2777
2789
دوستان اینجا کسی تجربه ی دنا توربو پلاس اتوماتیک آپشنال رو داره؟ ماشین خوبی برای خرید هست؟ ممنون میش ...

سلام عزیزم  ما قبلا دنا ساده داشتیم که اون ماشین خیلی خوبی بود 

الان هم دو ماه هست دنا پلاس گرفتیم که این هم فوق العاده ماشین خوبیه و راضیم 

فقط به نظرم نشمین عقب اش یه مقدار کوچیکه نسبت به دنا معمولی و ماشینها دیگه 

حتما اگر رفتید برای دیدن پشت هم بشین که خودت متوجه منظورم بشی چون جلو اوکی هست 

ما بین تارا و دنا مونده بودیم که اخر دنا رو ترجیح دادیم ولی تارا جادار تر بود نسبت به دنا نشیمن عقب اش 

ولی بقیه موارد دنا در کل ماشین بسیار خوبیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تمام وسایل برقی رو تو جهازم داشتم ، از غذاساز و پلوپز و آرام پز گرفته تا چایساز و اسپرسوساز ...

آره من هم چایی حتما باید تو کتری درست بشه و قوریم باید چینی باشه 

یه نکته خیلی مهم تو چایی درست کردن این که آبی که میزارید جوش بخوره با اولین قل خوردن سریع خاموش کنید و نزارید آب زیاد بجوشه 

بعد هم در حالت خاموش چایی رو دم کرد و بعد شعله رو برای دم کشیدن روشن کرد 

یعنی آب در حال قل خوردن نباشه و اون رو بریزیم روی چایی توی قوری 

یه سوالی فقط مریم چه سالی ازدواج کردی ؟ 

خرد کن ماشین ظرف شویی این دوتا برای من خیلی کار راه انداز هستند عزیزم خوب به مسائل مالی هم مربوط میش ...

ماشین ظرفشویی خیلی عالیه وقتی ظرفا رو میچینی یه آرامش خاصی میاد تو آشپزخونه و اینکه اون زمان ظرف شستن صرف یه کار دیگه میشه 

آره من هم چایی حتما باید تو کتری درست بشه و قوریم باید چینی باشه یه نکته خیلی مهم تو چایی درست کردن ...

درسته ،ممنون عزیزم از نکات خوبی که گفتی❤️ 

عزیزم سال 82 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

سلام دوستان

گزارش امروز اینکه حقوق گرفتم و همسرمم احتمالا فردا بگیره

تقریبا همش برای قسط میره

این ماه چون خونه گرفتیم احتمالا هیچ پولی نداریم.فردا بشینیم حساب کنیم باید

چند تا مورد برای این چند ماه کمکم میکنه:قسطای تارا رو تسویه کردم و مجدد ۱ تومن اعتبار داد

قسط اسنپمم ماه قبل آخریشو جلوتر دادم ۵ ملیون هم اونجا اعتبار دارم

این ۶ ملیونو برای چند وقتی که قسطامون زیاد تره گذاشتم که تو خرید خوراکی و آرایشی لنگ نمونیم.

از محصولات پوستیم مرطوب کننده و بی بی کرمم آخراش بود ولی دستم به خریدشون نمیرفت.عصری دیدم پیامک بلک فرایدی برام اومده رفتم تو سایت دیدم کرم آف خورده تقریبا نصف قیمت و ۶۴۰ تومن با هزینه ارسالش بود اونو خریدم هزینشم دقیقا ۶۸۰ که از خرجای ماه قبل پس انداز شده بود دادم.

مرطوب کننده هم از اسنپ و قسطی میخرم زیاد فشار نیاد بهم

مورد دیگه ای که تو این روزا کمکم کرد پر کردن فریزر آخر تابستون بود که الان دو سه ماهه دغدغه خرید ذرت، هویج ،قارچ ،سبزی ،کرفس،لوبیا سبز،بامیه و ... نداشتم.

خرید خونه ما کاملا اتفاقی شد ولی همین بودن وسایل تو یخچال کلی کمکم کرد 

از اول این ماه چون میدونستم با شروع قسط مسکن شرایط برامون سخت خواهد بود کم کم روغن و مایع لباسشویی و... که تموم شده بود و افق تخفیف میزاشت رو خریدم و  جایگزین کردم و چند روز قبل ۷۰۰ تومن آجیل خریدم.

انشالا تا آخر این ماه فقط خرجمون تخم مرغ،لبنیات،سیب زمینی و گوجه و خیار و میوه و سبزیجات هست و اگر شد لوبیا قرمز و لپه از تارا قسطی بخرم.

