2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
آقا یکی از دوستان گفت فامیلشون از روی شکم تشخیص میده جنسیت چیه، رد خورم نداره. ما عکس شکم زیبا و دل ...

تبریک باران جون😊😊😊

تو دوران مجردی از خدا چی خواستی گفتی عشق پسری هان😊😋😋

انشا... که سالم و صالح و خوش قدم باشه😍😍😍

راستش من هیچ کدوم از شما را نمیشناسم ولی با تک تکتون انس دارم.خاطراتتون را خواندم و با بیشترش درد کش ...

سلام عزیزم،به جمع ما خوش اومدی

منم اصفهانی هستم،تازه ویبک ۲, ناامید نیستم چرا شما اینقد زود منصرف شدید

کلی بچه ها تو اصفهان موفق به ویبک شدند با خانم دکتر غروی،عالیدوست،یگانه،علامه و...

اگه شما ویبک ۱هستی،حتما تمام تلاشتو بکن که به هدفت برسی و جانزن به این زودی😊

شما دیگه اشتباه منو نکن😥من اگر بارداری دوم بااین تاپیک آشنا شده بودم مطمئن بودم سزارین نمیشدم

راستی چند هفته بارداری؟؟؟

الان زیر نظر چه دکتری هستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک باران جون😊😊😊 تو دوران مجردی از خدا چی خواستی گفتی عشق پسری هان😊😋😋 انشا... که سالم و صا ...

عزیزم ممنون.

واقعنم سالم بودنش برام تو اولویته. خصوصا با وجود ضعف بدنیم.

حالا برم سونوگرافی. ببینم چی میشه. شایدم خدا خواست به ما یه تیکه از رحمتش رو بده و مادر زن بشیم بالاخره.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
باید مادربه خودش حسابی برسه،من یکسال به پسرم شیر دادم و واسه بارداری اقدام کردم،الانم بهش شیرخشک مید ...

همزمان با بزرگ شدن بچه ها، مادر هم بزرگ میشه. به نظر من بچه ها فضایی ایجاد میکنن که اگر زن بخواد رشد کنه بهترین موقعیته.

بعضی اوقات خوندن نماز شب به مراتب از شب بیداریِ بچه داری راحت تره.

گاهی درس خوندن و مدرک گرفتن از «تحمل» دوباره کاری های بچه داری راحت تره.

اگر یکی مبارزه میکنه چشمش رو حفظ میکنه، یکی دستش، یکی زبانش

مادر همزمان باید همه وجودشو کنترل کنه.

بنظر من اینکه امام میگن حاضره ثواب همه عباداتشو بده و ثواب «تحمل» شیطنت بچه هارو بگیره. یه حرف استعاری و ذوقی نیست. یه چیز حقیقیه. واقعا ثوابش بیشتره. واقعا محل مبارزه و از خود گذشتگیه. خودِ عاشق راحت طلبی و آسودگی، منظورمه. بنظرم کار یه مادر به مراتب میتونه از یه عارف بزرگ، بالاتر باشه.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
نه عزیزدلم.. تو فکرش بودم که کم کم بیام تاپیک بگم، منتظر فرصت بودم     شماها اینقدر خوبید ...

عزیزم ممنونم ازت،خوبی و خانمی از خودتونه  وهمه مامان های این تاپیک گل هستن.به امید خدا روزهای خیلی قشنگی با نی نی تو دلیت داشته باشی  وبه سلامت بغلش بگیری،حقیقتش از روزهای اول که فقط یه بچه داشتم خواننده خاموش تاپیک بودم لحظه به لحظه ،بعدش که باردار شدم هرچقدر تلاش میکردم نمیشد  که نمیشد عضو نی نی سایت بشم همش خطا میداد،همچنان  دنبال کننده ی پروپاقرص بودم نی نی دومم که به دنیا اومد تا بالاخره با یه خط دیگه موفق شدم عضو بشم و دوست دارم همراه دوستان عزیزم تو این گروه باشم و با شادی ها و موفقیت هاتون  واقعا شاد میشم.

سلام عزیزم خواهش میکنم، این چه حرفیه تقصیر خودمه بله به لطف خدا باردارم

مبارکههههههه به سلامتی چند هفته

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
دوستان نفر بعدی کیه؟؟ میگم شما اگه شرایط زایمان تو خونه با یه مامای خوب رو داشتین چه تصمیمی میگرفتی ...

مشخص خونه ارامشی ک ادم داره با استرس بیمارستان قابل قیاس نیس من سر دوتا سزارینم توخونه اروم بودم تا رفتم بیمارستان حجم عظیم انرژی منفی و استرسی ک دادن کارم ب سزارین کشوندن درحالی ک پیشرفتم خوب بود. ولی کو مامای خوب ک تو خونه بیاد. شما تهرانی؟ کسی میشناسی 

دوستان نفر بعدی کیه؟؟ میگم شما اگه شرایط زایمان تو خونه با یه مامای خوب رو داشتین چه تصمیمی میگرفتی ...

من اگه این شرایط رو داشتم حتما زایمان تو خونه رو انتخاب میکردم یکی از ارزو هام از بچه اولمه

اگه میشه برای ریحانه کوچولو شش ماه ام حمد 
مشخص خونه ارامشی ک ادم داره با استرس بیمارستان قابل قیاس نیس من سر دوتا سزارینم توخونه اروم بودم تا ...

فکر میکردم اکثرا مخالف باشن

اتفاقا ایشونم میگن بیمارستان استرس به مادر وارد میشه باعث میشه ضربان قلب جنینم افت کنه و میبرنش به سزارین

ولی باز میترسم از این تصمیم

و خدایی که در این نزدیکی ست***