2777
2789
عزیزم اگه از خرماش راضی بودی عکش شو کامل بفرست برم بخرم چون سوپرمارکت ۱۴۰ میده، البته افق کوروش های ...

تخفیف ها رو توی سایت افق کوروش ببینی توی فروشگاه هم همون قیمت میدن. در کل خرمای افق همیشه زیر قیمته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاله بایت دانشگاه امام صادق در آینده پشیمون نشید. منم اونموقعا که کنکور سخت و کمرشکن بود یک رشته خ ...

ولا من هر کاری میکنم فرهنگیان قبول نمیشم 

معلمی 

لرستان شده آرزوم 

بچه دارم سخته ولی بازم هرچی خدا بخواد 

دوستان عزیزم نمیدونم ب تاپیک ربط داره یا ن ولی من خیلی وقت کم میارم هم شام میپزم هم ناهار میخوام ی س ...

خرد کن 

ماشین ظرف شویی 

این دوتا برای من خیلی کار راه انداز هستند 

عزیزم خوب به مسائل مالی هم مربوط میشه چون اگر آدم نتونه سریع آشپزی کنه شاید از بیرون غذا بگیره یا مداوم مواد غذایی ناسالم بخوره 

سلام صبح بخیر ساندویچ ساز کمک زیادی نمیکنه ولی پلو پز خیلی خوبه دیگ لازم نیست برنج رو چک کنی یه پلو ...

آفرین که ورزش رو شروع کردید 

بزرگترین کاری که آدم می تونه برای خودش انجام بده اینه که مرتب ورزش کنه

سلام،دوستان من یکم استرس دارم گفتم باشما در میون بزارم نظر شما بدونم،،من به اندازه 50تومن طلا فروختم ...

طلا دوباره کاملا روند صعودی گرفته 

دوباره داره می‌ره بالا امروز که ۴۵۰۰ رو رد کرد 

اول ماه که میشه من حقوق میگیرم می‌خوام برم طلا بخرم طلا می‌ره بالا از اواسط ماه میاد پایین 😂😂

رسما داره مسخره بازی در میاره 

2810