2777
2789
عنوان

بیاین عکس اتاق و سیسمونی نی نی تونو بذارید😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 145 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کالسکه برا چی خوبه؟

خخخ چندسالته؟؟؟

فعلا بچه دار نشو باشع گلم؟

کالسکه همونیه که بچه رو میزارن داخلش و مثلا میبرن تا بازار خودش تایر داره و راحتی...

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
کجا هستید خب مام بیاییم اونجا خرید بخدا اینجا یه سرهمی داغون دویست تومنه

ما بوشهر

ولی از خود شهر بوشهر خرید نمیکنم از دور اطراف میگیرم ارزونتر

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
نزدیک ۲۰ ۳۰ تومن 

اره خودمم حساب سرانگشتی کردم همین حدود ۲۰ اینا میشه

حداقل ۳۰ هم که بیمارستان و سزارین

دیگه نمیدونم از کجا قراره بیاد این پول😵‍💫

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
خخخ چندسالته؟؟؟ فعلا بچه دار نشو باشع گلم؟ کالسکه همونیه که بچه رو میزارن داخلش و مثلا میبرن تا با ...

آخه روانشناسی که خوندم میگه بچه باید بغلت باشه خصوصا تا زیر ۱۸ ماهگی وهیچ تاکییدی بر کالسکه و از این بندایی که میندازن بچه پشت‌ به آدم تو بغلش‌ آویزون میشه و ‌‌‌‌‌.... اینا ندارن 🤔

نمیدونستم ضروریه

باید کنار مطالعات‌ علمی و روانشناسی انگار یه سری چیزا رو تو نی نی سایت هم یاد بگیرم 🥹

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
آخه روانشناسی که خوندم میگه بچه باید بغلت باشه خصوصا تا زیر ۱۸ ماهگی وهیچ تاکییدی بر کالسکه و از این ...

اینا برای راحتی مادره عزیزم

مثلا کسی که اهل تفریح باشه نمیتونه که دوساعت بچه رو تو بغلش توی بازار بچرخونه

کالسکه داشته باشی از نوزادی تا دو سه سالگی هم جوابه

برای نوزاد ک جغجغه کافیه 

🤣🤣🤣 دقیقا

والا بوخدا چیه مسخره بازی شو‌ درآوردن

حالا من اینارو میگم نزدیک‌ زایمان اینام‌ بشه یهویی‌ میرم همه چی میگیرم😃 همچین موجود جوگیر‌ داغونیم

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

این تخت ها خیلی قشنگن

بعد از رکوع سجده و بعد از قیام از دور -هر شب دو زانو میزنم با احترام از دور-دستی به روی سینه دیتی به یوی تو -وروی لبم گل میکند اقا سلام از دور السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی

بچه ها من تو هست ماه هستم حدود 9,10کیلو اصاف کردم شدم61کیلو بهداشت گفته دیگه غذا رو کمتر کن ورم نکنی(میترسم بچم زیاد وزن نگیره چیکارکنم🥲🥲گرسنه هم میشم خووووو

2810