2777
2789

باید روزانه چهارپنج تا قرصو بخورم

با نون پنیرم اصلا نمیشه 

باید یه چلو کباب باش بخورم تا درد نگیره

من یه موقع رژیم باشم نمیتونم قرصه رو بخورم چون خبری از چلو کباب نیست

عجب 😐

آخر قرصات یه فاموتیدین بخور 

قرص معذس 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرص چیه مگه؟

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شیرکاکائو کیک بخور بعدش قرص رو با آب زیاد بخورحقیقتا حالم از قرص بهم میخوره وبعدش حالت تهوع میگیرم

منم    از بدبختی روزانه کیلو کیلو هم قرص باید بخورم

شیرکاکائو کیک بخور بعدش قرص رو با آب زیاد بخورحقیقتا حالم از قرص بهم میخوره وبعدش حالت تهوع میگیرم

اخه رژیمم باشم ک نمیتونم دم ب دیقه شیرکاکائو کیک بخورم

اخه رژیمم باشم ک نمیتونم دم ب دیقه شیرکاکائو کیک بخورم

بادوم زمینی یا نون سنگک،پوره سیب زمینی هم میشه چون سیر میکنن وکالریشون اونقدر زیاد نیست

دیگه باید ساخت، کاریش نمیشه کرد...

ـــــ🤍ــــــ"