2777
2789
عنوان

داستان تلخ مرگ داداشم🖤

2266 بازدید | 110 پست

اگ روحیه حساسی دارید نخونید💔 من حالم بده میخوام یکم خودمو خالی کنم🥲🕊

۲ ۳ ماهی بود باهم رفتیم شهرستان

خونه مادربزرگمون که تنها بود 

ما دوقلو بودیم

قرار شد بریم هم مراقب مادربزرگ باشیم هم درس بخونیم

اون نصف تایم روز و هم سرکار بود😭کاش نمیرفتیم کااااش کااااش

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه روز بهم گفت واسم برنج و مرغ درست میکنی

گفتم حوصله ندارم فردا درست میکنم

خدا کاش لال میشدم😭😭

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

فرداش رفت سرکار منم براش غذا پختم

شب اومد خونه همه جاش خاکی بود خیلی خسته و بی حال بود

گفتم بیا شام واست برنج و مرغ پختم گفت میل ندارم

گفت میخوابم فردا ۵ صبح بیدارم کن 😭😭

رفت خوابید الهی بمیرم😭

منم خوابیدم تو ب اتاق دیگ

۵ صبح بیدار شدم هرچی صدا کردم دیدم نمیاد از اتاقش بیرون

رفتم در اتاق و باز کردم

دیدم کف اتاق پر استفراغه

موهاشم پریشونه توصورتش

هرچی میزدم تو صورتش بلند نمیشد

دندوناش قفل کرده بود به هم 

دویدم تو کوچه

2810