2777
2789
عنوان

باردارم وشب روز کارم گریه است لطفا زخم زبونا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 46 پست
همش حس میکنم کسایی که باردار میشن حالا بارداری اول چقدر دورو بریا هواشونو دارن ولی من کسی یادش بهم ن ...

دقیقا. بعد من خیلیا هوس کردن حامله بشن! انقد همه هواشونو داشتن... براشون فلان چیز درست کنن بفرستن. خودشون دست ب سیاهو سفید نزنن. من بدبختم بجای این چیزا داداشم مریض شد.. دو ماه آخر ی چشمم اشک بود ی چشمم خون. ب احدی ام نمیتونستم بگم ک سبک شم. تا ماه ها بعد زایمانم فقط کارم گریه بود. سوختم....

خداروشکر کن هزار هزار مرتبه. بدون بدتر از تو هم هستن عزیزم. ان شا الله قدمش خیر باشه برات🌹

🌸
من دوتا خواهر و یه برادر دارم  یادمه در تمام کارهاشون بودم و کمک میکردم از خونه تکونی گرفته تا ...

دقیقا منم یاد کارام می‌افتم آتیش میگیرم ولی اونا از ماه اول بارداریم که فهمیدن بی دلیل باهام قهرن اصلا باهام حرف نمیزنم

برای همین هام اعصابم داغونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش حس میکنم کسایی که باردار میشن حالا بارداری اول چقدر دورو بریا هواشونو دارن ولی من کسی یادش بهم ن ...

نه منم مثل تو بارداری اولمه خیلی خودمو شوهرم خوشحالیم و شوق و ذوق داریم ولی باور کن فقط خودمون دوتا خانواده شوهرم هراز چندگاهی یه زنگی میزننن احوالی میگیرن مادر خودمم همون جور ولی من خودمو ناراحت نمیکنم بازم خوشحالم فقط دلم میخواد برا زایمانمم به مادر نگم بیاد انقدر دلم ازش گرفته اس

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
آنقدر اعصابم خورده که دیروز چند بار به سرم زد خودمو بکشم هیچکسم نیست باهاش حرف بزنم  دارم خفه ...

ببین عزیزم طبیعیه افسردگی بارداری گرفتی .سعی کن تنها خونه نمونی .برو خونه مادر یا مادر شوهرت . اگه از نظر مالی مشکلی ندارین . برای روزهای پایانی حاملگیت پرستار بگیر که پیشت باشه . حتما با دکترت مشورت کن .

به نظرم بهتره بری خونه مادرت اونجا بمونی

حق داری حرص بخوری و ناراحت بشی اینکه خودخوری میکنی ب خودت آسیب میزنی یکم دیگ صبر کنی راحت میشی چرا ...

مامانم میاد 

چی بگم ؟

این همه بهشون محبت کردم چقدر زنگشون زدم الان نه ماهه میگن تو کی هستی ؟

اگرم جایی ببیننم جواب سلامم نمیدن

بنظرم حساس شدی یه وقتایی هست حالابخاطر اینکه تعادل هورمونی آدم میخوه بهم همچین چیزایی آدم زیادی به ا ...

آخه دوسه بازی که مهمونی دیدمشون اصلا نگاهمم نکردن 

مامانمم آنقدر بهشون احترام می‌زاره

حق داری برخورد رو نمیدونم اما دستکم مامانت باید هر لحظه کنارت باشه و یا ازت حمایت کنه همه جوره

مامانم برم خونشون غذا اینا درست می‌کنه

ولی یکبار که شاکی شدم و بهش گفتم که اینطوری برخورد میکنن گفت ولی اگه اونا باردار بشن من براشون چیزی بخوان درست میکنم وهواشونو دارم و به خودشون نگاه نمی‌کنم 

عزیز دلم مهربونم به این فکر کن به زودی فرزند نازنینت رو بغل می کنی مادر میشی این مدتم قوی بار اومدی ...

خواهر ندارم 

یعنی نه دوستی نه خواهری نه کسی که بشه بهش اعتماد کرد باهاش حرف زد هیچکی نیست 

مامانمم آنقدر احترام بقیه رو داره

خب من انتظار دارم یکم باهاشون سر سنگین بشه 

نمی‌دونم انتظار زیادیه یا نه

یعنی مادرتم دلسوزی نمیکنه تواین وضع ؟اگه ایتجوره کاملا حق داری شاکی باشی ربطی هم به هورمون. این چیزا ...

مادرم از بس احترامشونو داره من که فکر میکنم من براش مهم نیستم به نظرت بهش بگم

گلم اینا همش اثرات بارداریه هرمونات بهم ریخته هزار تا فکر و خود خوری سراغت میاد منم زمان بارداریم با همه قهر کرده بودم همش توقع داشتم از بقیه و هزار تا فکر و خیال دیگ ابشالله زایمان کنی خوب میشی نگران نباش خودتو هم اذیت نکن 

مادرم از بس احترامشونو داره من که فکر میکنم من براش مهم نیستم به نظرت بهش بگم

تومادرتو بهتر میشناسی به نظرت بگی فایده ای داره یا دوباره خودتو محکوم میکنه؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

برا آرامشت صلوات فرستادم قشنگم

التماس‌دعا عزیزم امضام 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

اگه بدونی حال روزت داره چه تاثیری رو بچه می‌زاره

بعد خودت باید سختیشو بکشی بچه بهونه گیر بد قلق بد غذا غرغرو مشکل معده اختلال خواب استرسی

نکن این کارو ارامشتو حفط کن ذکر بگو 

من به سرم اومده که میگما

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
2810