2777
2789
عنوان

بیاین عکس اتاق و سیسمونی نی نی تونو بذارید😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 145 پست
خوب اگه اذیت میشم میزارم تو یکی از پتوای تازه م  تاش میزنم 🤔 چند دست لباس نوزادی میخواد یه ...

خواااهر چند سالته تورو خدا؟بارداری؟حالامنکه هنوز بچه دار نشدم ولی تورو خدا با مامانای اینجا بیشتر صحبت کنو تاپیک بزن 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
منم تازه عروسم قصد بارداری دارم عزیزم میشه لطفا اگه حوصلتون میاد برام تایپ کنین ک چیا لازمه؟من سرویس ...

خوشبخت باشی عزیزم

بخدا خودم هنوز خرید نرفتم 

ولی نگاه روروئک برا بچه خوب نی شنیدم

کالسکه فقط و فقط برا کسیه که اهل بیرون رفتن باشن

لباس سایز0بدرد نمیخوره حداقل باید یدونه بگیری

ولی مثلا دوتا لباس سایز یک دوتا سایز دو ووو...

شلوار بیشتر بگیر

پتو و لحاف و اینها میخاد 

کریر میگن لازمه 

تشت حمومی و..

شامپو پماد هایی که میزنن به بچه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیا باید بخریم جدا من نمیدونم سیسمونی جیه؟ ۳ ماهمه🤔

وسایل مورد نیاز بچه

مثلا لباس کالسکه کریر سرویس خواب و اینها رو میگن سیسمونی

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
خوشبخت باشی عزیزم بخدا خودم هنوز خرید نرفتم  ولی نگاه روروئک برا بچه خوب نی شنیدم کالسکه فقط ...

مرسی عشقم

لطفا هرکی امضامو میبینه برای حل مشکلم یدونه صلوات بفرسته واسه کسی که سالهاست رنگ خوشبختی رو ندیده💔
خواااهر چند سالته تورو خدا؟بارداری؟حالامنکه هنوز بچه دار نشدم ولی تورو خدا با مامانای اینجا بیشتر صح ...

والا درگیر خوندن و مطالعه راجب تربیت تعلیم و اینای بچه م بیشتر‌

اینکه تو بارداری چیکارا باید بکنم بچه سالم و قوی ای داشته باشم

و البته مسائل روان‌شناسی

شاید یه پیج هم بزنم خلاصه مطالبی که نوشتمو‌ توش وارد کنم چون به نظرم خیلی مهمه

اعضای بدنش کیا تشکیل میشه و اینا

اصلا هواسم به لباس و اینا نبود 🤯

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
همون لباس تا حداقل ۳-۴ ماهگی باید بخری باید پنج شش دست باشه کمه کمش؟؟؟ همین ک شد ۵-۶ تومن..

نه گلکم لباس نوزاد اینقدر فکرنکنم بشه(من هنو نرفتم خرید و اطلاع دقیقی ندارم)

ولی ایا واجبه بریم لباس دستی پونصد بگیریم برا چندروز؟

لباس صدتومنیم هس خیلی شیک

بازم نمیدونم شاید طرف شما گرونه

وسایل مورد نیاز بچه مثلا لباس کالسکه کریر سرویس خواب و اینها رو میگن سیسمونی

کالسکه برا چی خوبه؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
من شاید فردا رفتم برای سیسمونی اگر خدا بخواد دوستان اینقدری که میگید هم سیسمونی نمیشه جهت اطلاعتون ...

عزیزم اگه دوست داشتی پیج monikakids  رو ببین 

من خیلی سیسمونی از اونجا گرفتم خیلی از بیرون منصف تره جنساشم خوبه

زیر دکمه بیرون نزدیک ۲۰۰ خریدم برای بچه یکسال این پیج با ۵۰ تومن خریدم کیفیتشم فرقی نداشت

بله من ویترین خریدم اسباب بازیم ی چند تیکه گرفتم خالی نمونه

برا نوزاد ضروریه؟

یا مهمون اینا میان میخوای داشته باشه که ببینن؟؟

عزیزم نوزاد زیاد لباس نمیخاد کی گفته ست بیمارستانی پونصد ششصد والا من نرفتم ولی هرجا دیدم دویست سیصد ...

من يه سرهمى و هد بند از يه پيج اينستا واسه بيمارستان گرفتم ٦٥٠

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
از قیمتا خبر نداری عزیز من تقریبا دو سه هفته پیش خریدم  ی سرویس خواب ساده ۱ ونیم الی دو تومن شد ...

درسته شاید من هنوز نرفتم خرید اطلاع دقیقی ندارم

ولی بستگی به مناطقم داره طرفای ما ارزونتر از تهران و اینطرفاس

2810