بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هنوز بچه ندارم ولی شاید اول کار فقط وسایل ضروری رو براش بگیرم تا بزرگتر بشه ،زمانی که خواستم اتاقش رو جدا کنم تخت و وسایل دیگه رو می گیرم .البته این نی نی های لای های برقی اگه چندتا بچه پشت هم می خواهید بیارید خیلی به درد بخوره .
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
من شاید فردا رفتم برای سیسمونی اگر خدا بخواد دوستان اینقدری که میگید هم سیسمونی نمیشه جهت اطلاعتون ...
از قیمتا خبر نداری عزیز من تقریبا دو سه هفته پیش خریدم ی سرویس خواب ساده ۱ ونیم الی دو تومن شده ی گهواره ۱ ونیم تازه جنس معمولیو ساده قیمت لباس بچه سر فلک کشیده ی پستونک اونت گرفتم ۵۰۰ حالا اسباب بازیو شوینده و اینارو بخوای در نظر بگیری خیلی بیشتر در میاد غیر کمد و تختو کالسکه بازم سرویس پلاستیک میخاد بچه پتو میخاد ست حوله و ظرف غذا و ......
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
آخه لباساشش فقط اینقدر میشه الان ی ست بیمارستانی ۵۰۰-۶۰۰ هست چجوری میگید ۵-۶ اومد نیشه
اینا از بساطی میگیرن لباس دونه ای شصت تومن پیرهن شلوار ۱۲۰ تومن،منم رفتم ست بیمارستانی گرفتم ۵۰۰ ولی دو بار پوشید اون شرت و زیرپوش هم اضافی بود!دیگه میرم ارزون میگیرم چون الکی گرونه
یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست
روروک ضرر داره ولی سیسمونی حدود پنج شش فکرنکنم بیشتر بشه
تخت و کمد خیلی گرون شده
فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