2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733691 بازدید | 90144 پست

سلام

وقت همگی بخیر

دو هفته پیش من هم به لطف خدا و عنایت حضرت زهرا )س( زایمان طبیعی داشتم

الان بعد از دو هفته از نظر جسمی و روحی خیلی بهترم البته بگم که زایمان طبیعی درد خدایی داره و صبر خدایی میخواد و بعد از زایمان هم درد زیاد داشتم که تا الان هنوز راحت نمیتونم بشینم اما در نهایت از انتخابم راضی ام.

این پیام رو به احترام خانم فیروزه ۹۹ میذارم و ممنونم از زحماتشون بابت اون پست نکات زایمان... که جمع آوری کردند و من بیشترش رو مطالعه کردم❤🌹

سلاموقت همگی بخیردو هفته پیش من هم به لطف خدا و عنایت حضرت زهرا )س( زایمان طبیعی داشتمالان بعد از دو ...

مبارک باشه.انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه و زیر سایه امام زمان بزرگ بشه.فرصت کردی برامون بیشتر تعریف کن از زایمانت و شرایط دوران بارداری مثل فاصله زایمان ها و علت سزارین قبلیت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به به🥰عالی! تبریک میگمو ممنون که خاطره ت رو نوشتی از خوندنش واقعا لذت بردم ان شاء الله که پسر لت عا ...

ممنون عزیزدلم🌷

همچنین فرزندان خودت...

ان شاءالله نسلتون عاقبت بخیر بشن💚

سلام دوستان عزیز قدیمی و جدید

من از وی بک های قدیمی گروه هستم، 

میام کم کم پیاماتون رو میخونم، 

۶ سال پیش وی بک شدم،

الآن هم ۳۸ هفته هستم، 

با اینکه زایمان قبلی ام طبیعی بود، همچنان دکترها و ماماهای بیمارستان مخالف طبیعی زایمان کردنم هستند،

این حقیر رو از دعای خیرتون محروم نکنید،

انشاءالله این یکی هم به خیر و خوشی بگذره🙏🙏🙏

سلام عزیزم.ممنون از پاسختون.بله خانم دکتر آیتی خیلی با آرامش و اطمینان صحبت میکنن هر بار که من میگم ...

بله دقیقا

ما هم از باب وظیفه، باید تلاش کنیم،وگرنه اول و آخر خداست

توکل به خدا

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام دوستان عزیز قدیمی و جدیدمن از وی بک های قدیمی گروه هستم، میام کم کم پیاماتون رو میخونم، ۶ سال پ ...

سلااااااام بله من شما رو یادمه  مبارک باشه   

ان شاءالله که به خیر و عافیت و سلامتی زایمان کنی و کوچولوتو بغل بگیری   

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلاموقت همگی بخیردو هفته پیش من هم به لطف خدا و عنایت حضرت زهرا )س( زایمان طبیعی داشتمالان بعد از دو ...

سلاااااااام مبارک باشه مهدیا جان. خییییلی خوشحال شدم از خوندن خبر زایمانت   

شما قبلا سزارین شده بودی یا زایمان اولت بود؟؟

بله قطعا طبیعی درد داره ولی به شیرینی بعدش می ارزه   

این که نمی تونی راحت بشینی طبیعیه. و اصلا از خودت توقع نداشته باش سریع بعد زایمان بلند شی

حتی اگر توانش رو هم داشته باشی، باید حداقل ده روز، دو هفته، دراز بکشی، چون استخوان های لگن برای خروج بچه از هم از میشن و برای اینکه دوباره به حالت اول برگردن نیاز به استراحت و بستن لگن هست. کسانی که بعد زایمان سریع و زیاد میشینن به مرور دچار کمر درد و درد دنبالیچه میشن. 

حتما مراقب خودت باش، روزانه یه پیاله کاچی با روغن حیوانی زیاد بخور. سوپ تو غذات باشه، اگر بشه روزانه بهتره، که هم شکمت سفت نشه هم شیرت بیشتر بشه. خاگینه با روغن حیوانی فراوون.

کلا خوردن روغن حیوانی باعث میشه رحمت پاک بشه و بدنت قوت بگیره.

من هم از شما ممنونم که منت گذاشتی و با این پیامت دل ما رو شاد کردی، حالا که این کارو کردی نعمت رو تمام کن   و خاطره زایمانت رو هم بنویس تا بره تو  همون تاپیک و بقیه هم استفاده کنن  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به اعضای محترم این تاپیک و بخصوص رستاخانم عزیز.من قبلا اینجا پیام گذاشتم و از دوستان پرسیدم که ...

سلام. این چی شد؟ نهایتا کمپینی تشکیل شد؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا تیکر بارداری من نمیاد؟

سلام عزیزمممممم مبارک باشههه  

چند وقته بارداری؟؟؟   

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان وقتتون بخیر، تو هفته ۳۳ هستم ,ان شاالله ب امید خدا مهر ماه زایمانم هست ، فرزند اولمو ۱۴۰۰ سزارین شدم الان اگ خدا بخواد دوست دارم طبیعی بیارم، ممنون میشم راهنمایی کنید ک چه کارهای از الان میتونم انجام بدم؟

عذر میخوام اگر تک تک ریپلای نکردم واقعا از محبت و لطف و تبریکات همگی ممنونم، از خداوند برآورده شدن ح ...

سلام بانو جان   اخرین زایمانت کدوم بیمارستان بود؟ دکترت کی بود؟

چند هفته بودی زایمان کردی؟ و وزن بچه رو هم بگو لطفا   

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان وقتتون بخیر، تو هفته ۳۳ هستم ,ان شاالله ب امید خدا مهر ماه زایمانم هست ، فرزند اولمو ۱۴۰ ...

سلام عزیز. ان شاءالله به خیر و خوشی و سلامتی   کدوم شهری؟ دکترت کیه؟

پیاده روی رو شروع کن، روزانه پیاده روی داشته باش

ورزش های مناسب بارداری رو اگر می تونی شروع کن.

داروی زایمان آسان رو ا سایت محصولات تبریزیان سفارش بده. چیزایی مثل خاکشیر، روغن بادام و ... رو تهیه کن

و از الان شروع کن تاپیکی که تو امضام هست رو بخون   توصیه ها توش هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم استارتر چرا جوابمو نمیدی بارداری اولم سرکلاژ بود نمیخوام این یکی رو بشم چیکار کنم همم میخوام طبیعی زایمان کنم اولی سزارین بودم دکترم قبول نمیکته میگه خطرناکه هفت هفتم و تا زایمانم بچم چهارسال و نیمه میشه 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
سلام عزیز. ان شاءالله به خیر و خوشی و سلامتی کدوم شهری؟ دکترت کیه؟پیاده روی رو شروع کن، روزانه پیا ...

عزیزم بارداری اولم سرکلاژ بود نمیخوام این یکی رو بشم چیکار کنم همم میخوام طبیعی زایمان کنم اولی سزارین بودم دکترم قبول نمیکته میگه خطرناکه هفت هفتم و تا زایمانم بچم چهارسال و نیمه میشه 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن