2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست
نگران نباش هنوز وقت داری! ورزش ها رو انجام بده پیاده روی در حد توان قر کمر، اسکات، سجده. روزی 1ساعت ...

داروی‌ زایمان آسان فقط آبزن شو پیدا کردم که دوسه روزی هست دارم استفاده میکنم..

روغن مالی رو هم‌شروع کردم‌‌‌...

انشالله نتیجه بده ...

ممنونم از راهنمایی هاتون🙏خداخیرتون بده❤️

فقط این جوشانده هایی مثل تخم شوید وگل گاوزبان و ...اینارو شروع نکردم اصلا...نمیدونم چیکار کنم دکتر آیتی و ماما همراهی که گرفتم‌هم گفتن که نخورم اصلا!

به نظرتون چیکار کنم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من دوسال پیش ویبک کردم سرجمع هزینههام نزدیک 13ت شد. بیمارستان‌های خصوصی معمولا انجام میدن ولی خ ...

سلام 

ممنون از پاسخ گوییتون بله از اول هفته درگیر بودم تا بالاخره دیروز تونستم از خانم صابریان وقت بگیرم و رفتم پیششون و بابت هزینه و بیمارستان صحبت کردم که ویبک حدود ۲۳ در میاد و سز حدود ۳۶ در میاد کاملا قیمت تمام شده 

و اینکه گفتن دوهفته بعد با نامه بیمارستان میری بیمه تامین و ۳/۵ بر میگردونن

بازم از شرایط مرکز قبلی که حدود چهل و خورده ای در میومد بهتره

ببین هزینه بالاخره بالا میشه به 30ت فکرنکنم برسه اما پایین هم نیست اما بنظرمن ارزش داره. آدم حتی یه ...

خدا رو شکر دیروز تونستم ایشون رو ملاقات کنم و خیلی بهم آرامش دادن و گفتن ۸۰ درصد احتمال زایمان طبیعی داری و بعد معاینه گفتن دو فینگری و افاسمان عالی به امید خدا که میشه طبیعی و ما سعی خودمون رو میکنیم بقیه رو می سپاریم به خود خدا .

سلام 

خسته نباشید من ۶ هفته باردارم بارداری اولم سرکلاژ بودم چیکار کنم این یکی نشم؟

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
تاپیکی که تو امضام هست ببین

عزیزم شما میدونی باید چیکار کنم سرویکسم کوتاه نشه اولی رو سرکلاژ شدم نمیخوام این یکی رو بشم الان شش هفتم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

من هم قصد انجام ویبک دارم اما استرس پارگی رحم رو دارم دو سال و چهار ماه از سزارینم میگذره والان 33هفتم،میترسم مثل زایمان اولم بعد سی ساعت درد سرم بیوفته اتاق عمل اگر کسی راهنمایی داره خوشحال میشم بشنوم

خدا خوبم مرسی بابت خدا بودنت⁦♥️⁩
خدا رو شکر دیروز تونستم ایشون رو ملاقات کنم و خیلی بهم آرامش دادن و گفتن ۸۰ درصد احتمال زایمان طبیعی ...

خداروشکر 😊 خیلی خوشحال شدم

ان شاء الله که موفق باشی 🌹✨

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
عزیزم شما میدونی باید چیکار کنم سرویکسم کوتاه نشه اولی رو سرکلاژ شدم نمیخوام این یکی رو بشم الان شش ...

نه عزیزم شرمنده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
ای بابا...البته دکتر من الحق نگذریم خیلی خوب بود.چون آب دور بچه زیاد بود نمیتونست ریسک کنه بیشتر صبر ...

ان شاء الله که خیره 

توکل به خدا 🌹✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان.من فاصله دو تا زایمانم میشه ۱۹ ماه. مشهدم.دکترم خانم آیتی هستن.خیلی دوس دارم طبیعی زایما ...

سلام فاصله زایمان شما برای انجام ویبک مناسبه. نگران نباشین 

خطر پارگی رحم 1 در 200 مورد هست. یعنی نیم درصد 

به نظر اونقدری نیست که بخاطرش آدم با پای خودش بره سزارین بشه 

جا داره برای طبیعی تلاش کرد. واقعا مزایای زایمان طبیعی خیلی بیشتر از سزارینه. سزارین اصلا قابل مقایسه با طبیعی نیست. یه عمل جراحی سنگین تو دنیاست که 7،8 لایه شکم رو برش میدن و اندام های داخلی بدن هوا میخوره، عوارض زیادی مثل انواع چسبندگی ایجاد میکنع

یه وقت اگر آدم چاره ای نداشته باشه، جون مادر یا بچه در خطر باشه، آره سزارین بهترین کاره، اما در قدم اول بری سراغ سزارین درست نیست

دکتر آی‌تی هم دکتر ماهری هستن. تو این تاپیک خیلی ها رو دیدم رفتن پیش ایشون. 

این فکرهای منفی رو بذارید کنار تلاشتونو بکنید ان شاء الله که هر چی خیره پیش بیاد. 

در مورد اینکه گفتید میخواین زودتر سرپا بشید... بگم که بله کلیتا آدم بعد طبیعی سرپا تره. من یادمه تو بیمارستان خودم از جام پاشدم بچه رو شستم! 

اما حتما استراحت رو باید بعد زایمان داشته باشید. 

ده روز اول سعی کنید بیشتر دراز بکشید 

استخوان های لگن از هم باز میشه واسه زایمانه

کسی که این ایام رو استراحت نکنه دچار کمردردهای بدی میشه

تا 40 روز هم باز مراعات کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام فاصله زایمان شما برای انجام ویبک مناسبه. نگران نباشین خطر پارگی رحم 1 در 200 مورد هست. یعنی نیم ...

سلام عزیزم.

ممنون از پاسختون.بله خانم دکتر آیتی خیلی با آرامش و اطمینان صحبت میکنن هر بار که من میگم نگرانم میگن اوووه اونقدرا مثل شما زایمان طبیعی کردن و یک مامای همراه هم معرفی کردن  به اسم خانم حوتی که یه جلسه کلاس رفتم پیششون خیلی مهربون و انرژی مثبت بودن و نکات خیلی خوبی رو گفتن. و ایشونم سابقه مامای همراهی برای ویبکی ها رو داشتن. در نهایت اینها همه وسیله ست.توکل به خدا که خودش کمک کنه همه زایمان خوبی داشته باشیم