2777
2789
عشقم کارگر گج کاره. بیمه نداره . کلی خوب استادکاره میانگین ماهی ۳۵ میلیون درمیاره

اهان عزیزم.حیف چرا بیمه نریختن برا خودشون،تنشون سلامت

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
ی وعده میان؟ برنج و خبوبات و صیفی جات داری؟ میوه و چای و تنقلات چی داری؟چ غذاهایی تو مهمونیاتون سرو ...

آره 4نفرن خودمون هم4نفریم دوتا بچه ی زیر 4سال دارم 

نه خواهر متاسفانه فقط چای و قند دارم هیچی ندارم برای یک وعده میان حساب کردم اگه بخوام قرمه سبزی و مرغ زعفرانی درست کنم یعنی یدونه مرغ و نیم کیلو گوشت و نیم کیلو لوبیا چیتی و یکم میوه و تخمه و دوکیلو برنج میشه 1میلیون 200وضغ این خانواده هم ماشاالله خیلی خوبه و غریبه هستن و برای بار اوله که میبینمشون یه چک شوهرم برای آخر این ماه داشته که پاس نشده خداکنه تا قبل از اومدنشون پاس شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من کوییک دارمتوی این سبک ماشین‌ها بنظرم کوییک ماشین خیلی خوبیه اما ٣٠٠ مبلغ کمیه بذار روش ...

من چقدر از حرفهای شما انرژی مثبت میگیرم .شما واقعا دختر مستقل و فوق العاده ای هستید.🥰😘

😔😔😔😔😔😔 میدونم حق با شما و همه اطرافیان هست ، مگه میشه یه نفر خودش از بقیه بیشتر بدونه😔 ولی شا ...

حتما موفق میشه عزیزم.شما خودت عاقلی و بیشتر از من میدونی

تا به امروز من فهمیدم اینکه کدوم دانشگاه درس بخونیم یا نمراتمون تو مدرسه چی باشه یا چقدر کلاسای مختلف رفته باشیم یا چقدر توانمند باشیم نمیتونه تضمین موفقیت و اینده شغلی ما باشه..

مهم تلاش و پشتکارو حمایت خانواده ست...

شما حامی و دلگرمی فرزندتون هستین

پس مطمئن باشین تو کارش موفق ترین میشه..

ادم تحصیل کرده ای میشناسم فوق لیسانس یا دکترای شیمی داشت ازمایشگاه شرکت رفت نتونست کار کنه و گفت این کارها برام کوچیکه نتونست انچنان از تحصیلاتش استفاده کنه و الان بعد سالها درس خوندن تو دانشگاه سراسری تازه اموزش پرورش قبول شده..حقوق معلمی واقعا برای اقایون خیلی کمه..

اقا و خانمی ام میشناسم همین دانشگاهای معمولی خوندن و الان معلمن..

اقای کم سوادی میشناسم الان کل کارمندای بانک وقتی میبیننش جلوش دولا میشن چرا چون درامدش بالاست میتونم بگم تو شهرمون جزو ده نفر پولدار شهره..باهیچ پشتوانه و بدون تحصیلات خاصی رسیده به اینجا،اقایون تحصیلکرده ای میشناسم بعد ۲۵ سال کارمندی بزور بازنشسته شدن چون حقوقشون ده تومن بود..الان تومدارس غیرانتفاعی تدریس میکنن..میگن عمرمو تلف کردم تو نظام

خلاصه که هیچ چیز شرط چیز دیگه نیست..شما بااین افکار تمیز و زیباتون و بااین حمایت قشنگتون مطمین باشین دخترتون درآینده بهترینه خودش میشه و از صمیم قلب حس رضایت میکنه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
همسرا همینجورین. میخوان پز بدن. من میفرستمش مغازه یک شونه تخم مرغ بخره. ولی میبینم در کنارش کلی وسای ...

خداروشکر که همسر من اینطوری نیست و چیزی که بخوامو فقط تهیه میکنه و وضع مادی‌ هم خوبه خداروشکر. چون مشغله شغلی‌ش زیاده وقت نمیکنه دنبال جنسی که قیمت مناسبه بگرده و ترجیح میده نو تهیه کنه که من سعی دارم خودم تهیه کنم که بصرفه بشه

آره 4نفرن خودمون هم4نفریم دوتا بچه ی زیر 4سال دارم نه خواهر متاسفانه فقط چای و قند دارم هیچی ندارم ب ...

