2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 31219 بازدید | 584 پست
البته دوسال ثابت بود بعد دوسال بیشتر شده . ببینم سونو بعدی چی میگه کی به شما گفت رویال خوب نیست

من تو پیج این اساتید اصلاح سبک دیدم گلم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
همین الان چربی و شیرینی رو خیییییلی کم مصرف داریم . کلا تغذیه خانواده همینه . ولی اینکه بخوام کامل ح ...

خوب حالا این یکمش اشکال نداره دیگه 

من قند و شکر رو کلا حذف کردم ولی گاهی دلم کیک میخواد به تیکه کوچیک میخورم مثلا یا گوشت هم همینطور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بچه ها

منم آندومتریوز داشتم. با یه کیست بزرگ تو تخمدان راست که همون اول دکتر گفت تخمدان راستت رو از دست رفته در نظر بگیر. تو تخمدان چپ هم کیست داشتم.

کلیه ها، مثانه و روده ام هم درگیر بودن.

من ۳۹ ساله بودم که متوجه بیماریم شدم.

و چون دچار خونریزی های شدید و کنترل نشده بودم، دکتر گفت باید رحمت رو دربیاری.

سال ۱۴۰۱، تو ۴۰ سالگی عمل کردم، رحم، دهانه رحم و تخمدان راستم تخلیه شد. تخمدان چپ، کلیه ها، مثانه و روده ام رو دکتر گفت پاکسازی کردم.

امیدوارم که کارش رو خوب انجام داده باشه و دیگه بیماریم بود نکنه چون میگن یک سلول هم بمونه ممکنه دوباره پخش بشه

سلام بچه هامنم آندومتریوز داشتم. با یه کیست بزرگ تو تخمدان راست که همون اول دکتر گفت تخمدان راستت رو ...

سلام عزیزدلم 

پیش کی عمل کردی؟

الان دارو هم مصرف میکنی؟

ان شالله که برنگرده

ای وای تخمدان چند سانت کیستت؟متاسفانه همبن قرص نخوری پیشرفت میکنه همینش بدهیبوستت بخاطر درگیری روده ...

درد داشتم . به داخل روده نفوذ نکرده حتی کولونوسکوپی هم دادم هیچی مشخص نبود 

همون موقع گفت یه تخمک‌ خونی میبینم . بعد که خودم سونو رو خوندم نوشته کیست ۱۹ میلی . میگم شاید منشی اشتباه متوجه شده تایپ کرده چون کیست روده هم ۱۹ میلی هست که دو  ساله همینقدر مونده

درد داشتم . به داخل روده نفوذ نکرده حتی کولونوسکوپی هم دادم هیچی مشخص نبود همون موقع گفت یه تخمک‌ خو ...

خوب ۱۹ میلی اگه باشه کوچیکه عزیزم

معم نیستش 

اگه روی روده اتم زیاد نشده باز خداروشکر گلم

ان شالله که کیست تخمدان نداری برو یه جا دیگه اطمینانی سونو بده

چقدر این آندو لعنتی مزخرفه خدا لعنتش بکنه

واقعا دیگه بخدا والااااا بخدا

سلام بچه هامنم آندومتریوز داشتم. با یه کیست بزرگ تو تخمدان راست که همون اول دکتر گفت تخمدان راستت رو ...

سلام تندیس من تورو از دوسال پیش یادمه تو تاپیک خودم بودی . فکر کنم اون موقع وقت عمل داشتی . بعد عمل هم تاهیلی وقت گفتی هنوز روبراه نیستی

تاپیکت خیلی مفیده ممنونم ازت برای همه ارزوی سلامتی دارم

خیلی ممنونم گلم 

ان شالله شما هم همیشه سالم و سلامت باشید

شبنم عزیزم من مشکلم با شما متفاوته و PCOS دارم

اما منم در کنار قرص هام اصلاح سبک کردم

خواستم پیشنهاد بدم آووکادو رو داخل لیست تغذیتون داشته باشید چون منبع فیبر و بهترین منبع برای پاکسازی بدن از استروژن اضافیه و باعث کاهش التهاب میشه

شبنم عزیزم من مشکلم با شما متفاوته و PCOS دارماما منم در کنار قرص هام اصلاح سبک کردمخواستم پیشنهاد ب ...

فدای شما عزیزدلم 

خیلی ممنون م از راهنماییت راستش مصرف نکردم ولی حتما این کارو میکنم

خیلی لطف کردی 

ان شالله که مشکلت حل بشه 

گلم

عزیزم

خوب ۱۹ میلی اگه باشه کوچیکه عزیزممعم نیستش اگه روی روده اتم زیاد نشده باز خداروشکر گلمان شالله که کی ...

همون اول سه تا دکتر عوض کردم که هر کدوم حالمو رو خرابتر کردن . تا این رو پیدا کردم از بقیه وجدان و اخلاقش بهتره بهش اعتماد کردم . با همین میرم جلو انشالله که خیره 

سونو با تخیله روده خودش عذابه . همچن ۶ ماه یه بار هم سخته 

همون اول سه تا دکتر عوض کردم که هر کدوم حالمو رو خرابتر کردن . تا این رو پیدا کردم از بقیه وجدان و ا ...

آره عزیزم اینو سونو رو منم چون مجردم انجام دادم ببینم روده هام درگیر شده یا نه واقعا خیلی سخته

منم گفته ۶ ماه یکبار انجام بده راستش دیگه جرات ندارم ولی چاره چیه

ان شالله با همین دکتره جواب بگیری

شما از کجا شنیدی که رویال خوب نیست ؟

من تو پیج این شاگردای فلورا تاجیکی که اصلاح سبک انجام میدن فکر میکنم خوب نباشه باز تحقیق 

کن حتما