2777
2789
خیلی درکم میکنه و خوب رفتار میکنه باهام تلاش میکنه و عاشقمه مجازی اشنا شدیم و ازدواج کردیم راضیم ...

وای من چقدر ذوق کردم 

از ازدواج مجازی انتظار نمی رفت ولی خیلی خوش حالم براتون که از بودم در کنار هم راضی هستین. 

انشالله که هر دوتون پایدار باشیدو سلامت ❤❤❤

تو مطب دکتر 🥲 اولین بار اونجا دیدمش کاملا اتفاقی و تصادفی در صورتی ک هم دانشگاهیم بود، بغل گوشم بود ...

امیدارم بهترین ها برات رقم بخوره😍😍😘

نتیجه هم بگو چی شداا😆😆

چشم ها دریچه ی روحن!...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من چقدر ذوق کردم  از ازدواج مجازی انتظار نمی رفت ولی خیلی خوش حالم براتون که از بودم در کن ...

قربونت برم عزیزم

انشالله همیشه لبات بخنده

ازدواج مجازی اونقدرام بد نیس دوستای منم چند تاشو ازدواج مجازی داشتن موفق بوده

البته زیرنظر مشاوره و خانواده

من خودمم مشاوره قبل ازدواجو کامل رفتم تا تایید و گرفتم

من شوهرم رویای نوجوونی و جوونیم بود تا دیدمش گفتم این همونه  همون بود  همون هست همون خ ...

چه زیبا 😍😍

چقدر این تاپیک پر از حس خوب بود 

انشالله که همیه با عشق در کنار هم حالتون خوب و تنتون سلامت باشه 

مال من خیلی‌ عجیبه ۱۶ سالمه بعد تو این یکسال وقتی از مدرسه برمی گشتیم تقریباً دوسه باری تو سال بابام وایساد منو پیاده کرد روبه رو سر گذر ‌بعد خودش میرفت سبزی می‌خرید روبه روم یه مرغ فروشی بود مغازه داره حدوداً ۲۵ سالش اینا خوش تیپ هی نگاهم میکرد شایدم از یه دلی نبود تا اینکه پنجشنبه که امتحان دادم بابام رفت سر گذر زیاد بهم نگاه میکرد تا من سرمو بلند میکردم نگاهشو میگرفت واقعیتا حس میکنم ازش خوشم میاد

....
وای خدایا تو کما هست 🥺😢😢؟ ایشالا هرچی زودتر حالش خوب بشه خوشبخت شی خدای بالا سرمون خوب خداییه م ...

آخرین بار خودم باهاش حرف زدم انقدر خندیدیم از کافه ای که قرار بود دیواراشو خودمون رنگ کنیم حرف زدیم همون شب دقیقا 

صبحش خبر آوردن تشنج کرده بیهوشه سه شنبه اش خونریزی مغزی کرد رفت تو کما دکترا میگن برای بیرون اومدنش معجزه میخوایم اصلا نمیدونم چیشد یهو همه چی بهم ریخت  😭😭

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤
قربونت برم عزیزم انشالله همیشه لبات بخنده ازدواج مجازی اونقدرام بد نیس دوستای منم چند تاشو ازدواج ...

من اصلا با دنیای مجازی کلا قهرم انگار 😅

خیای فعال نیستم کلا و واقعا انتظار نداشتم 

ولی انقدر شما قشنگ و پر از احساس تعریف کردی 

من از لحن صحبتمون کلی حس خوب گرفتم 

بچها خیلی تحت فشاریم تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و شر و بدی کردن به حق بزرگی خدا و دستای بریده حضرت عباس الهی که تقاص ظلم و ستم و بدیایی که در حق من و عزیزانم کردن پس بدن و دیگه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی نکنن انشالله 🥺🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
2810