2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
حتما ازمایش قند سه نوبت تحمل گلوکز بده  فقط ناشتا مهم نیست دو نوبت بعد هم مهمه یک ساعت بعد غذا

ممنونم

بله آزمایش قند دوساعته دکتر برام نوشت، دیروز رفتم آزمایش دادم، هنوز جوابش نیومده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم. چندروز قبل برای ویزیت رفتم پیش خانم دکتر شریفی عزیز. ۳۹و ۳ روز بودم و ایشون با مه ...

مبارک باشه،خداروشکر هردو صحیح وسلامت هستین،آفرین که همه ی تلاشتو کردی ،ان شاءالله فرزندتون عاقبت بخیر بشه الهی آمین .

سلام دوستان عزیزم. چندروز قبل برای ویزیت رفتم پیش خانم دکتر شریفی عزیز. ۳۹و ۳ روز بودم و ایشون با مه ...

سلام دوست عزیز، خدا رو شکر که راضی هستی  

قدم نو رسیده ت هم مبارک باشه

خدا رو شکر که صحیح و سالم در اغوش گرفتیش    

الحمدلله علی کل نعمة

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام به همه  مامانهای با سابقه کاش یه مقدار هم مطلب برای اقدامات بعد از سزارین مثلا خوردنی و ن ...

سلام این لینک رو ببین مطالب کاملی داره به نظر من.

تو تاپیکی که تو امضام هست هم صفحه 3 به بعد رو ببین، قسمت سوالات رایج بعد زایمان، بعضی هاش بین طبیعی و سزارین مشترکه.

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
من دوبار سزارین شدم اما یه بچه دارم،سزارین اولم کاملا ناخاسته بود سزارین دوم تا این حد اطلاع نداشتم ...

عزیزم. مادرشوهر من بیمارستان همراهم بود. هی اصرار میکرد بیا پایین از تخت. ببین همه اومدن پایین. آفرین دختر خوب. یه چند قدم راه برو بعد برگرد

گفتم نهههههه نمیتونم. سرم داره گیج میره. (اخه من هموگلوبینم ۸ بود و شدیدا کم خون شده بودم بعد زایمانم. بخیه سزارینمم نسبت به بقیه عریض تره. ماما هم بهش اشاره کرد. فکر کنم قشنگ بریدن که زود بچه رو درارن. یا بچه درشت بوده)

خلاصه از اون اصرار از من انکار

نمیتونستم سرم رو صاف نگه دارم. یه چهارپایه برام گذاشته بودن. گفتم اگر زورم کنی میزنم تو سرم ها. بذار تحلیل کنم ببینم با پای چپ بیام پایین راحت ترم یا با پای راست.  

اینقدر یعنی شیدا و خل مغز شده بودم. پاک آبروم رفت پیشش.

ان شاءالله هر دو وی‌بک میشیم. با یه زایمان توپ

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

[QUOTE=173428135]سلام دوستان عزیزم. چندروز قبل برای ویزیت رفتم پیش خانم دکتر شریفی عزیز. ۳۹و ۳ روز بودم و ایشون با مه ...[/QUO

مبارک باشه عزیزم 

خدا رو شکر که هردو صحیح و سالمین

خدا رو شکر که ر

یه سوال خانومی 

دردات با چی شروع شد؟ 

سرم امپول فشار با دوز کم بهت زدن؟ 

علت این که شما این حجم زیاد از درد و انقباض داشتی چی میتونه باشه؟

دهانه رحمت باز نشد؟

خیلی ناراحت میشم میبینم بااین‌همه تلاش بچه هاسزارین میشن...ولی خب انگاری صلاح همین بوده...بهت تبریک میگم بابت کوچولوت خدا برات حفظش کنه و وجودش غمهات رو تبدیل به شادی کنه....  

عزیزم قدم نورسیده مبارک خداروشکر که عملت خوب بوده و حالتون خوبه مهم تلاشیه که شما کردین باقیش دیگه دست خداست الخیر و فی ما وقع

عزیزان این حب احمدیه که برای خونریزی هست رو کیا امتحان کردن؟  از تاپیک خلاصه همه رو به جز این ...

سلام، الان روز چندم هستید؟ چون طبق نظر بعضی مراجع ۱۰ روز اول نفاس،۱۰ روز دوم استحاضه، و ۱۰ روز سوم اگر به زمان پریود بیفته حیض حساب میشه.

من سویق عدس رو هم شنیدم، ولی استفاده نکردم چون فکر کردم شاید این خون اگه از بدن خارج بشه برای بدن بهتر باشه.

ضمنا شما اگه دچار مشقت میشید میتونید تیمم بدل از غسل هم انجام بدید.

انشاالله که این روزها هم به سرعت میگذره و از بودن نینی گلتون حسابی لذت میبرید. 

عزیزان این حب احمدیه که برای خونریزی هست رو کیا امتحان کردن؟  از تاپیک خلاصه همه رو به جز این ...

عزیزم یعنی استحاضه کثیره یا متوسطه ای؟ خیلی سخته خیلییییی

حتما پیگیر کم شدن خونریزی باش. چون بنظرم باید الان تبدیل به لکه بینی شده باشه. هورمونات شاید بهم ریخته.

سویق عدس رو خیلی شنیدم ولی خودم هیچ وقت امتحان نکردم. من شربت آهن فروتونیک رو خوردم سر ۱۴ روز حتی لکه بینیمم برطرف شد.

بعضی اوقات ادم از کم جونی و کم خونی دچار این مشکل میشه.

خاگینه بخور. البته طبق دستور طب سنتیش

زرده تخم‌مرغ رسمی رو توی شیر طبیعی بزن. البته خام! اگر حساس نیستی

قرص کمر خیلیییی توصیه شده. حوصله و مداومت کنی بهش، کمرت رو سفت میکنه مجموعا. رحمتم زودتر میبنده.

روزی سه استکان عرق خارشتر بخور

تره خام که دیگه معروفههههههههه و شدیدا طب سنتی بهش عنایت داره تو برطرف کردن خونریزی. فقط بدمزه ست. باید روزی سه بار ، هر بار نصف استکان آب تره رو بخوری

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست