2777
2789

ینی گوه شانس تر از من بدبخت نیستا کارت بانکیمو گم کردم گفتن بدون کارت ملی نمیدیم رفتم کارتمی ددخاست دادم کاغذشو همون روز بردم گفتن ۲ روز باید بگذره شنبه بیا الانم میگن فردا تعطیل واااای دارم سکته میکنم رسما

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

منم کار داشتم تعطیل شد  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کار داشتم تعطیل شد

ینی اصلا مغذم نمیکشه من ب شدت لنگ‌کارتمم😭😭😭

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
چرا فردا تعطیله ب چ مناسبت؟

گاز گاز خراب مونده کل گازارو فروختن کشورای دیگ ک کشور خودمون ب گوه کشیده بشه من ریدم تو این دولتشون

شهر ما که تعطیل شد😂😁

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

ینی اصلا مغذم نمیکشه من ب شدت لنگ‌کارتمم😭😭😭

حالا خداکنه پسفردا باز باشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
فردا چراتعطیله اخه به چه مناسبتی؟

گاز ب خاطر گاز خراب مونده هروز برقا میره کمشون نیست  گازارو بفروشن ب این کشور اون کشور کشور خودشون ب گوه کشیده شه