2777
2789

دقیقا با نگاه اول....

اون منو از قبل زیر نظر داشت ولی من ندیده بودمش خیلی اصرار داشت ببینمش ولی چون کم‌سن بودم کلا گفتم برو... دوسال رفت سربازی اومد انقد اصرار که تو فقط یبار منو ببین بالاخره قبول کردم و همین که دیدمش انگار قلبم نزد ،چندثانیه ماتش شدم و از فرداش شدم یه آدم دیگه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دختر نداره؟😂🤣😂

نه🤣🤣

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
چون دخترم؟ دلم چی؟  میدونم چی میگینا ولی دل منم رامم نمیشه، بدجور داره سرکشی میکنه💔🥲

دارم تحربه خودمو میگم عزیزم منم دخترم منم اعتراف کردم حتی اومنم گفت بت حس خوبی دارم و میخوام بت علاقه مند بشم ... 

اماااا با این وجود بازم اشتباهه ب خداااا 

اصلا نمیدونم چطوری بگم برات ولی انگاری خدا این کارو واسه پسرا گذاشته چ خاستگاری چ پیشنهاد ....

هر کاری دوس داری بکن و امیدوارم نتیجشم مثبت باشه 

اما ب نظر من تو یه کاری بکن حتی ب زورم باشه اون بیاد پیشنهاد بده 

اولینش اون باشه 

ب خدا اگه بعضی کارا بکنی بعضی حرفا بزنی اگه دثست داشته باشه یک درصد بت پیشنهاد میده مطمن باش ... 

اولینش اون باشه بعدش تو روزی صد بار ابراز کن 

چون دخترم؟ دلم چی؟  میدونم چی میگینا ولی دل منم رامم نمیشه، بدجور داره سرکشی میکنه💔🥲

ببین عزیزم من نمی دونم تو چه شرایطی هستی

ولی من گفتم و نه شنیدم و جلوی خودم دوست دخترشم بغل کرد ولی راضی ام از کاری که کردم .‌

من یه دختر اروم و مغرور و خجالتی ام و جوری نیست که بگم من کاری کردم که مدیون دلم نشم ولی راًی ام از گفتنم چون احساسم رو سرکوب نکردم. 

این کار رو هم به پیشنهاد اراپیستم کردم چون میگفت داری سر خورده نیشی چون هنش احساست دو سرکوب می کنی .

ماهیت احساس هم توجه و حس کردنه و نه سرکوب و پنهان .

ولی لین با توجه به موقعیت من بود و هر کس در شرایط خودش باید رفتار متناسب نشون بده.  خیلی ها از کاری که کردن خیلی پشیمون و شرمنده هستن .

پس بهتره خودت شرایط رو بسیجی و اگر خیلی اذیت هستی با به تراپیست مشورت بگیری. 

در نهایت هم برات بهترین هارو ارزو می کنم ❤❤❤❤

😂اخییی خب ینی از ظاهرش خوشت اومد ؟؟ مثلا معیار های زیباییو داشت ؟! 

خیلی قشنگ بود،واقعا سرتر از من بود  برام سوال میشد این از چی من خوشش اومده

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
یکی سراغ نداری برم ایسگا کنم🥺😂

نه😂🥲

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
به جمع درد هایم، درد عشق افزوده کی میشد اگر آن روز در چشمان تو دقت نمیکردم💔

آی گفتی

یادم نیست دقیقا اولین بار کی بود اماا از ی جایی به بعد فهمیدم چقدر ازش خوشم اومده چقدر دلم میخواد بیاد تو زندگیم 

کل هفته رو به امید دیدنش سپری میکنم 

وقتی میرم بیرون همش چشمم این ور و اون وره که ببینم هست یا نه

دلم میخواد تا میتونمممم نگاهش کنمم

خلااصه بگم مثل چی دلم پیشش گیره اما هیچی ازش نمیدونم 

نمیدونم رل داره یا نه کسی رو دوست داره یا نه

سرانجامش به کجا ختم میشه؟ به بیخیال شدن من؟🥲

2810