2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 31156 بازدید | 582 پست
هر کسی باید در حد توان خودش از منابع مختلف تحقیق کنه، با پزشکهای مختلف مشورت کنه.. ببینه چی بیشتر با ...

دقیقا درسته . ایشون داره از بعد مولکولی بررسی میکنه . که شاید از نظر کلینیکال جواب نده . مثلا اینکه کلسیم واهن و دی نخوریم اخه مگه میشه خلاف تمام دنیا متفق القول بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا درسته . ایشون داره از بعد مولکولی بررسی میکنه . که شاید از نظر کلینیکال جواب نده . مثلا اینکه ...

همونم نمیگه نخوریم.. میگه اول آزمایش باشه و بررسی بشه.. در صورت کمبود هر چیزی اول علت کمبودش پیدا بشه بعدا مصرف بشه.. مثلا کلسیم، بعضیا که کیست دارن مثلا کیست سینه زمانی هست که کیست داره کلسیفه میشه و اطراف کیست کلسیم رسوب میکنه و این خوب نیست.. و همینم میتونه باعث بشه کلسیم بدن کاهش پیدا کنه حالا شما فکر کنم همچین شخصی صرف اینکه کاهش کلسیم داره بره کلسیم مصرف کنه داره کلسیم میرسونه به اونجایی که نباید

همونم نمیگه نخوریم.. میگه اول آزمایش باشه و بررسی بشه.. در صورت کمبود هر چیزی اول علت کمبودش پیدا بش ...

یا مثلا آهن اگر واقعا کمبود نداشته باشیم و سرخود مصرف بشه خود اضافه بار آهن باعث بوجود آمدن هزار و یک مشکل دیگه میشه

همونم نمیگه نخوریم.. میگه اول آزمایش باشه و بررسی بشه.. در صورت کمبود هر چیزی اول علت کمبودش پیدا بش ...

من چند تا کیست ریز سینه دارم دقیقا همین سوال رو از دکترم پرسیدم گفت به این چیزا توجه نکن تابعدا پوکی نگیری اگه قرار باشه کیست ها کلسیته بشن میشن . مگه تو خون کلسیم نیست . شما نخوری از استخوان جا میشه وارد خون میشه 

یا مثلا آهن اگر واقعا کمبود نداشته باشیم و سرخود مصرف بشه خود اضافه بار آهن باعث بوجود آمدن هزار و ی ...

زیادی بار اهن به فرتین بالای ۲۰۰ میگن . که یه خانم نرمال تحت هیچ شرایطی اهنش اینقدر بالا نمیره من ۱۶ ساله روزی یه دونه قرص میخورم تازه رسیده به ۴۰‌خیلی کمتر از نرمال 

فکر میکنم تا تخمدان فعال باشه سیکل هورمونی قاعدگی برقراره و احتمال عود بیماری . به نظرم یه چک بشو

آره خب، من بحاطر یک تخمدنی که دارم، هنوز یائسه نشدم. یعنی چرخه هورمونی تو بدنم اتفاق میوفته، فقط خونریزی نذار.

حالا پیگیری میکنم👍خدا کنه دوباره عود نکنه

آره خب، من بحاطر یک تخمدنی که دارم، هنوز یائسه نشدم. یعنی چرخه هورمونی تو بدنم اتفاق میوفته، فقط خون ...

یه سوال خیلی ذهنم مشغول کرده شما که رحم نداری پریود نمیشی ولی تخمدان فعال داری علایم pms داری ؟؟؟ 

چون خیلی زجراور تر از خود پریود هست . 

من چند تا کیست ریز سینه دارم دقیقا همین سوال رو از دکترم پرسیدم گفت به این چیزا توجه نکن تابعدا پوکی ...

اشتباه متوجه شدید من گفتم کسی که دیگه کیستش کلسیفه شده یه مقدار از کلسیم خون داره برای اینکار مصرف میشه که همین میتونه باعث بشه کلسیم خون بیاد پایین و حالا اگه مکملش هم بخوره باعث تسریع بیشتر این روند میشه.. نه اینکه اگه کلسیم بخورید باعث کلسیفه شدن کیست میشه.. ضمن همه اینها اول حرفهام گفتم هر کسی صلاح کار خودش رو بهتر میدونه به اندازه خودش تحقیق میکنه و با پزشکها مشورت میکنه در نهایت تصمیم گیری با خودمون هست چکار کنه چکار نکنه

یه سوال خیلی ذهنم مشغول کرده شما که رحم نداری پریود نمیشی ولی تخمدان فعال داری علایم pms داری ؟؟؟ چو ...

نه ندارم، البته این رو هم بگم من کلا علائم pms خیلی برام شدید نبود هیچوقت.

خیلی از مشکلاتی که بقیه ازش خیلی خیلی زیاد اذیت هستن رو من قبلا هم نداشتم.

الان کلا پری شدن فراموشم شده، انگار هیچوقت همچین چیزی تو زندگیم نبوده😅

نه ندارم، البته این رو هم بگم من کلا علائم pms خیلی برام شدید نبود هیچوقت.خیلی از مشکلاتی که بقیه از ...

چه خوب 

مادرشوهرم قبل یایسگی به هاطر مشکلی رحمش برداشت یه وقتایی دل درد داشت میگفتم شاید موقع پریوده 

درد داشتم . به داخل روده نفوذ نکرده حتی کولونوسکوپی هم دادم هیچی مشخص نبود همون موقع گفت یه تخمک‌ خو ...

سلام خب نوع کیست چی نوشته؟

هموراژیک یا  ساده ....

اگر کیست مربوط به بیماری اندومتریوز باشه مینویسه کیست اندومتریوما

سلام بچه هامنم آندومتریوز داشتم. با یه کیست بزرگ تو تخمدان راست که همون اول دکتر گفت تخمدان راستت رو ...

سلام عزیزم‌یعنی علت پریودهای با خونریزی زیاااد اندومتریوز بوده؟ فیبروم نداشتید؟؟

ولی دیدی واقعا جواب میگیرن با راهکاراشببین من خودم کیست سینه داشتم بخاطر قرص های وروژست و اینااما پر ...

سلام گلم

خداروشکر که کیست سینه ات از بین رفته

این مدت که وروژست میخوری فیبروادنوم توی سینه ات ایجاد نشده؟؟