2777
2789
عنوان

بیاین عکس اتاق و سیسمونی نی نی تونو بذارید😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 145 پست

من شاید فردا رفتم برای سیسمونی اگر خدا بخواد

دوستان اینقدری که میگید هم سیسمونی نمیشه جهت اطلاعتون سیسمونی بدون کمد و تخت و کالسکه اینها خیلی بخاد بشه پنج شش تومن

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
من شاید فردا رفتم برای سیسمونی اگر خدا بخواد دوستان اینقدری که میگید هم سیسمونی نمیشه جهت اطلاعتون ...

آخه لباساشش فقط اینقدر میشه

الان ی ست بیمارستانی ۵۰۰-۶۰۰ هست

چجوری میگید ۵-۶ تومن میشه 

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنج شش؟ عزیزم پس تختشو کمدشو اینا چی؟ اینا خودش حداقل بیست تومنن

من بدون اینا گفتم فقط و فقط سیسمونی لباس و شیشه شیر و اینها

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
من شاید فردا رفتم برای سیسمونی اگر خدا بخواد دوستان اینقدری که میگید هم سیسمونی نمیشه جهت اطلاعتون ...

منم تازه عروسم قصد بارداری دارم عزیزم میشه لطفا اگه حوصلتون میاد برام تایپ کنین ک چیا لازمه؟من سرویس خواب اینا نمیخوام چیزایی که صدرصد بکارم میادو فقط میخوام بگیرم اما نمیدونم شامل چه چیزایی میشه

لطفا هرکی امضامو میبینه برای حل مشکلم یدونه صلوات بفرسته واسه کسی که سالهاست رنگ خوشبختی رو ندیده💔

چیا باید بخریم جدا من نمیدونم سیسمونی جیه؟

۳ ماهمه🤔

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
من بدون اینا گفتم فقط و فقط سیسمونی لباس و شیشه شیر و اینها

همون لباس تا حداقل ۳-۴ ماهگی باید بخری

باید پنج شش دست باشه کمه کمش؟؟؟ همین ک شد ۵-۶ تومن..

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
آخه لباساشش فقط اینقدر میشه الان ی ست بیمارستانی ۵۰۰-۶۰۰ هست چجوری میگید ۵-۶ اومد نیشه

عزیزم نوزاد زیاد لباس نمیخاد کی گفته ست بیمارستانی پونصد ششصد والا من نرفتم ولی هرجا دیدم دویست سیصد

بعدم لباس نباید زیاد بگیری یا حداقل سایزهای مختلف باید گرفت...

من هنوز بچه ندارم ولی شاید اول کار فقط وسایل ضروری رو براش بگیرم تا بزرگتر بشه ،زمانی که خواستم اتاقش رو جدا کنم تخت و وسایل دیگه رو می گیرم .البته این نی نی های لای های برقی اگه چندتا بچه پشت هم می خواهید بیارید خیلی به درد بخوره .

از ۴۰ تومن شروع میشه تا بالا

یا جد سادات😐

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

از قیمتا خبر نداری عزیز من تقریبا دو سه هفته پیش خریدم  ی سرویس خواب ساده ۱ ونیم الی دو تومن شده  ی گهواره ۱ ونیم تازه جنس معمولیو ساده قیمت لباس بچه سر فلک کشیده ی پستونک اونت گرفتم ۵۰۰ حالا اسباب بازیو شوینده و اینارو بخوای در نظر بگیری خیلی بیشتر در میاد غیر  کمد و تختو کالسکه بازم سرویس پلاستیک میخاد بچه پتو میخاد ست حوله و ظرف غذا و ......

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
آخه لباساشش فقط اینقدر میشه الان ی ست بیمارستانی ۵۰۰-۶۰۰ هست چجوری میگید ۵-۶ اومد نیشه

اینا از بساطی میگیرن لباس دونه ای شصت تومن پیرهن شلوار ۱۲۰ تومن،منم رفتم ست بیمارستانی گرفتم ۵۰۰ ولی دو بار پوشید اون شرت و زیرپوش هم اضافی بود!دیگه میرم ارزون میگیرم چون الکی گرونه

یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست
زحمتت میشه اخه😂❤️

خوب اگه اذیت میشم میزارم تو یکی از پتوای تازه م 

تاش میزنم 🤔

چند دست لباس نوزادی میخواد

یه سری بندو اینا که بپیچیم‌ دور پتو مومیاییش‌ کنم راحت بخوابه 😁

دیگه یه شیشه شیر میخواد که تو ۶ ماهگی میگیرم.چیه دیگه میمونه؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
روروک ضرر داره ولی سیسمونی حدود پنج شش فکرنکنم بیشتر بشه

تخت و کمد خیلی گرون شده

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
از قیمتا خبر نداری عزیز من تقریبا دو سه هفته پیش خریدم  ی سرویس خواب ساده ۱ ونیم الی دو تومن شد ...

اسبابه بازیو‌ قبل تولد گرفتی؟؟

2810