عزیزم ارد و شکر چی داری؟ 

اول اگر بتونی ماه دیگه قسط بدی میتونی بعضی از خریدات رو از برنامه تارا انجام بدی ک فک کنم بین ۵۰۰ تا۱ تومن اعتبار میده بهت و نمیخاد اول کار هزینه کنی 

اگر ارد و شکر داری ی دستور کم هزینه تو نت پیدا کن و ی کیک بپز چای و قند هم ک داری 

بجای میوه  سالاد میوه بزار. میتونی مثلا سه تا موز بگیری پنج تا نارنگی پنج تا پرتقال سه تا انار بعد تو گوگل سرچ کنی و تو کاسه یا بشقاب میوه خوری دیزاین کنی هم خرجت کمتره هم میوه ها پوست کنده شده اماده خوردن هستن خیلی هم مد شده الان و شیک و پیکه روش فکر کن 

یرا غذا برنج ک باید بخری 

مرغ هم ی دونه کامل سایز متوسط بخر و سرخ کن 

اگر بتونی مثلا داخل مرغ رو با الوبخارا و گردو پر کنی میشه مرغ شکم پر و ابش هم رب بزن بزار سر سفره 

سالاد فصل هم کم خرجه کم بخر گوجه و خیار و کاهو و ی دونه کلم کوچیک با سس مایونز 

یا ماست خیار ک کم هزینه تره و ی دونه هم دوغ پاکتی بگیر بریز تو پارچ با نعنا بزار سر سفره ات 

اگر تونسی گوشت چرخی بگیر کوفته های سایز متوسط درست کن 

بعد چن تا بادمجون هم بگیر نازک برش بزن قشنگ سرخ کن 

کوفته و بادمجونم بزار سر سفره 

هم دو نوع غذا هس هم کم هزینه هس بنسبت 

بازم خودت قیمت دستته کم و زیادش کن 

اعتبار تارا هم تو نت سرچ کن اینجا خیلی از دوستان استفاده کردن و راضی بودن

حتما موفق میشه عزیزم.شما خودت عاقلی و بیشتر از من میدونیتا به امروز من فهمیدم اینکه کدوم دانشگاه درس ...

بسیار بسیار ممنونم از دلگرمی و متنی که زحمت تایپشو کشیدی دوست قشنگم ، الان سر سفره افطاری ام برات از خدا بهترین ها رو میخوام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم ارد و شکر چی داری؟ اول اگر بتونی ماه دیگه قسط بدی میتونی بعضی از خریدات رو از برنامه تارا انجا ...

مرسی بابت مهربونیت عزیزدلم که لطف کردین و قشنگ همه‌چیز رو توضیح دادین مرسی واقعا 

برنامه ی تارا نمی‌دونم چیه حتما نگاه میکنن

عزیزم ارد و شکر چی داری؟ اول اگر بتونی ماه دیگه قسط بدی میتونی بعضی از خریدات رو از برنامه تارا انجا ...

از وام ویپاد هم میتونن استفاده کنن دیگه احتیاجی نیست اولش یه تومن بریزی درخواست بدی واریز میشه 

مرسی بابت مهربونیت عزیزدلم که لطف کردین و قشنگ همه‌چیز رو توضیح دادین مرسی واقعا برنامه ی تارا نمی‌د ...

خواهش میکنم عزیزم 

برنامه نیس اعتبار تارا هس ک وقتی ثبت کنی میتونی مثلا از اوکالا خرید کنی اینجوری دستت باز تر میشه میتونی چیزای بیشتری بخری.

موفق باشی

آره 4نفرن خودمون هم4نفریم دوتا بچه ی زیر 4سال دارم نه خواهر متاسفانه فقط چای و قند دارم هیچی ندارم ب ...

عزیزم همونایی که خودت گفتی خوبه، تارا نصب کن هم برای خودت و هم برای همسرت ، برا هر کدوم ۵۰۰ تومن اعتبار میده میتونی گوشت و مرغ و برنج و نوشیدنی رو از فروشگاههای کوروش و جامبو و گندم و .... بگیری تو دو ماه پرداخت کنی ، کمک حالت میشه ، تا هفته دیگه یارانه رو هم میریزند و اونم کمکه نگران نباش ، مهمون روزی خودش رو میاره😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
ممنونم عزیزم.بله یه بچه دارم که ارومه و اذیتی نداره.من یه شغل خونگی دارم و درامدشم خوبه برام حتی قصد ...

عزیزم میتونی بگی شغل خونگیت چیه براایده 

راجب بچه هم نظرمن اگه قصددوتابچه روداری هرچی زودتراقدام کنی راحترمیگذره وبچه هاباهم همبازی میشن 

جنگ ودعواشونم کمتره بچه های من 6سال اختلاف سنی دارنددائم درحال بحث ودعواهستن منم بخاطرترس ازبچه دوم همش به تاخیرمی نداختم این مسله روولی الان پشیمون میبینم اینهایی که دوتابچه بافاصله سنی کم دارندخیلی راحترند

2810