2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام، الان روز چندم هستید؟ چون طبق نظر بعضی مراجع ۱۰ روز اول نفاس،۱۰ روز دوم استحاضه، و ۱۰ روز سوم ا ...

آره منم اینطور حساب کردم منتها بدنم با من سر لج داره! اون روزایی که معذورم خیییلی کم در حدی که بگیم میتونه حیض باشه. روزایی که به خدا باید جواب پس بدم دیگه هیچی..لخته پشت لخته..

آره منم امروز خوندم. اما این برای بند آوردنه یا تقویت و فرقش با خود عدس چیه میدونید؟

آره منم اینطور حساب کردم منتها بدنم با من سر لج داره! اون روزایی که معذورم خیییلی کم در حدی که بگیم ...

سویق هر چیزی آرد تفت داده شده ی اون هست. از عطاری ها احتمالا بتونی پیدا کنی. اگه نه از مراکز طب اسلامی بگیر.

من شنیدم باعث بند اومدن خونریزی میشه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یعنی استحاضه کثیره یا متوسطه ای؟ خیلی سخته خیلییییی حتما پیگیر کم شدن خونریزی باش. چون بنظرم ...

کم جونی رو خوب گفتی سه چهار بار رفتم حموم دیگه نا نداشتم.

حالتشم اینطوره که دو روزه روزی چند بار لخته میبینم و یهو یه مقدار زیادی خون میاد بعد قطع میشه تا چند ساعت بعد. کلا فقط میخواد غسله رو بندازه گردنم :(

دستت درد نکنه باشه امتحان میکنم.

خدا رو شکر تغذیه ام خوبه و دارو هم کنارش استفاده میکنم. قرص خون پایه اش همون تره اس دیگه؟ پنج سری قرص خون خوردم تا الآن خوب هم بود ولی انگار فقط چند روزمو تامین میکنه. حالا یه آیرون پلاس دادن (گیاهی، طب اسلامی) ببینیم اون چند مرده حلاجه

سویق هر چیزی آرد تفت داده شده ی اون هست. از عطاری ها احتمالا بتونی پیدا کنی. اگه نه از مراکز طب اسلا ...

آره منظورم از نظر خاصیت بود. به عبارتی اگه بشه با عدسی خوردن جورش کرد میخوام اون راهو انتخاب کنم 😅 

آره منظورم از نظر خاصیت بود. به عبارتی اگه بشه با عدسی خوردن جورش کرد میخوام اون راهو انتخاب کنم 😅& ...

من رفتم یه مقدار (کم) اینور اونور راجع به تفاوتش خوندم. میگن طبعش عوض میشه ولی بعد خواصشو نوشتن به نظرم *طبعش* عوض نشده بود. اما خواصی بهش اضافه شده بود. که اصلیترینش همین مشکلات مربوط به خونه

سلامت باشی ممنونم 14هفته دعاکن برام لطفا

سلام گلدونه جان  نتونستم جلوی خودمو بگیرم  خدا رو شکد خدا رو هزار مرتبه شکر بابت بارداریت   ان شاءالله صحیح و سالم  بغلش بگیری ان شاءالله به مراد دلت برسی 🤲🤲🤲🤲🤲از ته  ته دلم خوشحالم برات  بخدا قسم 

خدایا معجزه میخوام 
بچه ها کسی تجربه ای راجع ب درد دنبالچه بعد از زایمان داره یا در رفتگی دنبالچه ؟من بعد زایمان اصلا در ...

من بعد از سقطم همچین مشکلاتی داشتم. گاهی هم  از کف پام تیر میکشید تا لگن . پیش طب سنتی رفتم لگنم جا انداخت بهتر شدم. 

ممنونم خودت چخبر؟ به فکر سومی نیستی؟    

سلامتی عزیز.هستم ولی شوهر زیر بار نمیره

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
سلام دوستان عزیزم. چندروز قبل برای ویزیت رفتم پیش خانم دکتر شریفی عزیز. ۳۹و ۳ روز بودم و ایشون با مه ...

سلام دوست عزیز بسلامتی مبارک باشه قدم نی نی انشاالله زیر سایه امام زمان بزرگ شه

این نیز بگذرد
آره منم اینطور حساب کردم منتها بدنم با من سر لج داره! اون روزایی که معذورم خیییلی کم در حدی که بگیم ...

سلام عزیزم منم سر زایمان قبلیم دوماه خونریزی داشتم که بعداز سونو گفتن بخاطر تنبلی تخمدانه،با یه سری قرص خونریزیم قطع شد

این نیز بگذرد