2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست
سلام  من خیلی دلم میخواد ویبک انجام بدم و این تاپیکو خیلی خوندم به همه مامانایی که طبیعی زایما ...

سلام عزیز ی چیزی بهت بگم زمان های قدیم ک معابینه لگن نبود چطکر همه رنا طبیعی زایمان میکردن     بنظرم در مرحله اول دکترتو عوض کن بعد هفتع ۳۸ برو معاینه شو  من اعتقادی ب تنگی لگن ندارم  مگر اینکه تصادف کرده باشع اسیب جدی دیده باشه بدن مادر خود من با وزن ۴۵کیلو بچه ۴ کیلویی  تو ۳ساعت ب دنیا اورده ۲۰ساله پیش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به یاد تک تک عزیزان بودم ساعت ۷ دخترکم دنیا اومد. 

وای جانم... به به... تو سالروز شهادت حضرت رقیه... چه دختر خوش قدم و پر برکتی... الهی که نور چشم پدر و مادرش باشه در دنیا و آخرت و زمینه ساز ظهور باشه.

مبارکت باشه بانوجان...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
به دکترم همینو گفتم گفت زمان قدیم زنا سرزا میمردن یا بچشون میمرده چرا من لگنم تنگه آخه😭

😐 🤦

عزیزم حتی اگه نشد دکتری پیدا کنی که موافق ویبک باشه حداقل یه دکتری پیدا کن که بلد باشه با زن باردار صحبت کنه. یه مقدار ملاحظه به جایی بر نمیخوره که ایشون همونم دریغ میکنن

از طرفی خیلی خوبه ولی راستش هم بخاطر اینکه ویبکم هم اینکه نمیدونم شرایط چطور پیش میاد ترجیح میدم واس ...

سلام عزیزم شما از سزارین ناراضی بودی؟ من خیلی غز طبیعی میترسم و تحمل دردم هم ب شدت پایینه. همه هم میگن سزارین بهتره. هم اینکه میترسم دردشو بکشم تهش همین سزارین بشم 

سلام  من خیلی دلم میخواد ویبک انجام بدم و این تاپیکو خیلی خوندم به همه مامانایی که طبیعی زایما ...

سلام عزیزم

به نظرم یه مشورت با خانم صابریان بکن، من شنیدم با ورزش میشه کاری کرد لگن گشاد بشه، خانم آبادی هم ورزش های خوبی آموزش میدن

عذر میخوام اگر تک تک ریپلای نکردم واقعا از محبت و لطف و تبریکات همگی ممنونم، از خداوند برآورده شدن حاجت هاتون میخوام و اینکه یه زایمان طبیعی عالی داشته باشید. دوستان گلم اول توکل به خدا دوم توسل به معصومین بالاخص امام زمان عج🥺 و بعدش تمام تلاشتون بکنید و نکات و تدابیر رعایت کنید و نترسید ذهنتون آماده کنید برای یه زایمان عالی!🥰 خاطره بدی اگر از زایمان قبلی خودتون یا اطرافیان شنیدید از ذهنتون بریزید دور، تا آخرین لحظات ناامید نشید و دست از تلاش و توکل و توسل برندارید که خداوند بسیاااار مهربان هست😊

سلام دوستان یه سوال دخترم هفت ماهشه موقع نشستن نمیتونه صاف بشینه و تنش میاد پایین و با دستش نگه میداره و خیلی سخته خودشم میشینه من نمی‌کنم راهکاری دارید؟ 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
فیروزه جان قطره بیلی ناستر هر ۸ ساعت چقدر باید بدم؟ مقدار مصرف رو جعبه ننوشته

شرمنده پیامتو الان دیدم.....

چه کار کردی اخر سر ؟

رو خود شیشه ش نوشته

هر 8 ساعت

تعداد قطره : 3-5 برابر وزنش 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
به یاد تک تک عزیزان بودم ساعت ۷ دخترکم دنیا اومد. 

سلام بانو جان  

چشمت روشن قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون خیلی خوشحال شدم ان شاالله زیر سایه پدر و مادر، در پناه امام زمان باشه این دختر گل   

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

امروز رفتم دکتر معاینه کرد تا هنوز همون ۱ سانته و به زور کردش۲سانت، پایین واژنمم ترک خورد و خون اومد. خیلی پوست بدی دارم(این چطور میخواد سر بچه بیاد، فک کنم کامل جر بخورم). گفت بچه هنوز بالای بالاست، دیگه خسته شدم. چقد راه برم آخه؟گفت پنجشنبه بیا زایشگاه تا آمپول فشار بزنم. گفت رحمت آمادگیه زایمان نداره. سر پسرمم همینطور بود. بچه بالا بود و دهانه رحم سفت و ۱ سانت باز بود و با آمپول فشارم جواب نداد و ضربان قلبش ضعیف شد و سزارین کردن. 

الان اینم تا الان همینطوره. یعنی ناامیدبشم؟ 

هفته۳۹ و ۱ روزم. 

اصلا نمیتونم با سزارین کناربیام. ای خدااااااااا