2777
2789

سلام دوستان عزیزم

یه مشورت میخواستم ازتون بدجوری بین دوراهی گیر کردم 

قبلاً هم گفتم همسرم اصلأ بفکر پس انداز نیس یعنی فکرمیکنه 

باید یه پول قلمبه باشه تا کاری کرد

یه تا بچه دارم شیر به شیر که آخری ناخواسته بود الان 3ماهشه

ماشین نداریم نه قسط داره نه بدهی نه اجاره خونه ولی همیشه دستش خالیه 13تومن حقوقشه هنوز مثلاً پیک موتوری می‌ره ولی همیشه 8گرونهشع

میگم یع وام بگیر یه قرضی ازپدرت میداریم دوباره وام برداریم یه ماشین بخریم اصلا فکرش نیس همش میگه نمیشه می‌خوام فردا بگم یا تلاشتو می‌کنی واسه زندگی بادیگه منم نیستم خسته شدم 

7ساله ازدواج کردم هیچی نداریم اون خونم به کمک ووام ازدواج  و کمک مامانم خریدیم

خرج بچه هام همیشه مادرم براشون لباس می‌دوزد چون خیاطه 

اصلا گوشش بدهکار نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشین ظرفشویی خیلی عالیه وقتی ظرفا رو میچینی یه آرامش خاصی میاد تو آشپزخونه و اینکه اون زمان ظرف شست ...

من شش ماهه خریدم استفاده نکردم همش حس میکنم تا بخام ظرفارو بچینم همون زمان رو. میذارم خودم میشورم 

2805
با نظرت موافقم ما هم بخاطر همين مسائل تغيير شغل داديم همسرم راحت ميتونه شغل دولتي داشته باشه اما دوس ...

انشاالله خدا برا همه خیر بخواد❤️ ممنونم برای پیامتون ، خیلی بهش نیاز داشتم🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام سلام به همه عزیزان امیدوارم پرروزی باشید و اول ماه با حقوقتون حرکت عالی بزنید منم گزارش هفتگی ا ...

خواستم بگم چقدر منی

چقدر بار اطرافیانو به دوش کشیدم و وقتی که خسته شدم بهشون گفتم نه بهشون برخورد و دلخور شدن و من شدم ادم بده..

هنوزم خیلی درخواستا ازم دارن چون نمیخوان براحتی ماهارو از دست بدن چون عادت کردن کاراشونو بکنیم اما منم خیلی تغییر کردم 

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام عزیزم اگه دوست داشتید شغل خونگی تون میشه بگید چه کاریه ؟

عزیزم یه چیزی تو مایه های پخت کیک و شیرینی و حلوا و چیزای فصلی و اینجور چیزهاست..

یه فکری ام دارم تو سرم که با ابمیوه و کافه های شهر کار کنم اون قطعی بشه خیلی خوب میشه ولی خب بیشتر از این نمیتونم باز کنم چون کارخاصیه میترسم شناسایی شم

عزیزم میتونی بگی شغل خونگیت چیه براایده راجب بچه هم نظرمن اگه قصددوتابچه روداری هرچی زودتراقدام کنی ...

میدونم عزیزم وقتی بچم یکسالش بود میخواستم بیارم اما گفتم یسالم بمونه و از شیر بگیرم  ورفته رفته سختتر شد برام ..الانم واقعا روحیه مناسب ندارم و به شدت اضطراب دارم شاید حتی برم مشاوره چون فکر میکنم به بارداری میترسم..هم احساس میکنم توان و تحمل دوتا بچه بزرگ کردنو ندارم بچم ارومه و عاقل اما خب تربیت خیلی سخته مخصوصا چالشای دوتا بچه سختتر.فعلا چند ماهی استراحت دادم به جسم و مغزم انشالله ببینیم چی میشه اگر بخوام درس بخونم که باید عقبتر بندازم تا یکم راه بیفتم و قلق درسودانشگاه دستم بیاد..باید کمکاری تیروییدم درمان بشه،باید کمبود ویتامین دی بدنمو جبران کنم و اسیدفولیک و..بخورم یکی دوماه قبل ازبارداری و خلاصه که فعلا تعلل میکنم تا ببینیم خدا چی میخواد..

