2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
یا موسی ابن جعفر حالا ب من گفتن لگنت زیاد جالب نیس وزن بچمم هفته۳۷ سه کیلو بود من میخوام چکار کنم ...

ببین اگه  واقعا طبیعی دوس داری و میخوای براش تلاش کن. من زایمان طبیعی خییلی سختی داشتم. خیلی دردای بدی بود. چون دهانه رحمم هم باز نمیشد هی میومدن میگفتن باید بری اتاق عمل اما به لطف خدا آخر شد. ولی درد و سختیا مال همون اتاق زایمانه. با پای خودم راه رفتم از همون لحظه زایمان. بلافاصله غذا خوردم از گشنگی😅 و اینکه فقط ۴ روز مامانم پیشم بود و از روز چهارم همه کارای خونه و امور پسر ۶ سالم هم داشتم. در صورتی که برا سزارینم تا ده روز باید دستم میگرفتن تا بتونم بلند شم یا به بچم شیر بدم. 

البته سلامتی خودت در اولویته.  برو جای معتبر تا خیالت راحت بشه 

ایشالا در هر صورت چه طبیعی و چه سزارین  زایمان خوبی داشته باشی

بله عزیز، منم کاملا با نظر سمی موافقم ان شاءالله که موفق بشی

عزیزم بهترین کارو کردی با تاپیکت که خاطره هارو گذاشتی همش دارم دعات میکنم چون مطالبی که گفته میشه تو خاطرات واقعا مفیده لطفا بیشتر بذار و مطمئن باش خیلیا مثل من استفاده کردن و دعا گوت هستن😘😘

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها، خوبین؟

ببخشید پسرم الان نمی ذاره اعلان ها رو ببینم، شامم هنوز نصفه کاره رو گازه! فقط اومدم سریع اینجا یه چیزی بگم و برم، شاید اخر شب باز بیام بقیه رو بخونم

من امروز رفتم سونوگرافی، گفت جفت فونداله

و احتمال آنومالی رحمی برام داد!! احتمال رحم arcuate. تو اینترنت جستجو کردم نوشته بود ینی رحمی که بالاش یه انحنا داره! حتی به رحم دو شاخ هم مشکوک بود بعد اونو پاک کرد و فقط همین احتمال آرکیویت رو نوشت!!!

خیلی تعجب کردم چون نه تو بارداری اولم نه تو سونوی 8 هفتگیم همچین مشکلی گفته نشده بود! راستش خودمم حس می کنم بچه خیلی کناره! انار یه چیزی هولش داده به سمت چپ! وقتی دراز می کشم سمت چپ رحمم قلمبه ست! چند وقت پیش داشتم با خودم می گفتم چرا این بچه انقد کناره! سر پسرم این طوری نبود!

حالا یه کم نگران شدم، نکنه از عارض سزارین بوده و شکل رحمم این طوری شده!؟ نکنه نتونم به زایمان طبیعی فکر کنم، یا زایمان زودرس داشته باشم، شما اطلاعی از این عارضه دارید؟!

جالب تر از تمام اینها اینکه گفت پسره!!!!!!!!!!!! از تعجب شاخ دراوردم!!!!

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

انگار * ** یه چیزی هولش داده به سمت چپ!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
ببین اگه  واقعا طبیعی دوس داری و میخوای براش تلاش کن. من زایمان طبیعی خییلی سختی داشتم. خیلی در ...

امروز دکتر دیگ رفتم همچین معاینش اذیتم کرد از طبیعی وحشت کردم😭

دیگ دارم تن میدم به سزارین

دلم برا شوهرم میسوزه😭😭😭😭😭سزارین انتخابی خدا تومن پولشه

خدایا به داده ها و نداده هایت شکررر
سلام بچه ها، خوبین؟ ببخشید پسرم الان نمی ذاره اعلان ها رو ببینم، شامم هنوز نصفه کاره رو گازه! فقط ا ...

سلام فیروزه جون خدا قوت گلم

من که تاحالا همچین اصطلاحی رو نشنیده بودم ...🤔🤔 🤔

نگران نباش گلم توکل کن به خدا 

سونوت رو ببر به دکترت نشون بده ببین نظرش چیه

یکی از دوستام رحمش دوشاخ بود و طبیعی زایمان کرد تازه واسه شما که اینطورم نیست... مثبت فکر کن عزیز...

در ضمن مبارک باشه گل پسرت،فقط نفهمیدم تعجبت واسه چی بوده... 😉😉😉

خدایا بی نهایت بار شکرت...

