2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 31219 بازدید | 584 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمدومتریوما

آخخخخ🥲

بازم امکان اشتباه کردن  هست، یک بار پرسیدم از خود خانم دکتر گفتن میشه اشتباه بشه چون هردوتا خونی هستن معمولا با هموراژیک اشتباه میشه ان شاء الله سونو بعدی دیگه نباشه

هرچند الانم خیلیییی کوچیکه خداروشکر

آخخخخ🥲بازم امکان اشتباه کردن هست، یک بار پرسیدم از خود خانم دکتر گفتن میشه اشتباه بشه چون هردوتا خ ...

من چون خدا رو شکر دوتا بچه دارم زیاد نگران نیستم با دارو و سونو کنترل میکنم انشالله که مهارشه . اذیتم کرد همه رو درمیارم دیگه . چیکارکنم .

آخخخخ🥲بازم امکان اشتباه کردن هست، یک بار پرسیدم از خود خانم دکتر گفتن میشه اشتباه بشه چون هردوتا خ ...

همون موقع به من گفت فولیکولهست که نمای خونی داره . بعد که خودم جواب رو نگاه کردم دیدم نوشته اندومتریوما . همون موقع اینقدر دلدرد داشتم که فقط میخواستم برسم خونه 

من چون خدا رو شکر دوتا بچه دارم زیاد نگران نیستم با دارو و سونو کنترل میکنم انشالله که مهارشه . اذیت ...

خداروشکر ، خدا حفظشون کنه براتون❤️

ان شاء الله با همین میرنا کنترل میشن به اون مرحله نمیرسید به لطف خدا

خداروشکر ، خدا حفظشون کنه براتون❤️ان شاء الله با همین میرنا کنترل میشن به اون مرحله نمیرسید به لطف خ ...

انشالله. فقط این لک بینی اعصابم رو به هم ریخته. ۲۰ روز در ماه لک ذارم

شما با وروژست لکه بینی داری . اینقدر اعصابم به هم ریخته گفتم برم درش بیارم وروژست بخورم

بستگی به بدنمون داره، ممکنه به یکی بسازه به یکی نسازه

وروژست بعضیا از همون ماه اول پریودشون قطع شده و هیچ لکی هم ندیدن یا نهایت ماه اول، بعضیام نه همینطورررر لک بینی 

سلام گلمخداروشکر که کیست سینه ات از بین رفتهاین مدت که وروژست میخوری فیبروادنوم توی سینه ات ایجاد نش ...

سلام عزیزدلم من از قبل آندو فیبرو آدنوم داشتم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
گلم با خوردن وروژست سایزش تغییر نکرده ؟ یا تفدادش بیشتر نشده؟

گلم دو سانت کوچیک شد ولی متاسفانه دیگه فعلا تغییری نکرده

نه دارو بخوری معمولا کنترل میشه و بزرگتر نمیشه وقتی پریود نشی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
گلم دو سانت کوچیک شد ولی متاسفانه دیگه فعلا تغییری نکردهنه دارو بخوری معمولا کنترل میشه و بزرگتر نمی ...

گلم کیستتون منظورتونه؟ خداروشکر ان شاء الله کوچیک شدنش به سرعت بیشتری پیش بره زود راحت بشید

من منظورم سایز فیبروادنوم ها بود با خوردن وروژست تغییر نکرد یا تعدادش بیشتر نشد؟