ببخشید که پستای اخیرم نکته اقتصادی نداشت  منبعد تو دورهمی ادامه میدم چون سوال پرسیده بودین نتونستم جواب ندم

ولی به شدت تنهایی بچمو حس میکنم دعا کنید بهترین تصمیمو بگیرم.

خب بفرمایید اینم دستبند و ساعت 😍بیشترین اش سهم دلای خودتون 😍12/5گرم

خیلی مبارکه😍😍😍

انشاالله با دلخوشی استفاده کنی عزیزم😘 واقعا لذت میبرم  از این که تو همه چی ۲۰ هستی💪❤

واقعاااا لایق بهترین ها هستی و افتخار میکنم از اینکه تو این تاپیک با شما آشنا شدم😊♥️♥️♥️

من شش ماهه خریدم استفاده نکردم همش حس میکنم تا بخام ظرفارو بچینم همون زمان رو. میذارم خودم میشورم

نه اشتباه میکنی منم اوایل اینجوری فکر میکردم ولی واقعا اسباب راحتیه ما این چند وقت مهمون زیاد داشتیم نه مهمون اذیت شد نه خودم نهایتش دوتا قابلمه میشوری و ظرف پلاستیکی یا روحی اگه باشه چیدنش هم وقت زیادی نمیبره

خواستم بگم چقدر منیچقدر بار اطرافیانو به دوش کشیدم و وقتی که خسته شدم بهشون گفتم نه بهشون برخورد و د ...

آره عزیزم منم با برخوردهای بد مواجه میشم اما اینبار دیگه کوتاه نمیام 

زمزمه هایی میشنوم که بعد صد و بیست سال زبونم لال،  بعد مادرم من برم با خواهرم زندگی کنم و اونو نگهداری کنم و کاراشو بکنم 

همینم انگیزه بهم داده که این وابستگی رو کم کنم چون الان هم از پرستاری مادرم اسیب روحی خوردم دیگه نمیتونم به بقیه سرویس بدم

اینو ندارم عزیزم میشه بگی چه مارکی و چه قیمتیه؟من کلا دنبال اسباب راحتی میگردم😁

عزیزم من مارک اکووکس دارم پارسال خریدم 

خیلی تحقیق کردم دیدم این مدل تنها مدلی هست که توی ایران نمایندگی داره و تعمیرکار و قطعاتش موجوده

مارک‌های شیاومی نمایندگی نداره

اینا هم مثل جارو هستند احتمال داره بخوای اجزا رو دوباره بخری پس چیزی گرفتم که اگه خراب شد درگیر درست کردنش اینا نشم

جارو چند مدل داره که بر مبنای متراژ خونه هست من برای زیر ٢٠٠ متر خریدم ١٩۵٠٠ الان نمی‌دونم چنده

و اینکه بهترین وسیله‌ی ممکنه نمیدونی چقدررررر راحتم

من گربه دارم گربه موهاش می‌ریزه قبلاً اسیر بودم الان هر روز روشن میکنم راحت همه‌جا رو تمیز می‌کنه

هم جارو داره هم طی هر جفتش رو من استفاده میکنم و راضیم

تو این یکسال فقط یکبار جاروی معمولی زدم اونم چون میخواستم پشت مبل‌ها رو بکشم مهمون داشتم طی معمولی هم شاید سه ماهی یکبار زده باشم اون چیزی زمین ریخته و خشک شده نتونسته پاک کنه

بگیر راحت میشی دقیقا مثل ظرفشویی نصف وقتت رو آزاد می‌کنه

من ظرف‌ها رو میذارم ماشین جارو رو هم روشن میکنم اونا جمع و جور میکنن خودم کتاب میخونم😁😁😁 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810