2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست

ببخشید غلط املایی شده

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
پستان با تجربه سلام. آیا بعد از سه تا سزارین که آخریش ۸ سال پیش بوده ، امکان زایمان طبیعی عست؟

سلام

آره حتما هست

فقط همه دکترها یا ماماها قبول نمی‌کنند.

امیری حسین و نعم الامیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص خون تا حالا امتحان نکردم، از کجا باید بگیرم؟ 

من اینترنتی میگیرم ولی جاهایی که طب اسلامی کار میکنن دارن. شاید برای مساله ای که پیش اومده هم بتونن کمکی کنن. پایه قرص خون تره هست. یه سری پرهیز غذایی هم داره حتما روشو بخون.

طب سنتی آیرون پلاس داره که تقریبه خمیره. اونم ای بد نبود. برای پسرام که قرص قورت دادن براشون سخت بود از اون ادامه دادم. به دخترامم هرقت بهونه میگیرن که ما هم دارو میخوایم میدم. 

سلام.مامانا کی هماتوم داره یا داشته؟شش هفته ام سونو گفت هماتوم داری.دکتربهم شیاف داد گفت ممکنه بچه ب ...

سلام

بد به دلت راه نده برای نگران شدن زوده. همین که توی اون هفته پایین ضربان رو گرفتن خوبه ان شاء الله. هماتوم اگه سمت تخمدانها باشه کاملا عادیه به خاطر آزادسازی تخمک. من هم این سری داشتم هم قبلا. فقط یک بار خیلی درد داشتم اونم نمیدونم به خاطر هماتوم بود یا جفت پایین.

سلام بد به دلت راه نده برای نگران شدن زوده. همین که توی اون هفته پایین ضربان رو گرفتن خوبه ان شاء ا ...

ممنون عزیزم.صبح رفتم دکتر گفت بتات خیلی بالاست احتمالا مولاره. میزنه به مغزت برو سونو اورژانسی.کلی ترسوند منو

سلام به اعضای محترم این تاپیک و بخصوص رستاخانم عزیز.

من قبلا اینجا پیام گذاشتم و از دوستان پرسیدم که توی شیراز کی رو برای زایمان ویبک معرفی میکنن و بیشتر راضی بودن، اینجا خانم فخار رو بهم پیشنهاد دادن. ضمن اینکه خودمم از قبل میشناختمشون.

۱۷ هفته باردارم

امشب رفتم کلینیکشون برای اولین ویزیت. بهشون گفتم به امید زایمان ویبک پیش شما اومدم. اما ایشون با ناراحتی خیلی زیادی، گفتن حالا که فعلا راهش رو توی شیراز بستن!

گفتم یعنی چی؟ چه اتفاقی افتاده؟ یعنی شما دیگه ویبک انجام نمیدید؟!

گفتن پزشکای زنان و متخصصین بیهوشی، از تیرماه سنگ اندازی کردن، همکاری نمیکنن. بیمارستانها اتاق عمل در اختیار ماما قرار نمیدن، پشتیبانی نمیکنن. یعنی یک تیم اتاق عمل پشت دست ما نیست که با خیال راحت ویبک رو پیگیری کنیم تا آخرین لحظات، و اگر خدای نکرده در نهایت برای مادر مشکلی پیش اومد سکشن اورژانسی انجام بشه.

وقتی هیچ حمایتی نیست، متخصص بیهوشی سر عمل حاضر نمیشه و پرسنل هیچ همکاری ندارن، من چطور میتونم ویبک انجام بدم؟!

گفتن دغدغه من الان این مساله شده و تمام این مدتی که خدا کمک کرده و این همه زایمان ویبک انجام دادم، تماما تحت فشار روحی و روانی از جانب پزشکان و پرسنل بودم. خیلی اذیت شدم اما بخاطر خدا ادامه میدادم

اما الان دیگه هیچ حمایتی توی شیراز صورت نمیگیره و عملا کار رو تعطیل کردن. یکی دوتا دکتر هم هستن که با دردسر ویبک رو قبول میکنن اما همکاری لازم رو ندارن و خیلی زود مادر رو تحت فشار، سکشن مجدد میکنن.

میگفت تمام مراجعین ویبکی من با چشم گریون از مطب بیرون میرن و من واقعا کاری از دستم برنمیاد.

چون من و همسرم خودمون از کادر درمان هستیم، راهنمایی کردن، گفتن تنها راهش این هست که ویبکی های شیراز و اطراف شیراز، یه کمپین اعتراضی راه بندازید و هماهنگ بشید و یه جا، مثلا جلوی استانداری، بنر به دست تجمع و تحصن کنید و اعتراض خودتون رو به این شول به استاندار و بقیه افراد ذیربط برسونید بلکه اتفاقی بیفته و حمایتی صورت بگیره. چون دکتر ایمانیه که الان استاندار شیراز هستن، خودشون پزشکن و چندسال پیش هم رییس علوم پزشکی شیراز بودن.

شماره تلفنهارو تا جایی که میشد در اختیارمون گذاشتن. دارم به تک تکشون پیام میدم که من باب این مساله یه گروه توی فضای مجازی تشکیل بدیم و بعد از اینکه تعداد اعضا زیاد شد و هماهنگ شدیم، توی یه محل خاص با بنر تجمع کنیم. چون این مساله واقعا در جهت جوانی جمعیت، مشکل آفرین شده و خیلیا اینجوری از فرزندآوری بیش از دو یه سه تا محروم میشن

خواستم این پیام رو اینجا بذارم که اولاً هر خانم شیرازی که این پیام رو دید و قصد انجام ویبک داره یا ویبک شده یا در آینده مایل هست که این اتفاق براش بیفته، عضو این کمپین بشه و حمایت کنه از این مساله

و دوماً اعضای محترم این تاپیک هرکاری که از دستشون برمیاد برای این اقدام انجام بدن، چه اطلاع رسانی و چه معرفی و یا بیان اعتراض نسبت به این اتفاقی که توی شیراز افتاده.

مطمئنا مشارکت شما از نظر خدا و امام زمان(عج) پنهون نمیمونه و صدقه جاریه ای برای نسلتون میشه.

خواهش میکنم هرجور میتونید کمک کنید🌷