maral_____asali مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1012 عنوان مارالم هنوز مشکل مه مغزی دارم کسی قرصی چیزی میشناسه 188 بازدید | 11 پست دکترای درب و داغونمون کاری نمیکنن بهش گفتم تنبلی تخمدان دارم ( سونو رفتم ) گفت ورزش کن و ی قرص ویتامین d😑بخدا اگه اثر گذاشته باشه فقط راهکار بدید نپرسید چیه😂😑 مارالتونم،❤برام دعا کنید دیروز | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryatiiiii عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 1392 تروخدا بگو چیه شاید منم داشته باشم بیا تا اومدنت دیر نشده...متاهل.درخواست دوستی⛔🔞🚫
maral_____asali مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1012 تروخدا بگو چیه شاید منم داشته باشم والا برای هر فرد فرق میکنهی حس گنگ و گیجی هست عدم تمرکز و اینا مارالتونم،❤برام دعا کنید
۸۰_mahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2030 برا تنبلی تخمدان دکترت عوض کن اگه راضی نبودیبرا منم دکترم مولتی ویتامین بانوان نوشتبایذ لاغر کرد کصرف شیرینی جات خیلی کم کرد مصرف چربی کم کردد به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 5550 نویز های سفید گوش دادی تا حالا ، امگا سه چطور مصرف کردی یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
maral_____asali مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1012 برا تنبلی تخمدان دکترت عوض کن اگه راضی نبودیبرا منم دکترم مولتی ویتامین بانوان نوشتبایذ لاغر کرد کصر ... من برعکس همه ام بیماری ام لاغریه بیش از حده هرچی میخورم چاق نمیشم مارالتونم،❤برام دعا کنید
maral_____asali مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1012 نویز های سفید گوش دادی تا حالا ، امگا سه چطور مصرف کردی نویز سفید چیه؟ مارالتونم،❤برام دعا کنید
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 5550 نویز سفید چیه؟ یه سری فرکانس های بی صدا بعضیاشون شبیه وووووو هستن خیلی رو تمرکز ذهن به من کمک کردن یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
maral_____asali مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1012 یه سری فرکانس های بی صدا بعضیاشون شبیه وووووو هستن خیلی رو تمرکز ذهن به من کمک کردن نه چ جالبامگا ۳ ندادمن آزمایش هم دادم نوشته بود همه چی نرمال جز ویتامین ب ۱۲ کمه بعد خود پزشک ویتامین ب ۳ میده همش مارالتونم،❤برام دعا کنید
الیوت__الدرسون عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 5550 نه چ جالبامگا ۳ ندادمن آزمایش هم دادم نوشته بود همه چی نرمال جز ویتامین ب ۱۲ کمه بعد خود پزشک ویتامی ... خب دیگه درمان دکتر رو ادامه بدی یواش یواش اوکی میشه . یهویی نمیشه معجزه کرد یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره