2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
مگ بعدازسزارين ميشه زايمان طبيعي كرد😳🤔

نه عزیزم نمیشه😆

ما هم یک مشت توهمی هستیم که قرص اکس زدیم و داریم اینجا توهم به اشتراک میزاریم😅

خواهر یک نگاه به تعداد صفحات تاپیک بنداز

به نظرتون اگر نمیشد

این تاپیک 2000 صفحه پیش می رفت

برو تو لینک امضا من تمام خاطرات اونجا ثبت شده😊

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟؟؟ این روغن گاوی قبل شیر دادن رو منم شنیده بودم، ولی مطمئن نبودم که حافظه م درست میگه یا نه! چق ...

بله درسته باعث میشه روده بچه زودتر تخلیه شه بزرگترای ما میگن تا سه روز منم دادم خداروشکر اثر داشت انار و لیموشیرینم چند قطره گفتن که من لیمو شیرین دادم 

سلام دوستان عزیزم میخواستم لطف کنین برام دعا کنین  و اگر براتون مقدوره یه سوره انشقاق بخونین مم ...

چشم حتما انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی تونستی بیا یه خبر از خودت بهمون بده منتظریم

بچه ها من یک هفته ای میشه کاملا انقباضات رحمی رو میفهمم. تعدادشم زیاده. خداروشکر طول سرویکسم مناسبه ...

باران جان انقباضا به خاطر کم آبیه آب خوردن رو تا یکم بهتر شدی قطع نکن مخصوصا که هنوز اواسط بارداری هستی و میزان مایع خیلی مهمه ولی روغن زیتون رو هم انجام بده من تو ده روز میزان آب از ۹ به یازده رسید  و بعد از سه هفته روز زایمان ۱۳ و نیم بود فقط آب میخوردم حتی شب ها و روغن زیتون میزدم هر دو ساعت به جز شب ها تنبلی میکردم سعی کن کارهای غیر ضروری رو حذف کنی و به استراحتت اضافه کنی یه مدت مراعات کنی انشاءالله میزان مایع زیاد میشه و راحت میشی از استرس

بچه ها کسی تجربه ای راجع ب درد دنبالچه بعد از زایمان داره یا در رفتگی دنبالچه ؟من بعد زایمان اصلا درد نداشتم بعد چند روز یه دردای خفیف لگنی شروع شد مثل آخرای بارداری ولی خیلی خفیف تر الان دوروزه خیلی شدید شده سمت چپ لگن میزنه به رگ پام تا زانو تیر میکشه به زور پا میشم و میشینم و حتی راه رفتنم صاف نیست البته یکم فعالیتم زیاد بود این هفته ولی کلا دردش بود فقط شدید تر شده چیکار کنم

سلام دوستان هفته ی پیش رفتم سونو گفت صورت بچه رو به چپه چه ورزشی پیشنهاد میدین برای اینکه رو به کمر ...

عزیزم من بارها گفتم

exercises for optimal fetal positioning رو توی نت سرچ کن

هم میتونی ویدیو بگیری. هم توی بخش image عکس هاش رو مرور کنی

ولی مجموعا تمام ورزش هایی که مادر به سمت جلو متمایله موثره. بیشترین حدش سجده ست. کمترینش همین لم دادن به جلو روی توپ ، یا بالش.

حتی اینکه با فاصله از دیوار بایستی و یکم‌ خم بشی و بهش تکیه بدی

من جز ورزش چیز دیگه ای سراغش ندارم اگر روش های سنتی هست باقی دوستان بگن.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
انقباض چطوریه؟

عین همون انقباضات کاذبی که توی هفته های بالاتر حس میکنیم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
واي نه اخه من زايمانم طبيعي بود بخاطرخون ريزي شديدي كه داشتم ازشكم هم سزارين شدم فكركردم بخاطر عملم ...

اجباری نیست

ماها تازه کلی تلاش کردیم تا شرایطی را فراهم کنیم که بشه ویبک انجام داد

شما اگه زایمان اولت سزارین بوده

زایمان های بعدی را هم می تونی سزارین کنی

ویبک اجباری نیست

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
نه عزیزم نمیشه😆 ما هم یک مشت توهمی هستیم که قرص اکس زدیم و داریم اینجا توهم به اشتراک میزاریم😅 خ ...

واااااي نه دورازجون عزيزم😁😚ببين من تجربه خيلي وحشتناكي ازايمان طبيعي دارم كه به خاطر خون ريزي شدي مجبورشدن بعدازبه دنيا اومدن بچه ام سزارين هم بشم تاشريان هاي رحمم روببندن 😢ولي اخه مگ شكم عمل شه بهش موقع زايمان طبيعي فشارنمياد من فكرميكردم من زايمان بعديم سزارين اجباري ميشم 😭🤔

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️

دوستان یه سوال. الان ویزیت متخصص زنان زایمان توی مطب خودشون، چقدره معمولا؟

فیروزه جان شماره تلفن خانم صابریان تو اینترنت سرچ کنم هست؟؟

با پیام برات فرستادم عزیزم

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
واااااي نه دورازجون عزيزم😁😚ببين من تجربه خيلي وحشتناكي ازايمان طبيعي دارم كه به خاطر خون ريزي شدي ...

عزیزم چرا خونریزی شدید داشتی؟ مشکل از جفت بود؟