2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من تازه وارد نی نی سایت شدم  می‌خوام بدونم کسی از مشهد بوده که وی بک کرده باشه و پ ...

بله 

کاربرگوهرشاد از مشهد بودن

مشخصات بیمارستان و پزشکشون را یادم نیست

تو لینکی که داخل امضام هست برید

خاطرات ویبک ها را مرور کنید

اونجا احتمالا مشخصات پزشک و بیمارستانش ثبت شده

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلام دوستان من تازه وارد نی نی سایت شدم  می‌خوام بدونم کسی از مشهد بوده که وی بک کرده باشه و پ ...

سلام

مشهد‍  (تجربه ۸ ؛ ۱۱ ؛ ۱۶ ؛ ۲۹ ؛ ۵۵ ؛ ۵۸) از تاپیک نکات و تجربیات

لیست 

پزشکان مشهد

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام به همگی،انشاالله خودتونو نی نیاتون سالم سلامت باشید،من با این تاپیک توپ،چند وقتیه آشنا شدم فقطم ...

سلام عزیزم. خوش اومدی.   

زایمان اول سزارین شدی؟ تو فکر وی‌بکی؟

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام عزیزم. خوش اومدی.     زایمان اول سزارین شدی؟ تو فکر وی‌بکی؟

من دوبار سزارین شدم اما یه بچه دارم،سزارین اولم کاملا ناخاسته بود سزارین دوم تا این حد اطلاع نداشتم و فقط به دکترم گفتم که اگه امکانش هست طبیعی زایمان کنم که به شدت مخالفط کرد و گفت من فقط بچه رو میخوام از شکمت بکشم بیرون سریع، تو دنبال طبیعی و دوباره سزارین شدم و همه اطرافیانم موافق سزارین بودن که برای دومین بار سزارین شدم(هیچ وقت زمانی که تو بیمارستان بین تخت وزمین بودم برای دستشویی رفتنو یادم نمیره با این حال که مسکن استفاده کرده بودم😭😭😭😭)الان اگه خدا بخواد به شدت به فکر ویبکم تا جایی که به خودمو بچم آسیبی نرسه.

سلام دوستان عزیزم. چندروز قبل برای ویزیت رفتم پیش خانم دکتر شریفی عزیز. ۳۹و ۳ روز بودم و ایشون با مهربانی و بزرگواری قبول کردن.خیلی اصرار داشتم ویبک بشم . ۲۸ام حرکتهای بچه کم شد رفتم بقیه الله و نسبت به آب دور جنین دکتر کشیک گفتن باید اورژانسی سز بشم ولی منتظر موندم تا خانم دکتر بیان و با اصرار قبول کردن که فرداش 

برم . خلاصه صبح ماماهای مهربون اونجا قرار شد بهم کمک کنن برای ویبک.واقعا کادر با خدا و صبور و خوبی دارن .ورزشها رو شروع کردیم  کمی درد داشتم .دهانه رحمم به خاطر گل مغربی نرم شده بود .یه مقدار دارو برام تست کردن و در دام  منظم شد .خیلی درد داشتم ولی به عشق ویبک تحمل میکردم طوری که معماهای اونجا میگفتن‌با این حجم درد الان باید بچه به دنیا میومد.اتاق بغلی با نصف این درد و کلی سرو صدا بچش خدارو شکر طبیعی بدنیا اومد با اینکه خیلی به سزارین اصرار داشت .خانم دکتر هم که خیلی  ماه بودن و دائما میومدن و وضعیتم رو چک میکردن.

از ۱۰ صبح درد داشتم تا ۹ شب و انصافا هر کاری از دستشون بر میومد انجام دادن که ویبک بشم حتی کیسه آبم رو هم زدن و با عشق و امید بهم کمک میکردن تا اون موقع که ضربان قلب خودمم دیگه جالب نبود .خانم دکتر گفتن دیگه تمام تلاشتو کردی  ولی خواست خدا نبوده و ممکنه برای بچه ضرر داشته باشه .دیگه همین شد که رفتم برای سزارین.ولی ناراحت نبودم چون سپرده بودم به خدا و تمام تلاشموکردم.ولی ویبک نشد .

حتما خواست خدا بوده و خداروشکر .

الحمدلله  عمل خوبی بود و بچه هم سالمه خداروشکر. تا یه حدی اصرار به ویبک داشتن خوبه ولی از یه جایی به بعد ممکنه مشکل آفرین باشه،البته من خیلی دیر به فکر ویبک افتادم و به نظرم حد اقل باید از سی هفته تصمیم قطعی رو گرفت و پزشک مورد اعتماد رو هم زود تر از اینا انتخاب کرد . خلاصه که بیمارستان و کارشون خیلی عالی بودن و اولویتشون ویبک بود مخصوصا خانم دکتر شریفی که خیلی با اخلاق و خداشناس هستن .خدا خیرشون بده .با اینکه خواست خدا بود سزارین بشم و لی خدا رو شکر راضیم.امید دارم همگی سلامت باشید و اگر خواست  خدا باشه ویبک موفقی داشته باشید.

واقعا تلاشتونو بکنین چون واقعا درد طبیعی خیلی بهتر از سزارینه 

وزن اولیه: ۷۹.۵   وزن هدف: ۵۹.۵
سلام دوستان عزیزم. چندروز قبل برای ویزیت رفتم پیش خانم دکتر شریفی عزیز. ۳۹و ۳ روز بودم و ایشون با مه ...

سلام عزیز

قدم نو رسیده مبارک، ان شاﺀالله عاقبت بخیر باشه

خداروشکر که حال هردوتون خوبه.. 

جدی؟؟؟ این روغن گاوی قبل شیر دادن رو منم شنیده بودم، ولی مطمئن نبودم که حافظه م درست میگه یا نه! چق ...

ببین قدیم کاراشون از رو حکمت بوده ولی ب ما ک رسید همچی رو مسخره کردن. اینکارو تا سه روز انجام میدادن ولی شما شک داری همون روز اول هم بزنی نتیجه میده و تا سه روز بجا شیر مادر این روغن میزن ب سقف دهن نوزاد اون بیچاره هم ن گریه ای ن چیزی ی گوشه میخوابیده تا مامانش بعد سه روز شیرش ک شیرین شد بیاد. من تا کسی خودش تجربه نداشته باشه ن خودم انجام میدم ن ب کسی توصیه میکنم