2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست
و من هرچی تلاش میکردم نمیتونستم چون خیلی خیلی بی انرژی و خسته بودم و از اون بدتر کنترلی روی بدنم ندا ...

سلااااااام 

ممنوووون که انقدر دقیق و با جزئیات نوشتی 

ان شاء الله که این کوچولو مایه روشنی چشمت در دنیا و آخرت باشه 🥰

چند کیلو بود؟؟ 

چند هفته به دنیا اومد؟؟ 

راستی بخیه هات چطور شد؟؟ خوبی الان؟؟ 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام به دوستان و رستا جونایشالا قراره ویبک ۱ انجام بدمیه راهنمایی میخواستم من پایان ۳۶ هفته رفتم دکت ...

سلام عزیز، چی شد زایمان شما؟؟ 😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به لطف خدا من دیروز زایمان ویبک دوم کردم و تا زمان فول شدن بیمارستان نرفتم وقتی رفتم معاینه شدم با ه ...

سلااااااام عزیزم

با این که چند ماهی گذشته ولی تبریک میگم😅

شما قبلا یه بار ویبک شده بودی؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره ۵ سال و خورده ای پیش

بعلههههه اینجا خوندم.... 

یادمه ویبک1 خاطره ت رو گذاشته بودی تو تاپیک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره منم ویبک ۲ شدم. از منم علتشو پرسید و بعد گفت میتونی ویبک بشی.گفت وی‌بک ۳ هم داشتم.یا کسی هم بوده ...

سلام مامان ساره 😊 خاطره زایمانت رو برامون مینویسی؟؟ 🥰🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم چقدر دلم براتون تنگ شده بودمن نمیفهمم آدم نه چهره ی شماهارو میبینه نه میشناستتون این دلتن ...

دققققققققققیقا!!!!! 👌👌👌

نصب نشدن سیستم ایمنی و به یغما رفتن رو خوب اومدی !!!! 🤣😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا یعنی پسرم داره به دنیا میاد؟! اونم طبیعی!سریع لباسم رو عوض کردن و بردنم اتاق زایمان. روی صند ...

به به🥰

عالی! 

تبریک میگم

و ممنون که خاطره ت رو نوشتی 

از خوندنش واقعا لذت بردم 

ان شاء الله که پسر لت عاقبت به خیر و سعادتمند باشه به حق مولا علی علیه السلام ✨❤️🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و اما خاطره وی بکم:من با دردهای دو دقیقه ای رفتم بیمارستان. دهانه رحم ۴ سانت باز بود. ۸ صبح بستری شد ...

ایوللللللل 👌😍

پیداش کردم😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۱۵ آذر زایمان کردم ، از خانم صابریان و بیمارستان پارسیان خیلی راضی بودم .خ علیزاده بی حوصله بودن ...

سلام عزیز جان 

من تازه خبر زایمانت رو خوندم . تبریک می گم. 

خوشحالم که با موفقیت کوچولوت رو در آغوش گرفتی  

علت سزارینت تو زایمان اول چی بود؟ چند سال قبل بود؟؟

موقع تولد وزن کوچولوت چقدر بود؟ هفته چند بارداری به دنیا اومد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزمممممکجایی شما؟!!!! آنقدر این صفحات رو گشتم پیدات کنم و خبری ازت بگیرمزایمان کردی به سلامتی ...

سلام فیروزه‌ای نازنینم ، عزیزم من برای بار سوم، متأسفانه ، سزارین شدم، این بار علی رغم اینکه شرایط قبل زایمانم اوکی بود، تا پایان هفته ی ۴۰ نشونه ای انقباض و درد نداشتم،همه جوره هم تلاش کردم، دکترم به هیچ راهی برای ادامه راضی نبود،می گفت خطر دفع مکونیوم بالاست و من مسئولیتی برای ادامه قبول نمی‌کنم به دلیل اینکه هیچ دکتر همراهی پیدا نکردم، به اجبار سزارین شدم، ۵ اردیبهشت دخترکم به دنیا اومد.

دیگه قسمت نشد منم خاطره ای اینجا ثبت کنم.

سلام وقت همگی بخیر... من زینب هستم، از تبریز، 25سالمه و یک سال پیش سزارین شدم... من بارداری پر داستان و استرسی داشتم که بخاطر  فشار روحی ترجیح دادم پسرمو با سزارین بدنیا بیارم و زودتر پرونده بارداریم بسته شه... دوست دارم پسرم 4ساله که شد  دوباره زایمان کنم و اگه یه بارداری عادی و بی حاشیه داشتم وی بک کنم چون حس میکنم حسرت تجربه اون حس مونده به دلم، جایی که تجربه های متعدد درمورد وی بک باشه ندیدم جز این تاپیک که چون خیلی قدیمیه و طولانی نمیتونم تجربه هارو پیدا کنم... کسایی که تجربه کردن، تو تبریز جایی انجام میشه؟ ترسناکه؟ اصن نمیدونم تصمیم درستی هست یا نه

کاش یه تاپیک ایجاد بشه که صرفا داستان و شرح ویبک ها پشت سرهم باشه و بینش مکالمه ای نباشه که آدم بتون ...

سلام عزیزم تجربیات همینجارو فیروزه جان یکجا جمع کرده ، به تاپیک ایشون مراجعه کنین