دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من هنوز بچه ندارم ولی شاید اول کار فقط وسایل ضروری رو براش بگیرم تا بزرگتر بشه ،زمانی که خواستم اتاقش رو جدا کنم تخت و وسایل دیگه رو می گیرم .البته این نی نی های لای های برقی اگه چندتا بچه پشت هم می خواهید بیارید خیلی به درد بخوره .
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
من شاید فردا رفتم برای سیسمونی اگر خدا بخواد دوستان اینقدری که میگید هم سیسمونی نمیشه جهت اطلاعتون ...
از قیمتا خبر نداری عزیز من تقریبا دو سه هفته پیش خریدم ی سرویس خواب ساده ۱ ونیم الی دو تومن شده ی گهواره ۱ ونیم تازه جنس معمولیو ساده قیمت لباس بچه سر فلک کشیده ی پستونک اونت گرفتم ۵۰۰ حالا اسباب بازیو شوینده و اینارو بخوای در نظر بگیری خیلی بیشتر در میاد غیر کمد و تختو کالسکه بازم سرویس پلاستیک میخاد بچه پتو میخاد ست حوله و ظرف غذا و ......
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
آخه لباساشش فقط اینقدر میشه الان ی ست بیمارستانی ۵۰۰-۶۰۰ هست چجوری میگید ۵-۶ اومد نیشه
اینا از بساطی میگیرن لباس دونه ای شصت تومن پیرهن شلوار ۱۲۰ تومن،منم رفتم ست بیمارستانی گرفتم ۵۰۰ ولی دو بار پوشید اون شرت و زیرپوش هم اضافی بود!دیگه میرم ارزون میگیرم چون الکی گرونه
یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست
روروک ضرر داره ولی سیسمونی حدود پنج شش فکرنکنم بیشتر بشه
تخت و کمد خیلی گرون شده
فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