2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به لطف خدا من دیروز زایمان ویبک دوم کردم و تا زمان فول شدن بیمارستان نرفتم وقتی رفتم معاینه شدم با ه ...

خداروشکر که موفق شدین. قدم نو رسیده مبارک باشه و خدا براتون حفظش کنه. اگه تونستین حتما خاطرتونو برامون بنویسین

سلام عزیز نگران نباش.  اگه خدایی نکرده گرفت، تا میتونی خنکی و سردی بخور وارد شیرت بشه و سم زدا ...

سلام عزیزم 

ممنون که انقدر مهربونی 

فعلا یه هفته گذشته نگرفته دخترم خداروشکر ولی گقتن ۲۱ روز طول میکشه 

ان شاالله هر چی خیر 

شما فقط همون کارایی که گفتین انجام دادین؟ حجامت انجام ندادین؟  بعد چندروز تقریبا متوجه شدین رن ...

سلاااااام عزیزم. زایمان کردی بسلامتی؟؟؟؟    مبارک باشه. ان شاءالله خوشبخت و سعادتمند در دو عالم باشه

چطور بود زایمانت؟

برای زردی، قطره بیلی ناستر از داروخانه بگیرید، با بیشترین دوز مجاز مصرفی، (تعداد قطره ها 3 برابر وزن، 3 بار در روز بهش بدید) در روز 1 ق چ ترنجبین هم تو آب جوشیده حل کنید بهش بدید

حجامت پشت گوش هم انجام بدید

رفع میشه ان شاءالله

2 هفته مراقبت کنید خطر رفع میشه ان شاءالله

رنگ زرد داخل پوستش ممکنه تا 2 ماه بمونه نگران اون نباش! زردی باید از خونش دفع بشه! ولی از پوست و سفیدی چشم ممکنه طول بکشه تا دفع بشه

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
به لطف خدا من دیروز زایمان ویبک دوم کردم و تا زمان فول شدن بیمارستان نرفتم وقتی رفتم معاینه شدم با ه ...

سلام عزیز جان. مبارک باشه الحمدلله رب العالمین.

ان شاءالله باعث روشنی چشمت در دنیا و آخرت باشه.

اگر میشه بیشتر توضیح بده که چه کارایی برای تسهیل زایمانت کردی؟ چند هفته بودی که به دنیا اومد؟ وزنش؟

چطوری تونستی تحمل کنی تا فول شدن خونه بمونی؟؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام رستاجان ، خیلی خییلی ممنونم بابت کمک های مادرانتون و دلسوزانتون ، توصیه هاتون خیلی بدردم خورد ، ...

خدارو شکرررررررررررررررر         

خیییلی خوشحال شدم

ان شاءالله فرزندان سالم و صالح و کثیر خدا بهت بده.

الحمدلله که بعد اون همه سختی، شیرینی به کامت اومد

ان شاءالله اجر سختی های این سالها رو ببینی عزیزم   

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا یعنی پسرم داره به دنیا میاد؟! اونم طبیعی! سریع لباسم رو عوض کردن و بردنم اتاق زایمان. روی ص ...

چقدر با جزییات تعریف کردی  

عاشقتم تا 39 هفته و 2 رو زساک زایمان نبسته بودی؟!!!!!!؟ من عشقم بستن ساک زایمانه، به زور خودمو نگه میدارم تا 35 هفته، عدش دیگه می بندم ساک ها مو  

خیلی لذت بردم از خوندن خاطره ت 

دلم تنگ شد واسه روزای بارداری و زایمان 

الحمدلله رب العالمین که موفق به زایمان طبیعی شدی.    ان شاءالله که مایه روشنی چشمت در دنیا و آخرت باشه

اسم بیمارستان رو هم بگو بیزحمت. 

راستی دکتر به خودتون شماره داده بود یا نامه داده بود که بیمراستان زنگ بزنه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40