2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 31219 بازدید | 584 پست
منم محمد پور رو فالو دارم . اثر فامیلامون هم مریدش هستن . من زیاد قبولش ندارم . چون داره برخلاف علم ...

ولی دیدی واقعا جواب میگیرن با راهکاراش

ببین من خودم کیست سینه داشتم بخاطر قرص های وروژست و اینا

اما پروتکل که رعایت کردم اتفاقا پریروز سونو سینه دادم کیستم رفته بود

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
سلام عزیزمدکتر ها کلا رژیم های غذایی رو قبول ندارن کافئین برامون خوب نیستش چون همون التهاب بدن رو زی ...

من چون  نگران باروری نیستم زیاد برام مهم نیست بود و نبودش با دردش هم کنار میام چند سال دیگه یائسه میشم . نگرانم که جاهای دیگه درگیر بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی دیدی واقعا جواب میگیرن با راهکاراشببین من خودم کیست سینه داشتم بخاطر قرص های وروژست و اینااما پر ...

منم بدون رعایت هیچی کیست سینه ام کم شده بود . من لایف استایل نسبتا خوبی دارم ولی از اینکه خودمو خیلی محدود کنم متنفرم . 

من چون نگران باروری نیستم زیاد برام مهم نیست بود و نبودش با دردش هم کنار میام چند سال دیگه یائسه می ...

آره میفهمم 

مشکل اینجاست ما با یائسگی هم درمان نمیشیم چون این کوفتی تو حافظه سلولی ما مونده و همین درگیری رو هم واینا هم بعدش همچنین ادامه داره و اذیتمون میکنه

شما چرا عمل نکردی روده رو؟

منم بدون رعایت هیچی کیست سینه ام کم شده بود . من لایف استایل نسبتا خوبی دارم ولی از اینکه خودمو خیلی ...

درست میگی متم خسته شدم ولی چاره چیه 

من مجردم کلا نمی‌فهمم چه غلطی کنم نه قرص ها کاری میکنه نه فعلا راه دیگه ای پیدا کردم

از اونور همون قرص هم دیگه نمیشه 

زیاد بخوری

آره میفهمم مشکل اینجاست ما با یائسگی هم درمان نمیشیم چون این کوفتی تو حافظه سلولی ما مونده و همین در ...

با یائسی خاموش میشه . 

عملش خیلی سنگینه بعد عمل هم که احتمال عود هست . اون موقع دخترم کلاس اول بود اضطراب شدید داشت اگه یه فته بستری میبودم دخترم خیییییلی اسیب میدید. دکترم که عوض کردم گفت سایزش کوچیکه عمل نیاز نداری

با یائسی خاموش میشه . عملش خیلی سنگینه بعد عمل هم که احتمال عود هست . اون موقع دخترم کلاس اول بود اض ...

الان زیاد شده درگیری هات؟

من یه دوستی آشنا شدم بنده خدا اونم درگیری روده داشت عمل کرده 

شنا از قبل یبوست هم داشتی؟

الان چی داری؟

درست میگی متم خسته شدم ولی چاره چیه من مجردم کلا نمی‌فهمم چه غلطی کنم نه قرص ها کاری میکنه نه فعلا ر ...

عزیرم شما همونی نبودی که کرمان بودی؟ کیستت ۹ سانت بود و اصلا نمیرفت؟ چیکار کردی عزیزم ؟ کیستت کوچیک شد؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
درست میگی متم خسته شدم ولی چاره چیه من مجردم کلا نمی‌فهمم چه غلطی کنم نه قرص ها کاری میکنه نه فعلا ر ...

خیلی سخته که بخوای خودتو محدود کنی مگه اینکه کلا مغزت این سبک رو بپذیره . 

عزیرم شما همونی نبودی که کرمان بودی؟ کیستت ۹ سانت بود و اصلا نمیرفت؟ چیکار کردی عزیزم ؟ کیستت کوچیک ...

بله عزیزم همونم

نه هنوز ۲،سانت کوچیک شده دیگه تغییری نکرده نکبت 

خیلی سخته که بخوای خودتو محدود کنی مگه اینکه کلا مغزت این سبک رو بپذیره .

میدونی من با حذفیات خیلی مشکلی ندارم چون قبلا هم زیاد اهل مصرف نون و گوشت و شیرینی جات نبودم

الان زیاد شده درگیری هات؟من یه دوستی آشنا شدم بنده خدا اونم درگیری روده داشت عمل کرده شنا از قبل یبو ...

من اصلا یبوست نداشتم . الان یه کم دارم که به خاطر رژیمه . حجم غذام رو تقریبا نصف کردم 

من علاوه بر روده الان تخمدانم هم درگیره 

من اصلا یبوست نداشتم . الان یه کم دارم که به خاطر رژیمه . حجم غذام رو تقریبا نصف کردم من علاوه بر رو ...

البته دوسال ثابت بود بعد دوسال بیشتر شده . ببینم سونو بعدی چی میگه 

کی به شما گفت رویال خوب نیست 

من اصلا یبوست نداشتم . الان یه کم دارم که به خاطر رژیمه . حجم غذام رو تقریبا نصف کردم من علاوه بر رو ...

ای وای تخمدان چند سانت کیستت؟

متاسفانه همبن قرص نخوری پیشرفت میکنه همینش بده

یبوستت بخاطر درگیری روده هم شاید هست

عجیبه روده درگیر شده یبوست نگرفتی

پس چطوری فهمیدی؟

میدونی من با حذفیات خیلی مشکلی ندارم چون قبلا هم زیاد اهل مصرف نون و گوشت و شیرینی جات نبودم

همین الان چربی و شیرینی رو خیییییلی کم مصرف داریم . کلا تغذیه خانواده همینه . ولی اینکه بخوام کامل حذف کنم مشکل دارم . چند روزه با مامانم قرار چالش حذف شکر گذاشتیم . ولی توی چای کرک که هر روز میخورم یا داروی گیاهی معده ام یه ذره نبات هست . خب اونو چیکار کنم