمون خوب خداییه معجزشو میبینی

چشم ها دریچه ی روحن!...

2810