سلام ممنون از تمام عزیزانی که بهم لطفا داشتن از ایجاد تاپیک نکات+راهکارها+تجربیات استقبال کردن    

@وذالنون    @خوش_چهره27   @s32    

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نیروهای مسلح اکثرا با ایشون امید زایمان داشتن، شهرام خصوصی هست ولی با بیمه ما قرارداد داره ولی امید ...

عزیز ظاهرا یک عارضه رایج در بارداریه، یادمه بیشتر افراد تجربه ش کرده بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام فیروزه جون خدا قوت گلم من که تاحالا همچین اصطلاحی رو نشنیده بودم ...🤔🤔 🤔 نگران نباش گلم تو ...

ممنون ازت...

دلیل تعجبم این بود که حالت های بارداریشم به شد متفاوت از بارداری قبیم بود

ویارهای شدید، تغیر خلق و خو (زودرنجی و حساس شدن، افسردگی و..) و بعضی علائم دیگه که میگن برای بارداری دختر هست، رو داشتم! 

الان اصلا باورم نمیشه پسره!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون ازت... دلیل تعجبم این بود که حالت های بارداریشم به شد متفاوت از بارداری قبیم بود ویارهای شدی ...

سلام فیروزه جان,آفرین  و خدا قوت,طبقه بندی مطالب دسترسی مامان ها رو آسونتر کرده,عزیزم کلی دعای خیر همراهته, راستی منم بارداری دومم کاااااملا مثل اولی بود,فقط ویار میوه بیشتر داشتم,عاااااشق همه میوه ها شده بودم, ولی بچه هام هم جنس نیستن,فکرنکنم ربطی به حالات بارداری داشته باشه جنسیت,یه جورایی حدس وسرگرمی که از قدیم تا حالا همه درموردش حرف ها یی زده میشه,مبارکت باشه,نی نی سالم به دنیا بیاد.

سلام.دوستان یه سوال دارم.میگن فا صله از سزارین قبلی باید حداقل18 ماه باشه برا وی بک.من دوبار سزارین ...

سلام.... مامان سید علیرضا دوباره بارداری؟؟؟😍😍😍😍

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
ممنون ازت... دلیل تعجبم این بود که حالت های بارداریشم به شد متفاوت از بارداری قبیم بود ویارهای شدی ...

به سلامتی، انشاالله که قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون. انشاالله خدا هم یه دختر نصیبتون کنه.🤲

عزیزم علایم بارداری هم به طبع و مزاج متدر هم بچه مربوطه. به شخصه توی بارداری دومم بخاطر ظاهر شکمم و نوع ویارهام فکر میکردم پسره و سونو اشتباه میکنه. ولی وقتی دنیا اومد دیدیم سونو درست بوده😂😉

ملت یادتونه میگفتم خیلی وقته دائم درد گنگ پریودمانند دارم؟

دکتر گفت شاید عفونت رحم باشه اما بعد از دو دوره پماد و چرک خشک کن و... دردام فرقی نکرده

کسی از سزارینی ها از این دردا داشته؟ کسی داریم که زایمان زودرس داشته؟

سلام فیروزه جان,آفرین  و خدا قوت,طبقه بندی مطالب دسترسی مامان ها رو آسونتر کرده,عزیزم کلی دعای ...

سلام ممنون عزیزم ان شاءالله که زودتر بعدی ها رو بیاره و به دردت بخوره

ممنون، ولی یه کم تو ذوقم خورد، همه سختی های این بارداری رو به امید دختر تحمل می کردم!!!!    اخه خواهرمم همین طوری بود! اولی پسر بدون هیچ ویاری، دومی دختر با یک عااالمه ویار!

البته من اعتقاد دارم خدا به هرکس هر جنسی که صلاح می دونه میده، مثلا بعضی ها پسر تربیت کردن بلد نیستن 5 تا دختر دارن (و با هزار دوا درمون و دعا و نذر و نیاز) یه پسر قند عسل! ولی اخر عمری می گن ای کاش انقد خودمونو واسه پسر نمی کشتیم، خدا یه چیزی می دونست به ما همه ش دختر میداد! یا بالعکس

ته قلبم راضی ام، فقط چون واسه خودم خیالبافی کرده بودم یه کم تو ذوقم خورد!  ...

دعاکن ان شاءالله خدا کمکم کنه مادر خوبی برای این پسرا باشم

الان که خیلی بی حوصله و عصبی شدم و از خودم بدم میاد!

1
5
10
15
20
25
30
35
40