پس انداز و خرید طلا رو هم فعلا تا عید تعطیل کردم چون چیزی از حقوقمون نمیمونه

شب پاییزتون خوش عزیزان❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
😔😔😔😔😔😔 میدونم حق با شما و همه اطرافیان هست ، مگه میشه یه نفر خودش از بقیه بیشتر بدونه😔 ولی شا ...

با نظرت موافقم ما هم بخاطر همين مسائل تغيير شغل داديم همسرم راحت ميتونه شغل دولتي داشته باشه اما دوست داشت مستقل باشه هر موقع دوست داشت بره سراغ كار هر موقع هم دوست نداشت نره 

يه شب كه شيفت شب بود با خودش فكر كرد تا كي بايد اينجوري سخت كار كنم فقط كار كار هيچي از زندگي نفهميديم با حقوق كم خرجها بالا 

من از فلاني چي كم دارم ؟! مگه شاسي بلندو خونه بالاشهرو سفرهاي خارجو بهترين رستورانهاي شهرو لباس مارك و غيره براي از ما بهترونه چرا من يكي از اون افراد نباشم؟

خلاصه اومد خونه گفت ميخوام درس بخونم تغيير رشته بدم منم پايه ...گفتم بخون من حمايتت ميكنم ....خلاصه تا اينجا رسيد الانم داره براي فوق ليسانس ميخونن 

پشت هر مرد موفقي واقعا زن زندگي هست 😅واي ايييييششششش از خود راضي😬بچه ها من خيلي قانع هستم اهل غر زدن  نيستم فقط با نداي درونم خيلي حرف ميزنم🤭 

خيلي خيلي سختي كشيديم كلي حرصو غصه خورديم استرس كشديم تازه يكم داريم  جون ميگيريم تغيير شغل دادن با بچه و بچه ي دوممو باردار بودم خيلي سخت بود .....همسرم پشت در اتاق عمل زايمانم داشت درس ميخوند فقط خدا  ميدونه چقد بيخوابي كشيد تا اينجا رسيد

و اينم بگم ديد اطرافيان هم نسبت به قبل خيلي عوض شده 

ان شاءالله هر چي خير براي گل دخترت پيش بياد

خدا پشتو پناه همه ي جوونا باشه

الهي به توكل نام اعظمت

الهي شكر🤲 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام سلام به همه عزیزان 

امیدوارم پرروزی باشید و اول ماه با حقوقتون حرکت عالی بزنید 

منم گزارش هفتگی ام رو بدم و خلاص😅😅پس انداز و اینها که فعلا در کار نیست همه ش خرج میشه 

در طول این هفته یک مورد پیش اومد خپاهرم یهو زنگ زد من بچه هام دارن میان اینجا دیروقته شام نگذاشتم یک تومن بریز برای من که میخپام شام بگیرم 

گفتم عزیزم من خودم ۱ تومن فقط توکارتمه دیگه نمی تونم اونم خالی کنم تا چند روز دیگه توحقوق بگیری و من با هزار التماس این پول رو پس بگیرم .... بعد یادم افتاد خودش تو باکس بلوش پول داره گفتم اصلا خودت پول داری و .... خلاصه که اینجا باج ندادم و مقاومت کردم....وگرنه هر لحظه ممکن بود شل بشم 

یک مورد دیگه هم هست که بگم البته اقتصادی نیست اما خوب مرتبطه به مشکل من که جنبه اقتصادی داره و از من سوءاستفاده میشه توسط خانواده، اونم این بود که خواهرم میخواست خونه جابحا کنه به من زنگ زد برای من تو دیوار بگرد دنبال خونه😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 منم گفتم اشتباه گرفتی ها.... من مسئول همه کارات نیستم به بچه هات بگو دنبالش باشن.... اصلا هم نرفتم ببرمش املاکی ها سربزنه گفتم خودش بره 

و بهش هم فهموندم من تو هیچ مرحله ای از اسباب کشی و چیدن وسایل و غیره نمی تونم بهش کمک کنم چون من هم مشکلات خودم رو دارم 

خلاصه که اینم موفقیت های این هفته من بود، البته خدایی کسایی که مثل من خیلی بارِ دیگران رو به دوش کشیدن میدونن این مقاومت کردنها و نه گفتن ها خیلی سخته یعنی حای برخی شبها ازناراحتی تا صبح نخوابیدم اما دیگه خواستم که یک سره بکنم 

به برادرم هم تو این هفته اصلا زنگ نزدم و از سمت اون فعلا درخواستی نداشتم

ماشین ظرفشویی خیلی عالیه وقتی ظرفا رو میچینی یه آرامش خاصی میاد تو آشپزخونه و اینکه اون زمان ظرف شست ...

جارو رباتیک هم دقیقا همینه

واقعا توی زمان صرفه‌جویی میشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810