2777
2789

نمی‌دونم تا حالا براتون پیش اومده یا درک می‌کنید یا نه ولی مثلاً جای یه نفر خیلی خالی باشه توی زندگیتون 

چه دختر چه پسر چه رفیق چه پارتنر! 

کلاً اینجوریه که انگار جای خالیش و نمیشه با کس دیگه‌ای پر کرد... انگار خاطراتش  براتون هر روز تکرار میشه و خیلی دلتنگش میشید... 

اینجور وقت‌ها هیچ کاری نمی‌تونی بکنی  هر چقدررم بدیاشو مرور می‌کنی بازم انگار خوبی‌هایی که داشت بیشتر به چشم می‌اومد:)

نمی‌دونم یه سری از آدما چطوری می‌تونن قلبشون از سنگ باشه! یه جوری بزارن برن و راحت فراموش کنن انگار از اول نبودی انگار هیچ وقت مهم نبودی!(: آدم نمی‌دونه به حال خوبیاش غصه بخوره یا بدیاش! 

آره خلاصه که دردش خیلی کشنده اس منتها برای کسی که وفاداری خوب یاد گرفته باشه 🙂💔👍

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

من اونی ام ک تو رابطه همه چیزو گذاشتم کنار و فرار کردم 

اینقدر دوستش داشتم ک خوشبختیش رو به حال خوب خودم ترجیح دادم ساعتی نیست که بهش فکر نکنم اونی ک میزاره میره گاهی بیشتر از اون طرف عذاب میکشه ....

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اونی ام ک تو رابطه همه چیزو گذاشتم کنار و فرار کردم اینقدر دوستش داشتم ک خوشبختیش رو به حال خوب خ ...

آره گاهی وقتا اینجوریه ولی اونی که واقعاً دوستت داشته باشه بره اینطوری اذیت میشه نه اونی که همه چیزو تظاهر کرده :)

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

اره ۱۵ ساله جای خالی عشق نامرد سابقم حس میشه منو عاشق کرد و خودش یواشکی رفت ازدواج کرد...اما هنوزم ...

واقعا خیلیه‌ها بعد ۱۵ سال هنوز یاد تو بهش فکر می‌کنی واقعاً دردناکه 💔🙂

آره من جای نی نی م💔

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
دلتنگ داداشم هستم که نه ماهه خدا ما رو از دیدن روی ماهش محروم کرده😢

ایشالا که زودتر بتونی ببینیش و دلت شاد بشه 🥲

اره ی دوستی داشتم همیشه باهم بودیم چن سال بود دوس بودیم خودم خراب کردم یادش میوفتم حالم بد میشه میگم کاش بودش چقد خواستم درسش کنم نشد 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

اره شوهرم

هنوز نمیشناسمش🤭🤣

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

آره گاهی وقتا اینجوریه ولی اونی که واقعاً دوستت داشته باشه بره اینطوری اذیت میشه نه اونی که همه چیزو ...

و گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخاستیم نوازششان کنیم پژمردند .... 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....