2777
2789

بچه هایه راهنمایی میخواستم من خیلی علاقه به لباس دارم وبیشتراوقاتم خونه هستم خیلی دوست دارم خیاطی یادبگیرم براخودم لباس بدوزم ولی چرخ خیاطی ندارم 

چه چرخ خیاطی بگیرم قیمتش مناسب باشه وکارموراه بندازه؟اگه کسی تجربه ایی داره ممنون میشم راهنمایی بکنید

بچه ها میدونستید که خیلی از سوپرمارکت ها و لبنیاتیا میرن از فروشگاههای زنجیره ای جنس میخرن و میفروشن؟؟ این خرمای ششصدگرمی قیمت مصرف کننده زده ۱۶۱ هزار و تولیده کننده ۱۲۱ هزار که من خریدم ۸۵ هزار تومان از فروشگاه افق کوروش.

سوپرمارکت به قیمت همون مصرف کننده روی جعبه میده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هایه راهنمایی میخواستم من خیلی علاقه به لباس دارم وبیشتراوقاتم خونه هستم خیلی دوست دارم خیاطی یا ...

عزیزم من چرخ و سردوز ژانومه دارم خیلی عالیه قیمتش یه مقدار شاید بالاتر باشه 

ولی کاچیران ایرانی خوبه مادر همسرمم یاسمین داره اگه اشتباه نکنم 

اگه میخوای برای خودت بدوزی همینا کارتو راه میندازه و خوبن 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
بچه هایه راهنمایی میخواستم من خیلی علاقه به لباس دارم وبیشتراوقاتم خونه هستم خیلی دوست دارم خیاطی یا ...

ژانومه خیلی خوبه اگه میخایی برات چند سالی کار کنه بخوبی

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

انواع وام هایی که می‌تونید از بانک بگیرید.

❤- بانکینو(بانک خاورمیانه) : تا ۱۰ میلیون تومان، هر ماه بر اساس معدل حساب، بدون ضامن، بهره ۴ درصد سالیانه.

💙-بلو بانک : تا ۱۰میلیون تومان، براساس معدل ۳ ماهه، بدون ضامن با بهره بانکی.

💜- بانک ملت (فرابانک) : تا ۲۰۰ میلیون تومان، ( تا ۵۰ میلیون تومان بدون ضامن، بالاتر با ضامن)، بهره بانکی.

💛- بانک ملی : تا ۱۰۰ میلیون تومان بر اساس معدل ۳ماهه، با ضامن.

🩵- بانک شهر : تا ۳۰۰ میلیون تومان، با ضامن و بهره بانکی.

💚- بانک آینده : تا ۲۰۰ میلیون تومان، با سپرده و نیاز به ضامن، بهره بانکی.

🩷- بانک مهر : تا ۱۰۰ میلیون تومان کالا کارت، با ضامن و بهره ۴ درصد که می‌تونید تو بازار تا ۷۵ میلیون تومان بفروشیدش، و ۲ هفته‌ای هم می‌تونید بگیریدش، امتیازی هم داره که نیاز به سپرده داره.

🩶- بانک رسالت : تا ۳۰۰ میلیون تومان که نیاز به سپرده یا خرید امتیاز داره، با بهره ۴ درصد.

🧡- لندو(بانک آینده) : تا ۲۰ میلیون تومان.

- از کی وام(بلو بانک سامان) : تا ۷۰ میلیون تومان.

🤎- دی جی پی(بانک ملت و تجارت) : تا ۲۰ میلیون تومان که بهره‌هاشون با توجه به کارمزد تا ۵۰ درصد می‌رسه.

💛- فرابانک(بانک ملت و مهر) : اگر هم وام سریع می‌خواهید در حد ۵۰ میلیون تومان، فرابانک خوبه ولی باید حداقل گردش ۵  میلیونی تو ۳ ماه اخیر بانک ملت داشته باشید، یا کالاکارت بانک مهر که بگیرید و بفروشیدش.

انواع وام هایی که می‌تونید از بانک بگیرید.❤- بانکینو(بانک خاورمیانه) : تا ۱۰ میلیون تومان، هر ماه بر ...

کالاکارت بانک مهربه همسرم تعلق گرفت 90تومن ولی نمیدونم چطوری بایدنقدش کنیم کی میخره این کارتهارواخه یه چندجاسوال کردم گفتن حتمن بایدوسیله بردارید

سلام لطفا راه هایی که بلدید واسه کمتر شدن هزینه اسباب کشی رو. بگید. چندتا میوه فروشی رفتم واسه کارتن ...

عزیزم من پارسال که اسباب‌کشی کردن زنگ زدم ازین شرکت‌ها کارتن اسباب‌کشی خریدم

خوبیش اینکه محکم و مناسب اسباب‌کشی هست و اینکه سالم میمونه من همه رو گذاشتم انبار برای اسباب‌کشی بعدی اینجوری چندین بار میشه استفاده کرد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
بچه ها میدونستید که خیلی از سوپرمارکت ها و لبنیاتیا میرن از فروشگاههای زنجیره ای جنس میخرن و میفروشن ...

عزیزم اگه از خرماش راضی بودی عکش شو کامل بفرست برم بخرم چون سوپرمارکت ۱۴۰ میده، البته افق کوروش های اینجا ارزون نمیدن

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
ممنونم عزیزم.بله یه بچه دارم که ارومه و اذیتی نداره.من یه شغل خونگی دارم و درامدشم خوبه برام حتی قصد ...

سلام عزیزم اگه دوست داشتید شغل خونگی تون میشه بگید چه کاریه ؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
لیثیث جان بقیه دکمه هاش برا چی هستن کناریاش

عشقم اون دکمه اولی که اهرمی ماننده اتو لایت هست برای مه شکن 

وسطی که برف‌ پاکن پشت

بغلی هم قفل کودک شیشه‌های عقب

عزیزم ارد و شکر چی داری؟ اول اگر بتونی ماه دیگه قسط بدی میتونی بعضی از خریدات رو از برنامه تارا انجا ...

وااااای واقعا کدبانویی😍😍😍😍

من خودم سیو کردم بعدا استفاده کنم😂❤️

2810