2777
2789
عنوان

بیاین عکس اتاق و سیسمونی نی نی تونو بذارید😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 145 پست
خیلیم عالی رفتم برا هدیه خواهر شوهرم ولی ماشالله از بس پر وسیله بود روم نشد همش ببینم 

عزیزم😃من یکسال ازدواج کردم تو عالیشهر هم اصلا خرید نرفتم بخاطر این نمیدونم..سیسمونیشو ندیدم اصلا

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
خیلیم عالی رفتم برا هدیه خواهر شوهرم ولی ماشالله از بس پر وسیله بود روم نشد همش ببینم 

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد نازه 😍مبارک باشه عزیزم 

خیلی خوبه فقط بینش دوتا آستین بلند باشه عالیه قیمتش هم خیلی خوب خریدی یه ست بیمارستانی تو توری ها خداتومنه من دوست دارم بخرم تو توری هارو خداکنه چیز تو دلی گیر بیارم 

چقد نازه 😍مبارک باشه عزیزم  خیلی خوبه فقط بینش دوتا آستین بلند باشه عالیه قیمتش هم خیلی خوب خ ...

انشاالله

اره هم استین بلند هم کوتاه

الان نگاه کردم کلاه پیشبند غذا لیف حمومی پیشونی بند قنداق(جز قنداق پارچه سفید دیگه ای هم هست)

دستکشم هس

و یه شو ر ت😂😂😂

پیج اینستا داره سیسمونی که گفتی ؟

سیسمونی خسروی برازجون بزنی اینترنت پیج اینستاش میاد

بستگی به خودت داره از کجا خرید کنی چجور وسایلی بخری و اینکه مارکشون چی باشه فک کنم با ۱۵ یا ۲۰ تومن ...

ممنونم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