2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 31217 بازدید | 584 پست
سلام عزیزدلم پیش کی عمل کردی؟الان دارو هم مصرف میکنی؟ان شالله که برنگرده

من با دکتر اعظم سادات مهدوی عمل کردم.

نه دارو مصرف نمیکنم. یه سری دارو بودن که اون اوایل داد، دیگه دارو ننوشت

راستش دکتر اول سونو واژینال میخواست بنویسه ولی چون می‌ترسم گفتم شکمی بنویسبچه یکی دارم

بنظرم بنویس و یه چکاپ انجام بده چون آندومتریوز با سونوی شکمی مشخص نمیشه گلم مگه دیگه کیست بزرگی داشته باشی توی تخمدان

خدا برات حفظش بکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من با دکتر اعظم سادات مهدوی عمل کردم.نه دارو مصرف نمیکنم. یه سری دارو بودن که اون اوایل داد، دیگه دا ...

ان شالله که برنگرده گلم 

هرچی التهاب بدنت کمتر بشه بهتره

با همین رژیمی که نوشتم

سلامت باشی عزیزم ممنونم این بار برم دکتر میگم بنویسه

فدات 

ان شالله که چیزی نیستش و هیچوقت سمت آندومتریوز نمیری

بله عزیزم همونمنه هنوز ۲،سانت کوچیک شده دیگه تغییری نکرده نکبت

خب خیلی خوبه که عزیزم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نه، هیچی برام ننوشته دکترورژوست رو میدن که پریود رو قطع کنن، من رحمم رو درآوردم، دیگه پری نمیشم

فکر میکنم تا تخمدان فعال باشه سیکل هورمونی قاعدگی برقراره و احتمال عود بیماری . به نظرم یه چک بشو 

منم محمد پور رو فالو دارم . اثر فامیلامون هم مریدش هستن . من زیاد قبولش ندارم . چون داره برخلاف علم ...

هر کسی باید در حد توان خودش از منابع مختلف تحقیق کنه، با پزشکهای مختلف مشورت کنه.. ببینه چی بیشتر با بدنش و مشکلش سازگارتر هست و... در نهایت تصمیم بگیره که چکار کنه یا چی مصرف کنه چی مصرف نکنه.. اما اینکه میگید برخلاف علم روز دنیا حرف میزنه رو قبول ندارم.. منم پیجشو دنبال میکنم اما تعصب خاصی هم نسبت بهش ندارم.. اما هر چیزی که میگه کاملا با دلایل علمی همه پازل ها رو میچینه کنار هم و میرسه به نتیجه.. همون علم روز دنیا رو هم بخواید در نظر بگیرید هر روز داره آپدیت میشه و مقاله و تحقیقات جدید میاد بیرون